- 18 Eylül 2024
- 700
- 563
- 18
Ay balım 22mm ile gelince elim ayağım birbirine dolanmıştı. İnşallah kısalmaz daha bu çok iyi olmasa da iyi bir uzunluk herhaldeÇok iyi canım inşallah daha kisalmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay balım 22mm ile gelince elim ayağım birbirine dolanmıştı. İnşallah kısalmaz daha bu çok iyi olmasa da iyi bir uzunluk herhaldeÇok iyi canım inşallah daha kisalmaz
Oyyyyyy ciddi misin ya nasıl sevindim anlatamam sana çok mutlu oldum maşallah. O zaman sen bak bol bol dinlenceksin iyi geldi o zaman dinlenmek kızlardan biri yazmıştı dinlenmek iyi geliyor diyeCanım ölçümüm yapıldı 30mm çıktı. Uzuyor doktorlar da artık bu saatten sonra dikiş söz konusu değil iyi ki beklemişiz diyo. Antibiyotik tedavim 7-10 gün sürcekmiş inşallah bitince sağ salim çıkıcam
Canım ben sana şöyle söyleyim, ilk gebeliğimde böyle bir sorunum var mıydı da erken doğum yaptım inan bilmiyorum. İkincide temkinliydim. Ölçer misiniz demiştim. Zaten doğum yaptıran doktorum daha başlar başlamaz perinatoljiye yönlendirmişti. İstersen sorabilirsin canım. Aklında kalmasın. Ama zaten bakıyorlar ultrasondan abdominal şekilde de. Sorun olsa derdi diye düşünüyorum. Bir de rutinde 20.haftada falan bakılıyor diye duydumBen hiç kontrolde sormamıştım rahim uzunluğu falan bilmiyordum da açıkçası sen aydınlattın beni sorayım mı gittiğimde doktoruma bir şey olsa kendi derdi herhalde amaMehlika
Öyle hemen zedelemezsin canım korkma ama öyle oturmaYan bağları ozaman ben dün zedelemiş olabilirimçünki bir bacağım üzerinde diğer ayağım vardı yarım bağdaş şekli gibi
Doktorun zaten bunu ölçüp sana bilgi vermeli canım. Benim 12. Haftadan beri her gittiğimde doktorum bakıyor ve söylüyorBen hiç kontrolde sormamıştım rahim uzunluğu falan bilmiyordum da açıkçası sen aydınlattın beni sorayım mı gittiğimde doktoruma bir şey olsa kendi derdi herhalde amaMehlika
Balım bazı doktorlar söylemiyor inanDoktorun zaten bunu ölçüp sana bilgi vermeli canım. Benim 12. Haftadan beri her gittiğimde doktorum bakıyor ve söylüyor
canım kaçıncı haftadasın belki o yüzden bakmamıştırBen hiç kontrolde sormamıştım rahim uzunluğu falan bilmiyordum da açıkçası sen aydınlattın beni sorayım mı gittiğimde doktoruma bir şey olsa kendi derdi herhalde amaMehlika
Çok sevindimmm uzamışCanım ölçümüm yapıldı 30mm çıktı. Uzuyor doktorlar da artık bu saatten sonra dikiş söz konusu değil iyi ki beklemişiz diyo. Antibiyotik tedavim 7-10 gün sürcekmiş inşallah bitince sağ salim çıkıcam
İyi canım ama bundan sonra dikkat et iş falan yapma ağır kaldırma canımAy balım 22mm ile gelince elim ayağım birbirine dolanmıştı. İnşallah kısalmaz daha bu çok iyi olmasa da iyi bir uzunluk herhalde
yok canım hiç söylememişti tüp bebek doktorum o yüzden bilmiyorum 7 mayısta kontrolüm gidince sorarımDoktorun zaten bunu ölçüp sana bilgi vermeli canım. Benim 12. Haftadan beri her gittiğimde doktorum bakıyor ve söylüyor
Bi 10. haftada kontrolüm oldu bir de 14. haftada oldu ikisinde de söylemedi. Bugün 15 hafta oldu 7 mayısta kontrolümüz var o zaman sorarım artık. Yarın da acile gideceğim idrar vermek için kontrol ederse eğer sorarım artıkcanım kaçıncı haftadasın belki o yüzden bakmamıştır
