2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çin takvimi sadece aya değil aynı zamanda kişinin yaşına göre bakılır

Maksat iyi vakit geçirmek

hayirli aksamlar hanimlar. 8 haftalik benimki. afedersiniz sık wc ihtiyacim oluyor ve ter mi su mu bilemiyorum camasirim ıslanıyor surekli. nasil anlayacam su oldugunu. ilk gebeligimde boyle olmamisti .sık wc ihtiyaci olmak normal mi?

hayirli aksamlar hanimlar. 8 haftalik benimki. afedersiniz sık wc ihtiyacim oluyor ve ter mi su mu bilemiyorum camasirim ıslanıyor surekli. nasil anlayacam su oldugunu. ilk gebeligimde boyle olmamisti .sık wc ihtiyaci olmak normal mi?
Cok su tuketiyor musun? Benim malesef hic aklima bile gelmiyor su icmek. Sevmiyorum, kendimi de zorlayamiyorum. Ama cok onemliymis gebelikte su. Cok su icmenin disinda ayaklarimi usutunce cok sik ckiyorm tuvalete. Bebek buyudukce idrar kesesine baskı yaptigi icin sık cikildgni okumustum bir de.

sık wc çok normal benim bütün gebeliklerim de oluyor gündüz sık sık gidiyorum hatta idrar yokken bile varmış hisi oluyor girip çıkıyorum

aynı benim ki gibi bakalım cinsiyetlerde aynı olucak mı
Seninle aynıyız cnm aynen bakalım ne olacak çok merak içerisindeyim bulantı aşerme durumun nasıldı senin neleri yiyosun neleri yiyemiyosun?

Eklentiler

• 563759A0-6C15-4E21-B2C1-CEEA6B9B98A0.jpeg
    132,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Merhabalar 6+3 bulantılar bugün baya hissettirdi kendini benim bel ve kasık ağrım var persembe günü kalp atışlarını dinlemek icin gitcem umarim bir problem yoktur simdiye kadar sadece kese göründü.

evet cok su iciyorum belki ondan olabilir bilemiyorum. ama oncekinde boyle olmamisti aklima takildi.. bebek daha kucuk oldugu icin de ihtimal vermedim ama.. insallah normaldir

sık wc çok normal benim bütün gebeliklerim de oluyor gündüz sık sık gidiyorum hatta idrar yokken bile varmış hisi oluyor girip çıkıyorum
oncekinde bu tarz sikayetlerim olmadigi icin tedirgin oldum .. aynen oyle yeni gitmis olsam bile varmis gibi hissi var.. kum dokerken boyle olmustum .umarim tekrarlamiyordur.. cevabiniz icin cok tesekkurler

oncekinde bu tarz sikayetlerim olmadigi icin tedirgin oldum .. aynen oyle yeni gitmis olsam bile varmis gibi hissi var.. kum dokerken boyle olmustum .umarim tekrarlamiyordur.. cevabiniz icin cok tesekkurler
Bende bir iki bardak su içeyim 5-10 dk bir giderim ye gebeliğin ilk aylarında olur diye biliyorum

Sık idrara çıkma bendede var önceki gebeligimdede olmuştu normal tedirgin olduysaniz dr bi danışın

Seninle aynıyız cnm aynen bakalım ne olacak çok merak içerisindeyim bulantı aşerme durumun nasıldı senin neleri yiyosun neleri yiyemiyosun?
ben bütün yemeklerden soğdum tavuk et aklıma gelince bile tiksiniyorum halsizlikte aşırı var bulantılarım özelikle ikindi başlıyor yatsıya kadar diğer iki hamileliğim rahattı bu zorluyor beni

Günaydın kızlar... dr geldim çok şükür kalp atısını dinletmedi ama gösterdi herşey yolunda dedi tam 6+6 cıktım günümle uyumlu dedi darısı kalp atısını bekleyenlere 15 gun sonra gel yine dedi... iki gündür kusuyorum çok zencefilli vitamin yazdı bakalım işe yararsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…