• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim midem çok kötü ya sabah uyanınca başlıyor akşama kadar artarak devam ediyor bu saatlerde zirveye ulaşıyor ne yesem geçmiyor yemesemde aynı napicami şaşırdım sürekli bulantı halim kalmadı hiç:KK61:
Bana doktorum miden bulanirsa ayva ya da zencefil cayi ic demisti

Kızlar benim midem çok kötü ya sabah uyanınca başlıyor akşama kadar artarak devam ediyor bu saatlerde zirveye ulaşıyor ne yesem geçmiyor yemesemde aynı napicami şaşırdım sürekli bulantı halim kalmadı hiç:KK61:
9.10. Haftada maalesef bu bulantılar tavan yapıyor 🙄 oğlumdayken d ile başlayan bir ilaç içiyordum günde 1 kez başka hiç çözüm bulammıştık biz .. hiç aç kalma canım ama aç kalfıkça güçsüz düşüp bulantı olur. Tuzlu peynir ekmek mdie bastırıcı şeyler tğketmeye çalış

Kizlar ben cok kotuyum geceden beri midem gecmiyor ne yiyebildim ne uyuyabildim napacam bilmiyorum bulanmiyor ama yanma gibi değişik birsey

Kızlar merhaba, İstanbul Avrupa yakasında Şişli civarı Kadın Doğum doktoru önerileriniz var mı? Bebeğimizin kesesini görmek istiyoruz doktor kararsızlığı yaşıyorum.
1. Şişli Memorial - Figen Taşer Güney
2. Şişli Kolan - Meliz Onbaşıoğlu
3. Şişli Türkiye - Ayşe Meryem Uslu

Bu 3 doktor arasında da düşünüyorum. Giden ve tavsiye edebilecek olan var mı ?

Bu arada geçen gezerken e bebek mağazasına girdim şöyle üstünkörü fiyatlara baktım:)
Hatta bir tane bebek arabası bile beğendim bile:) Şimdi doğuma kadar indirimini takip edeceğim:)
Benim ilk doğumumda travel seti başkasından ödünç almıştım, sonra bastona geçmiştik o yüzden bebeğimin ilk senesi için yeni bir arabaya ihtiyacım var :)

Bu arada geçen gezerken e bebek mağazasına girdim şöyle üstünkörü fiyatlara baktım:)
Hatta bir tane bebek arabası bile beğendim bile:) Şimdi doğuma kadar indirimini takip edeceğim:)
Benim ilk doğumumda travel seti başkasından ödünç almıştım, sonra bastona geçmiştik o yüzden bebeğimin ilk senesi için yeni bir arabaya ihtiyacım var :)
Hangi modeli begendin bende baktim gecen ama pek model yoktu burda

Hangi modeli begendin bende baktim gecen ama pek model yoktu burda

Prego Quattro:)Ama şase rengine göre fiyatı değişiyor, ilk çocuğum olsa siyah veya bej rengini alırdım, hatta başka markalara da bakardım biraz daha bütçe ayırıp

3.yü çocuğu düşünmediğim için Prego'nun beyaz şaseli olanlara bakacağım:)

İnşallah içini ferah tutmaya çalış annesine sıkı sıkıya tutunmuştur ve kalp atışlarını da duyarsınız saglıklı sıhhatlı devam eder hamileliğin iz inşallah
Ben bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inş

Ben bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inş
Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm 🙁 umarım en kısa zamanda sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Sevgilerimi yolluyorum ❤❤

Prego Quattro:)Ama şase rengine göre fiyatı değişiyor, ilk çocuğum olsa siyah veya bej rengini alırdım, hatta başka markalara da bakardım biraz daha bütçe ayırıp

3.yü çocuğu düşünmediğim için Prego'nun beyaz şaseli olanlara bakacağım:)
Ben prego laon ile casual quatro arasindayim

Back