Evet herşey çok güzel olacak inşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik yaşarsınız inşallahAynen benim de kalp atışı olmadığı için kürtaj oldu. Ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Her şey çok güzel olacak bu kez diyorum. Hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallah arkadaşım. Çok sağol iyi dileklerin için
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2020 ocak anneleri ocak anneleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah içini ferah tutmaya çalış annesine sıkı sıkıya tutunmuştur ve kalp atışlarını da duyarsınız saglıklı sıhhatlı devam eder hamileliğin iz inşallahHepinize merhaba kuzular aslında Aralık görünüyor 7haftalık hamileyim ama doktorum 5haftaya uyumlu geç döllenme olmuş dedi o yüzdende bende artık Ocak annelerinde aktif olayım dedim henüz kalp atışını duyamadık 27sine randevum var inş duyarım bide 2gündür kanamam var 3doktor gördü kesen gayet düzgün aktif kanama Yok dedi ama nerden geliyor bu kanama cok korkuyorum inş birsey olmaz minnak mucizeme
Amin evet hepimiz zor süreçlerden geçtik ve inşallah yüzümüz gülecek evlatlarımıza hamile kalırız sahlıcakla kalp atışını da kesemizide görürüz ve bu sürecimizde herşey yolunda gider ve meleklerimize kavuşturur Rabbim bizi kucağımıza doldurur anneliği eşlerimizde babalığı yaşar inşallahKesinlikle bende okudum msjlarınızı aslında kan vermedim ama yinede selam vereyiö yazayım dedim hepimz zorluklardan geçmişiz .. inşallah peşpeşe doğumlarımız nasip olur sağlıkla .. benim erken döllenme olduğu için erken belirtiler oldu ilk kez erken öğrendim gebeliğimi vakit geçmiyo sanki kalp atışından sonra rahatlamış olurum ama daha 3+3 gözüküyor folik asit çok kullandım diye bıraktıemıştı dr bugün alıp başlayacağım. Folidoce+coraspirin öğrenir öğrenmez bailayalım demişti ..
İçinizi ferah tutun olabilir makinadan yada geç yumurtlama dan bir kaç gün değişiklik olabilir herşey yolunda gidiyordur üzülmeyin
Sıkma canını kötü bir şey olsa söylerdi sana doktorun:)
İnşallah olmaz bebeğin senedir herşey yolundadırYa hanımlar geçen kese için doktora gittiğimde doktor sol yumurtalığımda da bir ölçüm yaptı bir şeyleri ölçtü ve kontrol edelim de hem dış hem normal gebelik aynı anda olmasın dedi. Diğer geldiğinde hatırlat bir daha ölçelim ben ölçümü aldım dedi.
Geçen ocak ayında dış gebelik olacakken son anda tutunamayıp kimyasala çeviren bir gebelik geçirdim sol tarafımda.
Düşünmemeye çalışıyorum, öyle bir şey dememiş gibi devam etmeye çalışıyorum ama inşallah olmaz dua edin ne olur
- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
- 248
- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 44
Merhaba aynıyız. Büyük ihtimalle bende Aralıkta doğum yaparım. Kızımı sezeryan doğurdum çünkü.Merhaba ben sanırım aralık annesi olacağım ama 6 Ocak görünüyor tahmini Doğum tarihi. 2014 doğumlu bir kızım var. Sağlıkla gelsin minikler inşallah. Benim midem 1 haftadır kötü maalesef inşallah 12. Haftada hepsi geçer sıkıntılarımızın.
- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
- 248
Merhaba aynıyız. Büyük ihtimalle bende Aralıkta doğum yaparım. Kızımı sezeryan doğurdum çünkü.
