Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Canım ölçümüm yapıldı 30mm çıktı. Uzuyor doktorlar da artık bu saatten sonra dikiş söz konusu değil iyi ki beklemişiz diyo. Antibiyotik tedavim 7-10 gün sürcekmiş inşallah bitince sağ salim çıkıcam
Oyyyyyy ciddi misin ya nasıl sevindim anlatamam sana çok mutlu oldum maşallah. O zaman sen bak bol bol dinlenceksin iyi geldi o zaman dinlenmek kızlardan biri yazmıştı dinlenmek iyi geliyor diye

Ben hiç kontrolde sormamıştım rahim uzunluğu falan bilmiyordum da açıkçası sen aydınlattın beni sorayım mı gittiğimde doktoruma bir şey olsa kendi derdi herhalde ama Mehlika Mehlika

Ben hiç kontrolde sormamıştım rahim uzunluğu falan bilmiyordum da açıkçası sen aydınlattın beni sorayım mı gittiğimde doktoruma bir şey olsa kendi derdi herhalde ama Mehlika Mehlika
Canım ben sana şöyle söyleyim, ilk gebeliğimde böyle bir sorunum var mıydı da erken doğum yaptım inan bilmiyorum. İkincide temkinliydim. Ölçer misiniz demiştim. Zaten doğum yaptıran doktorum daha başlar başlamaz perinatoljiye yönlendirmişti. İstersen sorabilirsin canım. Aklında kalmasın. Ama zaten bakıyorlar ultrasondan abdominal şekilde de. Sorun olsa derdi diye düşünüyorum. Bir de rutinde 20.haftada falan bakılıyor diye duydum

Doktorun zaten bunu ölçüp sana bilgi vermeli canım. Benim 12. Haftadan beri her gittiğimde doktorum bakıyor ve söylüyor

Canım ölçümüm yapıldı 30mm çıktı. Uzuyor doktorlar da artık bu saatten sonra dikiş söz konusu değil iyi ki beklemişiz diyo. Antibiyotik tedavim 7-10 gün sürcekmiş inşallah bitince sağ salim çıkıcam
Çok sevindimmm uzamış 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sağ salim geçsin bu süreç

canım kaçıncı haftadasın belki o yüzden bakmamıştır
Bi 10. haftada kontrolüm oldu bir de 14. haftada oldu ikisinde de söylemedi. Bugün 15 hafta oldu 7 mayısta kontrolümüz var o zaman sorarım artık. Yarın da acile gideceğim idrar vermek için kontrol ederse eğer sorarım artık

Bi 10. haftada kontrolüm oldu bir de 14. haftada oldu ikisinde de söylemedi. Bugün 15 hafta oldu 7 mayısta kontrolümüz var o zaman sorarım artık. Yarın da acile gideceğim idrar vermek için kontrol ederse eğer sorarım artık
Benim ilk 14 haftalıkken baktı ama kontrole 19. Haftaya çağırdı ondan bakmış olabilir. Yarın veya 7 mayısta bakarsın duruma göre canım 🌸🌸

Benim ilk 14 haftalıkken baktı ama kontrole 19. Haftaya çağırdı ondan bakmış olabilir. Yarın veya 7 mayısta bakarsın duruma göre canım 🌸🌸
Aynen canım bir şey olsaydı söylerdi zaten doktorum ama yine de soracağım. 7 mayısta gideceğim doktorum yeni doktorum olacak konuşurum artık ne var ne yok her şeyi. Notlarıma da yazıyorum unutuyorum sonra bebeyi görünce 😂

evet malesef canım öyle boş verip önemsiz gibi söylemeyen var. Ben o yüzden doktoruma çok güveniyorum gerekli herseyi yapıyor önceden benim bişey dememe gerek bile kalmıyor
Evet bazısı öyle gerçekten. Benim de doktorum öyle çok şükür. Bir kaç sıkıntı yaşadım buu beni tanımayan doktorlarla ama şu an çok şükür ki hepsi üstüme düşüyo. Çok sevindim senin adına da
Çok sevindimmm uzamış 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sağ salim geçsin bu süreç
Evet canım. İnşallah hepimiz için 🩷
İyi canım ama bundan sonra dikkat et iş falan yapma ağır kaldırma canım
Evet full yatcam artık bundan sonra. Bu uzunluk beni son haftaya kadar götürür mü serklajsız inan bilmiyorum.

Erkek senesi lafından bi de burda üst üste erkek haberlerinden o kadar etkilenmişim ki her yerde erkek hissediyorum dedim.Kız çıkınca da baya şaşırdım.Hayır ne sandım acaba 2025 te bir tane bile kız doğmicağını falan mı😂
Valla o kadar çok üst üste erkek gördüm ben de herkesten ki aynı şekilde asla kız olamaz ya diye düşünüyordum yalnız değilsin 🤣 Sağlıklı olsunlar da ikisi de can ciğer 🩷🩵

Ben kücükçekmecedeyim canim ikitelli tarafinda banada uzak aslinda bahçelievler toplu taşima ile gidip geliyorum mecbur araba olmadiği icin metrodan sonra 20dakika yurume mesafesi var .
Ay tersmiş gerçekten ya. Benim kliniğim yenibosna metro ve metrobüs durağının dibinde o yönden şanslıyım ama sanırım bir daha gitmiycem Muhabbet Hoca’yı bi deneyeyim diyorum. Metro+taksi yapacağız mecburen

Yok yapmadılar acil diye yatırdılar ama serklaj da çok riskli bir şey dedi enfeksiyon olduğu için önce onu tedavi edelim dediler. Bekliyorum öyle hastanede, yok canım aklıma hiç cinsiyeti sormak gelmedi
İnşallah bir an önce tedavi ederler enfeksiyonu serklajı da olur biraz dinlenir evine gelip dönersin rutinine canım dualarım seninle 🥹

Canım çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 içim biraz rahatladı değerlerimiz yakın, doktorum çok ilgisiz davrandığı için iyice panik oldum, şimdi başka doktora geldim. Doktoruma yazdım yazdım başka doktora geldim falan filan sadece tamamdır demiş şaka gibi ya.. ben abartmıyorum dimi tavrını? Ne düşünceğimi şaşırdım..

Rica ederim canım enfeksiyonlarımız geçer inşallah 🙏🏻 hiç abartmıyorsun, benim doktorum da çok ilgisiz küçük yer olduğu için mecbur gidiyorum ama Ankara'da doktor araştırıyorum artık. Doktorun detaylı bilgi vermesi, rahatlatması, yönlendirmesi lazım. Şimdi gittiğin doktor ne dedi canım

Back
X