• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar yeri ve zamanı dil biliyorum ama size bişi sormak istiyorum ben 1 buçuk yıldır oğlum olucak adını emir koyucam diyorum rüyamda gördüm çevremde herkes biliyor çok sevdiğim ve benimsediğim isim eltim de biliyor o da 8 aylık hamile dün akşam bebeğinin ismini emir koyacağını söyledi şok oldum sinirim bozuldu ben sana geçen seneden beri oğlum olucak adını emir koyucam dedim dimi şimdi ismim kıskandın sen koy ben yene emir koyucam dedim koy dedi hiç tınlamadı çok kıskanç biri biliyorum benim ki daha cinsiyet beli dil ama onun bu hareketi çok zoruma gitti eşim abartıyorsun dedi sizce ben mi abartıyorum siz olsanız nasıl bi tepki verirdiniz😔
Ben biraz bozulurdum ama belli etmezdim ona asla. Nitekim benzerini yaşadım ve öyle yaptım. Koyacağım ismi yine koydum
Ama oğlum olacak koyacağım falan diye peşin ve büyük konuşmak bana çok doğru gelmiyor. İnşallah kısmetse deyin umarım Allah gönlümüzdekini verir

Ben biraz bozulurdum ama belli etmezdim ona asla. Nitekim benzerini yaşadım ve öyle yaptım. Koyacağım ismi yine koydum
Ama oğlum olacak koyacağım falan diye peşin ve büyük konuşmak bana çok doğru gelmiyor. İnşallah kısmetse deyin umarım Allah gönlümüzdekini verir
sizin eltinizde de mi söylediğiniz ismi koydu kesin konuşmak evet doğru dil ama ben kızımda da oğlumda da hislerimde yanılmadım o yüzden cesaret konuşuyorum inşallah yene yanılmam😊

Merhaba kızlar benim de son adet tarihim 22 Nisan 4+4 haftalık cok yeni bugün kesmeyi gördük şükür 1 cm kesemiz haftaya cuma da bebişi görcez %90 kalp sesinide duyarız dedi benım de tahmini 28 ocak 🤲 buradan birbirimize destek olsak benim ilk çünki cok heyecan panik yapıyorum 😊

benim de 23 nisandı. tahmini tarih 28 ocak. ^.^ bana haziran 1 de gel dedi umarım ben de görürüm keseyi. Acaba o zamana kadar ben de kalp sesini duyar mıyım ki? :KK200:

sizin eltinizde de mi söylediğiniz ismi koydu kesin konuşmak evet doğru dil ama ben kızımda da oğlumda da hislerimde yanılmadım o yüzden cesaret konuşuyorum inşallah yene yanılmam😊
Aslında demek istediğim cinsiyetten ziyade kucağımıza alabilecek miyiz o bile belli değil. Daha önce oğlunuz olduysa ona niye koymadınız emir ismini

Aslında demek istediğim cinsiyetten ziyade kucağımıza alabilecek miyiz o bile belli değil. Daha önce oğlunuz olduysa ona niye koymadınız emir ismini
Ona daha ortada yokken Çınar ismi koydum olunca da gerçekleştirdim çok şükür rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin 🙏🏻

benim de 23 nisandı. tahmini tarih 28 ocak. ^.^ bana haziran 1 de gel dedi umarım ben de görürüm keseyi. Acaba o zamana kadar ben de kalp sesini duyar mıyım ki? :KK200:
Kesin duyarsın o zaman ben haftaya cuma gidicem 31 mayıs oluyo sen de 1 hazıranda gidicek sın keseyi zaten görürsün inşallah bebiş ve kalp atışını da duyarsın buradan haberleşelim bana gün geçmiyor hiç

Çünkü bir sürü ocak anneleri sayfası var aslında o sayfalar kapatılıp buraya yonlendirilse çok güzel olur bende hepsini takip etmeye çalışıyorum çok yorucu oluyor

Arkadaşlar yeri ve zamanı dil biliyorum ama size bişi sormak istiyorum ben 1 buçuk yıldır oğlum olucak adını emir koyucam diyorum rüyamda gördüm çevremde herkes biliyor çok sevdiğim ve benimsediğim isim eltim de biliyor o da 8 aylık hamile dün akşam bebeğinin ismini emir koyacağını söyledi şok oldum sinirim bozuldu ben sana geçen seneden beri oğlum olucak adını emir koyucam dedim dimi şimdi ismim kıskandın sen koy ben yene emir koyucam dedim koy dedi hiç tınlamadı çok kıskanç biri biliyorum benim ki daha cinsiyet beli dil ama onun bu hareketi çok zoruma gitti eşim abartıyorsun dedi sizce ben mi abartıyorum siz olsanız nasıl bi tepki verirdiniz😔
Hiç te abartmamışsın sonuçta senin emir ismini koyacağını biliyor yaptığı çirkeflik bence yerinde olsam o koyucaksa emir koymam artık farklı Bi isim düşünürüm

Merhaba arkadaşlar 😊 Ben adetin 22. Günü hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg 33 çıkmıştı. Daha sonra evdeki idrar testleriyle devam ediyorum. Koyulaşınca değerim arttı diye düşünüyorum. Şuan 26. Günümdeyim hala adet tarihim gelmedi. Geçen sene de yine Ocak 2019 gurubundaydım kayıp yaşadım. Ama inŞAllah bu devam eder 🤲 🤲🤲

Hayırlısı olsun canım darısı tüm isteyen ve tez valiye ve yaşamak heyecanıyla inşallah

Bence de yaptığı hoş bir davranış değil isim siz söylemişsiniz o inatla koyarsa onun kelimeyide bulamıyorum sensizliği diyelim kibarca 😊kötü sözde yazamıyorum ki üzülmeyin ama hoş değil tabiki

Bence de yaptığı hoş bir davranış değil isim siz söylemişsiniz o inatla koyarsa onun kelimeyide bulamıyorum sensizliği diyelim kibarca 😊kötü sözde yazamıyorum ki üzülmeyin ama hoş değil tabiki

Densizliği yazacaktım yalnış yazmışım ok

Ne güzel çok sevindim mutlu oldum sizin adınıza inşallah bizde adayız ve hamileyimdir şu an inşallah Rabbim bize de keseyi görmeyi kalp atışını duymayı ve devam eden süreci sağlıkla sıhatle yaşamayı göstersin nasip etsin inşallah cümlemize de bize de nasip etsin inşallah

Ne güzel inşallah kalp atışlarını da duyarsınız saglıklı sıhhatlı devam eder hamileliğin iz kucağınıza alırsınız bizlerde dua ederseniz mutlu oluruz teşekkürler😊

Merhaba kizlar!
Bir suru 2020 ocak anneleri grubu var KKde, bu resmi olan mi oluyor? 😊
Benim son adet tarihim 13 nisan. Pazartesi gunu bhcg 453 cikti. Tahmini dogum tarihim 18 ocak. Ilk bebegim olucak insallah. Daha once bir dusugum var, o sebeple de epeyce gerginim tabi.
Onumuzdeki pazartesi de keseyi gormeye gidicem, hersey yolunda gider umarim! Herkese sevgiler :KK200:
İnşallah herşey yolundadır siz iyi düşünün dualarımız sizinle sizinde dualarınız bizimle olsun inşallah teşekkürler

Back