• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar . bebisleriniz hayirli olsun saglikla gelsin insallah .. bi sorum olacakti size. bayramdan onceki cuma gunu dr a gittik kalp atisi olusmustu. mide bulantilarim vardi . kasiklarim da agriyordu ama son bes gündür falan mide bulantilari cok azaldi sanki belirtiler yok oldu gibi. ( ilk oglumda da cok fazla bulanti yasamadim hatta hic kusmadim diyebilirim) ara ara oluyor ama cok degil . sadece göğüslerim dolgun sert ve agri var.o yok olmadi. simdi icimde sıkıntı var umarim bisey olmamıştır bebegim benimledir.. sizlerde de boyle belirtiler azaldi mi acaba ?
Canım gercekten insanın günü gününü tutmuyorum bi bakıyorum bulantıdan aç gezıyırum bi bakıyorım ertesi gün dünyayı yemişim sana aslında şöyle diyim bebegımın kalbı durmustu ve karnımda 3 haftaya yakın ölü taşımıstım belirtin yokmuydu dersen sadece karnım ve memelerim sönmüştü... ama kürtaja gittigim gün hala kusuyodum

Uzulme canim yeter ki saglik olsun gerisi hallolur. Baska bir yerlerdedir belki kismetin. Bebis kismetiyle gelsin ve annesinin eskisinden daha guzel bir isi olsun insallah:)
2. cocugum olacak zaten d
Uzulme canim yeter ki saglik olsun gerisi hallolur. Baska bir yerlerdedir belki kismetin. Bebis kismetiyle gelsin ve annesinin eskisinden daha guzel bir isi olsun insallah:)
bebekge kendim bakacagim icin ara verecektim uzun bir sure. hic degilse issizlik maasi vs aliriz dedik.zaten istemeyerek gidiyordum ise ama işte. hamile halimlede nasil is bulurum ki kafa takildi iste

Bende de çok değişkenlik gösteriyor hiç bir günüm diğerini tutmuyor. İçinizi ferah tutun🙏🏻 bu bizim elimizde olan bizim devam ettirebileceğimiz bir olay değil o yüzden çook fazla stres yapmamakta yarar var 🤗 ama genede içim hiç rahat değil derseniz bence doktorunuza gidin. Nasıl huzurlu olacaksanız. 💓
ikinci gebeligim olsa da yine de tedirginlik oluyormus. ilkinde de cok bulantim olmamisti . stres yaptim sanirim:KK51: cevabiniz icin cok tesekkurler

Canım gercekten insanın günü gününü tutmuyorum bi bakıyorum bulantıdan aç gezıyırum bi bakıyorım ertesi gün dünyayı yemişim sana aslında şöyle diyim bebegımın kalbı durmustu ve karnımda 3 haftaya yakın ölü taşımıstım belirtin yokmuydu dersen sadece karnım ve memelerim sönmüştü... ama kürtaja gittigim gün hala kusuyodum
bende de oyle canim .6 haftalik hamileymisim haberim yoktu ogrendikten sonra bi yerlerim agrilarim basladi psikolojik sanirim. bide bebegini kaybedenleri gordum sanirim o da pskilojik kendimde belirti ariyorum surekli . ara ara adet sancisi gibi agrilar oluyo ve göğüslerim şiş. bebegim benimledir insallah:anneadayı:

Bende de çok halsizlik oluyor mide bulantılarım oluyor ama kusma yok bi de canım hiç bişey çekmiyo yemeklerden soğudum resmen
Benim de canım bir şey istemiyor sırf vitamin olsun karnım doysun diye yiyorum 😅 Ağzımın hiç tadı yok 😞

Bende öyleyim kızım var sonra ıkı kalbı duran gebelık şimdi yıne bunda diken ustundeyım neden daha kusmuyorum neden öyle neden böyle...

allah tamamına erdirsin inşallah benimde son adet tarihim 18 nisan sezaryen olacağı için Doğum tarihi 15 ocak benim hcg 3 gün önce benim 370 ti senin geç dölenme olmuş ne güzel ya burda ki arkadaşlarla gebe arkadaşı olmak😁
Canim merhaba bnm de bugun 4.gunumde beta hcg 370 sen tekrar kan verdinmi artisin nasil oldu bn gecen ay kimyasal gebelik yasadim oyuden cok korkuyorum 🙈

Canim merhaba bnm de bugun 4.gunumde beta hcg 370 sen tekrar kan verdinmi artisin nasil oldu bn gecen ay kimyasal gebelik yasadim oyuden cok korkuyorum 🙈
Benim ilk 125 çıktı ikinci 370 bidaha da tekrarlamadım 10 gün sonra keseyi gördük şükür sizde 10 gün sonra keseyi görürsünüz bence

Benim ilk 125 çıktı ikinci 370 bidaha da tekrarlamadım 10 gün sonra keseyi gördük şükür sizde 10 gün sonra keseyi görürsünüz bence
Ya bn gecen ay kimyasal gebelik yasadim oyuzden tedirginim 125 i adet gecikmesi kacinci gunde ogrendiniz

Tabi bn ilki 4.gun yaptgm icin bilmiyorum artış oldumu off keyflenemedim bile😞
Kendini sitres sokma geç dölenme olduğu zaman da değerler sonradan aratabiliyor senin değerin kimyasal gebelik gibi gözükmüyor iyi düşün iyi olsun

Slm hanımlar kimler çin takvimine baktı cinsiyet için genelde ocak ayı erkek ayı derler baktım bana erkek diyor güvenim yok ama ne demişler fala inanma falsız da kalma 😁

Slm hanımlar kimler çin takvimine baktı cinsiyet için genelde ocak ayı erkek ayı derler baktım bana erkek diyor güvenim yok ama ne demişler fala inanma falsız da kalma 😁
Çin takvimine inanılmaz ama eğlencesine baktım nisanda hamile kaldıysam erkek mayısta kaldıysam kız diyor bnm nisan sonu mayıs başı gibi ☺ bişey bakalım hayırlısı sen hangi ayda kaldın

Eklentiler

• 1DC432CE-354D-455A-A324-BC246C86354E.jpeg
    1DC432CE-354D-455A-A324-BC246C86354E.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 35
Back