• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl anlamadım
ultrasonda bebek soldaysa kiz sagdaysa erkek yada kese yuvarlaksa kiz fasulye gini ise erkek deniyor ya onu anlatmaya calistim. ben cin takviminde ve rus takbiminde kiz cikiyor. ultrasonda bebek solda kese yuvarlak görünüyor. oglumun ultrason goruntusune baktim meraktan o sagdaymis ve fasulye seklindeydi kesesi.

ultrasonda bebek soldaysa kiz sagdaysa erkek yada kese yuvarlaksa kiz fasulye gini ise erkek deniyor ya onu anlatmaya calistim. ben cin takviminde ve rus takbiminde kiz cikiyor. ultrasonda bebek solda kese yuvarlak görünüyor. oglumun ultrason goruntusune baktim meraktan o sagdaymis ve fasulye seklindeydi kesesi.
Benim kese sağda ve bugün gördüm fasulye şeklinde yani 3. Oğlum mu olcak şimdi hayırlısı olsun inşAllah sağlıklı olsun da 👶🏼

Peki oğlundaki bulantı aşerme durumun nasıldı şimdi nasıl ?

Çin takvimine inanılmaz ama eğlencesine baktım nisanda hamile kaldıysam erkek mayısta kaldıysam kız diyor bnm nisan sonu mayıs başı gibi ☺ bişey bakalım hayırlısı sen hangi ayda kaldın
benimde senle aynı son adet tarihim 18 Nisan ama yumurtlama 29 oldu yani mayıs başı görünüyor benim oğlumda bakmıştım kız çıkıyordu oğlum oldu😊

benim oğlumun ultrason fotoğrafına baktım oğlumda Buda solda oğlumun kesesi yuvarlak bu fasülye şeklinde bende tutmuyor galiba

Selam hanımlar nasılsınız.
Ben resmen hiçbir şeyden keyif almıyorum, çabuk yoruluyorum, midem habire yanıyor, depresyonda gibiyim bir şey yapasım gelmiyor.
Midemin iyi olmamasının da etkisi var sanırım bunlarda.
Bayram tatilinde eşim evdeydi yemek vs işini ona yıkmıştım, bugün zor geldi yemek vs yapmak.

benimde senle aynı son adet tarihim 18 Nisan ama yumurtlama 29 oldu yani mayıs başı görünüyor benim oğlumda bakmıştım kız çıkıyordu oğlum oldu😊
Hayırlısı olsun inşAllah cnm bakalım bu ne olacak ikimizinde öğrenince yazalım inş çok merak ediyorum ben 🤔🙄😇🤩

benim oğlumun ultrason fotoğrafına baktım oğlumda Buda solda oğlumun kesesi yuvarlak bu fasülye şeklinde bende tutmuyor galiba
Ya bişey dicem solda derken kese mi solda yoksa bebek kesenin içinde mi solda 🤔🙄

bunda biraz daha bulantim fazla gibi onun disind pek bi fark yok sanki. hamilelik arasi 9 sene olunca hatirlamiyorda olabilirim
Olabilir bana da 8 sene sonra sürpriz oldu bu ama o zamanın şartlarından mıdır bilmiyorum oğlullarımda sabahları hep kusardım zor yemek yapardım bunda kusma yok çok şükür sadece fazlasıyla kokulara karşı hassasiyet var ! 🤢

Merhaba benimle aynı haftalarda olup hafif bel ağrısı yaşayan var mı 2 gündür az az hi ağrım oluo

Bulantılı bir günden merhaba sanırım hamıllegın en tatsız yanları yemek yıyememek bulantı kusma hay allahım yazın ortasında ev mood ... neyse bu hafta kontrolü olanlar saglıklı haberler inş benimde yarın düşündükçe sıtrest oluyorum 🙏

Kızlar merhaba benım bugün 7 haftalık oldu 5.5 haftalık Ken kalp atışını duyduk ama tam gümbür gümbür için bayram dan sonra gel dedi 100 ün üstüne çıksın dedi merak etme sorun yok dedi kalp atışı 5.5 haftalık diye mi 100 ün altında attı acaba çarşamba kontrolüm var inşallah güzeldir sonuclarım bu arada hangi şekilde uyuyorsunuz ben sola yatıyorum yastık bacak arama koyuyorum başka türlü rahat yatamıyorum zaten yemeklerden tiksinme kokulara hele bitik haldeyim sadece meyve yıyıyorum

merhaba bayanlar benimde çin takviminde nisansa erkek mayıssa kız diyor o yüzden belli değil ama ultrasonda gözüken kese sağda bebekte kese içinde sağda kesemde tam yuvarlak değil fasulye şeklinde... ama bu karında tam tersi demek olmuyomu yani karında soldaysa ultrasonda sağda gözükür..bir kızım var tabiki önce sağlıklı sıhhatli olmasını istiyorum ama buda erkek olursa iyi olur :) var mı tahmini olan

merhaba bayanlar benimde çin takviminde nisansa erkek mayıssa kız diyor o yüzden belli değil ama ultrasonda gözüken kese sağda bebekte kese içinde sağda kesemde tam yuvarlak değil fasulye şeklinde... ama bu karında tam tersi demek olmuyomu yani karında soldaysa ultrasonda sağda gözükür..bir kızım var tabiki önce sağlıklı sıhhatli olmasını istiyorum ama buda erkek olursa iyi olur :) var mı tahmini olan
Çin takvimi doğruluk oranı yok yani Burda hepimiz ocak annesi olucaz yani Nisa’nda hamile kaldık çoğumuz o zaman hepimiz erkek mi doğrucaz 😂 bakıyorum ama inanmıyorum kızım benim sağdaydı çok iyi hatırlıyorum oğlum tam ortada bu gün baktım eski ultrason fotosuna şimdi ki gebeliğim tam solda ee bu ne olucak şimdi😂

Back