Evet benimde sezeryan ilk doğumum.aralık sonu olur doğumlarımız inşallah
Aynı şekilde benim de 4 ocak ama ilki sezeryan olduğu için Aralık bekliyorumEvet benimde sezeryan ilk doğumum.aralık sonu olur doğumlarımız inşallah
- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 44
Nasıl geçiyor hamilelik?Aynı şekilde benim de 4 ocak ama ilki sezeryan olduğu için Aralık bekliyorum
Başka isim de düşünemiyorum ama inadına koyucam erkek olursa o çatlasın kıskanç insan düşman başına böyle eltiHiç te abartmamışsın sonuçta senin emir ismini koyacağını biliyor yaptığı çirkeflik bence yerinde olsam o koyucaksa emir koymam artık farklı Bi isim düşünürüm
- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.324
- 498
- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.324
- 498
Evet benimde sezeryan ilk doğumum.aralık sonu olur doğumlarımız inşallah
Benim de ilki sezaryen ama erken doğumdu normal doğum zamanını beklemedik
Normalde kaçıncı haftada yapılıyor sezaryen
Bende sezaryen olucam normal doğum 23 ocak ama doktorum sezaryen 15 ocak tarih dedi iki sezaryenim var bu 3 olucakBenim de ilki sezaryen ama erken doğumdu normal doğum zamanını beklemedik
- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
Sizde Emir koyun 2.isim de koymayın sakın. Gülüp geçin, benim yıllardır herkes biliyo bunu koyacapımı dersiniz takmayın ikisi de aynı olsun. Benim oğlum oldu adını x koyacaktık koyamadık aksilik oldu değiştik. Bi daha oğlum olursa bunu kpyucam dedim herkes biliyodu. Görğmcem süpriz bi anda hamile kaldı sanki ayarlamış gibi oğlumla doğum gününe de ayarladı aylar önceainden sezeryan diye 1 sene 3 gün var araları. Neyse bu 2 aylıkken tutturdu oğlum olacak adını x koyucam bana inat. Bende ee ben koyucam onu belki ilerde git başka bul dedim ama güldüm geçtim. Sonuç aylarca bekledi dr kız dedi ısrarla erkek olacak dedi belki inat etti. Ama nasip olmadı yani kızı oldu. Bende o isimden soğudum zaten. Boşverin alt tarafı isim yaniteyze olsa bende takmazdım ama etliyiz aynı evde gibiyiz bu ilk kıskançlıkta dil artık gına geldi
- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
Benimde 27 nisan sat, bugün 4+1, bu hafta gidecektim dr a ama sorun yok diye gitmekten vazgeçtim. Bayram sonrası 8 hazirana aldım randevuyu 6+0 oluyor ve benim erken döllenme olduğu için belki kalp atışı duyulabilir. Oğlumda 6+2 de duymuştuk gayey netKesin duyarsın o zaman ben haftaya cuma gidicem 31 mayıs oluyo sen de 1 hazıranda gidicek sın keseyi zaten görürsün inşallah bebiş ve kalp atışını da duyarsın buradan haberleşelim bana gün geçmiyor hiç
- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
Benimde hafiften başladı sanki keskin kokulara karşı oğlumda kafamı kaldıramazdım, çıkarmaktan boğazım yara olurdu, 2 kez serum alıp kendime zor gelmiştim ama bakalım. O zamanlar düşünecek bişey yoktu hep kafam buşantıdaydı. Şimdi hareketli oğlumla hareketli bi hayatımız var aklıma gelmiyo bazen hamile olduğumu bile unutuyorum belki de iyi birşey bu kafaya takınca daha çok bulantı oluyor çünküSelam hanımlar hafta sonları eşim evde olunca giremiyorum pek:) Bugün tam 5 haftalık oldum
Bugün uyandıktan sonra hemen kahvaltı yapmadım midem aşırı bulandı aç durunca, acıkınca hemen yemek yemem lazım yoksa midem alt üst oluyor
- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
Benimde oğlum sezeryandı, 3 yıl geçti doğuma kadar 4 ü bulur. Normali denerim sorun olmazsa ama olmazsa yine sezeryan olur benimde 1 şubat tahmini doğum ama 1 hafta önce sezeryan olur ocak ayının sonları belkiEvet benimde sezeryan ilk doğumum.aralık sonu olur doğumlarımız inşallah
- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
38 39 da yapıyorlar ama bazı dr lar bebek içeride ne kadar kalsa kar diyor ki bende öyle yapacağım kısmet olursa. Sezeryan tarihi son ana kadar belirlemeyeceğim. Sancı vs olana kadar 39 40 haftayı tamamlamayı düşünüp sezeryan olacaksa da olsun diyorum benBenim de ilki sezaryen ama erken doğumdu normal doğum zamanını beklemedik
- 12 Ağustos 2018
- 163
- 209
- 53