Benim ilk 14 haftalıkken baktı ama kontrole 19. Haftaya çağırdı ondan bakmış olabilir. Yarın veya 7 mayısta bakarsın duruma göre canımBi 10. haftada kontrolüm oldu bir de 14. haftada oldu ikisinde de söylemedi. Bugün 15 hafta oldu 7 mayısta kontrolümüz var o zaman sorarım artık. Yarın da acile gideceğim idrar vermek için kontrol ederse eğer sorarım artık
evet malesef canım öyle boş verip önemsiz gibi söylemeyen var. Ben o yüzden doktoruma çok güveniyorum gerekli herseyi yapıyor önceden benim bişey dememe gerek bile kalmıyorBalım bazı doktorlar söylemiyor inan
Aynen canım bir şey olsaydı söylerdi zaten doktorum ama yine de soracağım. 7 mayısta gideceğim doktorum yeni doktorum olacak konuşurum artık ne var ne yok her şeyi. Notlarıma da yazıyorum unutuyorum sonra bebeyi görünceBenim ilk 14 haftalıkken baktı ama kontrole 19. Haftaya çağırdı ondan bakmış olabilir. Yarın veya 7 mayısta bakarsın duruma göre canım![]()
Evet bazısı öyle gerçekten. Benim de doktorum öyle çok şükür. Bir kaç sıkıntı yaşadım buu beni tanımayan doktorlarla ama şu an çok şükür ki hepsi üstüme düşüyo. Çok sevindim senin adına daevet malesef canım öyle boş verip önemsiz gibi söylemeyen var. Ben o yüzden doktoruma çok güveniyorum gerekli herseyi yapıyor önceden benim bişey dememe gerek bile kalmıyor
Evet canım. İnşallah hepimiz içinÇok sevindimmm uzamışsağ salim geçsin bu süreç
Evet full yatcam artık bundan sonra. Bu uzunluk beni son haftaya kadar götürür mü serklajsız inan bilmiyorum.İyi canım ama bundan sonra dikkat et iş falan yapma ağır kaldırma canım
Valla o kadar çok üst üste erkek gördüm ben de herkesten ki aynı şekilde asla kız olamaz ya diye düşünüyordum yalnız değilsinErkek senesi lafından bi de burda üst üste erkek haberlerinden o kadar etkilenmişim ki her yerde erkek hissediyorum dedim.Kız çıkınca da baya şaşırdım.Hayır ne sandım acaba 2025 te bir tane bile kız doğmicağını falan mı![]()
Ay tersmiş gerçekten ya. Benim kliniğim yenibosna metro ve metrobüs durağının dibinde o yönden şanslıyım ama sanırım bir daha gitmiycem Muhabbet Hoca’yı bi deneyeyim diyorum. Metro+taksi yapacağız mecburenBen kücükçekmecedeyim canim ikitelli tarafinda banada uzak aslinda bahçelievler toplu taşima ile gidip geliyorum mecbur araba olmadiği icin metrodan sonra 20dakika yurume mesafesi var .
İnşallah bir an önce tedavi ederler enfeksiyonu serklajı da olur biraz dinlenir evine gelip dönersin rutinine canım dualarım seninleYok yapmadılar acil diye yatırdılar ama serklaj da çok riskli bir şey dedi enfeksiyon olduğu için önce onu tedavi edelim dediler. Bekliyorum öyle hastanede, yok canım aklıma hiç cinsiyeti sormak gelmedi
Canım çok teşekkür ediyorumiçim biraz rahatladı değerlerimiz yakın, doktorum çok ilgisiz davrandığı için iyice panik oldum, şimdi başka doktora geldim. Doktoruma yazdım yazdım başka doktora geldim falan filan sadece tamamdır demiş şaka gibi ya.. ben abartmıyorum dimi tavrını? Ne düşünceğimi şaşırdım..