2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünüz aydin bizde 6+3 yakınız persembe gorcez insallah kalp atışlarını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorummm

Kızlar merhaba bende araniza.yeni katıldım 2013 doğumlu bir kızım var ve şuan sat. Göre 9+2 haftalık ama ovulasyon göre 7+2 haftalık ve geçen hafta keseyi gördük ve ikiz olduklarını ogrendik ama kalp atışlarını dr alamadı cuma gününden beri cehennem hayatı yaşıyorum 4 kaybım var bu arada çok korkuyorum

Merhaba ben 16 Mayıs ta kanama geçirdim ufak kanamalar ertesi gün bitti kanama sonra test yaptım pozitif çıktı kan testi de yaptım ilk 173,22 sonra 1242,22 sonra 1804,95 değeri bugün ultrasona gittim ama görünmedi 17 yaşındayım sizce ne kadarlık olabilir ?

Merhaba ben 16 Mayıs ta kanama geçirdim ufak kanamalar ertesi gün bitti kanama sonra test yaptım pozitif çıktı kan testi de yaptım ilk 173,22 sonra 1242,22 sonra 1804,95 değeri bugün ultrasona gittim ama görünmedi 17 yaşındayım sizce ne kadarlık olabilir ?

140 dan fazla dedi 7+1 dedi
Senin kalp atışı nasıl?
Benim bu gün 7+5 günlük yarın randevum var sorucam kaç attığını ama 140 civarıydı bence oğlumun kalp atışı hatırlıyorum 145 ti genelde erkeklerin kalpi 140 civarı atıyor kızımın 170 ti

Benim bu gün 7+5 günlük yarın randevum var sorucam kaç attığını ama 140 civarıydı bence oğlumun kalp atışı hatırlıyorum 145 ti genelde erkeklerin kalpi 140 civarı atıyor kızımın 170 ti
Kalp atışıyla cinsiyet arasında bağ var mı gerçekten? Benim 6 yaşında bir kızım var. Şimdiki bebeğimin de kalp atışı 160. Kız olacakmış gibi hissediyorum hep. Hayırlısı.

Kalp atışıyla cinsiyet arasında bağ var mı gerçekten? Benim 6 yaşında bir kızım var. Şimdiki bebeğimin de kalp atışı 160. Kız olacakmış gibi hissediyorum hep. Hayırlısı.
Çevremde sorduğum kadarıyla kızların kalbi hızlı atıyor erkeklerin yavaş bende tutu kızımın kalp atışı çok hızlıydı kız kardeşiminde iki kızı var onunda öyleydi oğlumda yavaştı kalbi hızlı atan erkek bebek gördüm ama kalpi yavaş atan kız bebek hiç görmedim

Merakla bekliyorum cinsiyetini.

Hayırlısı olsun inşAllah alttan muayene etti eve geldik wc girdim kanamam oldu nedendir acaba acile gitmeme gerek varmı?

Hayırlısı olsun inşAllah alttan muayene etti eve geldik wc girdim kanamam oldu nedendir acaba acile gitmeme gerek varmı?
Canım mecbur kalmadıkca dr lar alttan muane etmezler ama bilemedim sımdı gıtsen rahatlarsın ama sorun olcagını sanmıyorum gerci benım duşuk tehlıkem varken hep alttan bakıyordu dr saglıklı gıdınce pek bakmıyorlar ama her dr farklı tabi... kırmızı kana dönüp gelmedikçe uzan dinlen ama yoğun kırmızı gelirse muhakkak gıt

Önce pembeli akıntı geldi sonradan kırmızı kan geldi bugün baktı dr alttan akıntım var dedim diye allttan baktı bi de o plastik alet varya vajinada ağzı açılıyo onla muayene etti sonrasında az kanama oldu önemsemedi evde devamı gelmeye başladı İnşAllah düşmemiştir bebeğim

Altan neden muayene etti ki eyer koyu kansa git leke şeklindeyse dinlen inşallah geçer
Yeşilimsi akıntım vardı onu kontrol etmek için alttan baktı sonrasında hafif kan geldi önemsemedi eve geldim arttı umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…