- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 44
Çok çol üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Tez zamanda Allah sana bir evlat nasip ederi inşallahBen bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çol üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Tez zamanda Allah sana bir evlat nasip ederi inşallahBen bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inş
Benimde midem çok iyi değil. Dün akşam hemoraidim patladı ve bir sürü kan kaybettim. Tabi ben ilk başta hemoraid olduğunu anlamadım. Düşük yapıyorum diye çok üzüldüm ve korktum. Sonra korkudan kusmaya başladım kan sulandırıcı içtiğim için baya bir kanamam oldu. Çok stresli bir gece geçirdim. Tuvalete gitmeye korkuyorum yarın dr kontrol var. İnşallah herşey yolundadırYine mide bulantılı ve halsiz geçiyor. Ama ilkinde olduğu gibi bırakamıyorum kendimi ayakta durmaya çalışıyorum. Sizin nasıl geçiyor
Geçmiş olsun. Allah tez zamanda yerini doldursun.Ben bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inş
Benimde midem çok iyi değil. Dün akşam hemoraidim patladı ve bir sürü kan kaybettim. Tabi ben ilk başta hemoraid olduğunu anlamadım. Düşük yapıyorum diye çok üzüldüm ve korktum. Sonra korkudan kusmaya başladım kan sulandırıcı içtiğim için baya bir kanamam oldu. Çok stresli bir gece geçirdim. Tuvalete gitmeye korkuyorum yarın dr kontrol var. İnşallah herşey yolundadır
bu durumda bayramdan sonra gitmen daha mantıklıKızlar selam size bir şey danışmak istiyorum. Konu biraz karışık. Şimdi benim özel sağlık sigortam var ama 7.500'e kadar karşılıyor. Bu yüzden her dakika kontrole gidersem testler filan bu teminat bitecek ve doğumu nakit ödemem gerekecek. Normalde ayın 1'nde kontrole gitmem gerekiyor o zaman 6 haftalık gibi olacak. Ama eğer kalp atışı vs duyulmazsa yeniden çağıracak. Bu yüzden acaba daha ileri bir tarihe kesin olsun diye mi alsam diyorum. İki doktor arasında kaldım. Biri memorial ataşehir'de diğeri de özel göztepe hastanesinde. Memorial'a 1inde randevum var ama gidersem hem teminattan yiyeceğim hem de kalp atışı olmazsa 1 hafta sonra yeniden çağıracak. Onun yerine özel göztepe'de ki doktorun müsaitliğini mi beklesem diyorum. O da anca bayramdan sonraya denk geliyor. Sizce ne yapayım?
Canim devlete git sigortan olmasa bile hamile oldugun icin ucretsiz bakiyolar benim de yokKızlar selam size bir şey danışmak istiyorum. Konu biraz karışık. Şimdi benim özel sağlık sigortam var ama 7.500'e kadar karşılıyor. Bu yüzden her dakika kontrole gidersem testler filan bu teminat bitecek ve doğumu nakit ödemem gerekecek. Normalde ayın 1'nde kontrole gitmem gerekiyor o zaman 6 haftalık gibi olacak. Ama eğer kalp atışı vs duyulmazsa yeniden çağıracak. Bu yüzden acaba daha ileri bir tarihe kesin olsun diye mi alsam diyorum. İki doktor arasında kaldım. Biri memorial ataşehir'de diğeri de özel göztepe hastanesinde. Memorial'a 1inde randevum var ama gidersem hem teminattan yiyeceğim hem de kalp atışı olmazsa 1 hafta sonra yeniden çağıracak. Onun yerine özel göztepe'de ki doktorun müsaitliğini mi beklesem diyorum. O da anca bayramdan sonraya denk geliyor. Sizce ne yapayım?
Çok geçmiş olsun hemoraid bende de var malesef aklımda olsun bari dikkat edeyim. Gittin mi kontrole bir şey yok inşallahBenimde midem çok iyi değil. Dün akşam hemoraidim patladı ve bir sürü kan kaybettim. Tabi ben ilk başta hemoraid olduğunu anlamadım. Düşük yapıyorum diye çok üzüldüm ve korktum. Sonra korkudan kusmaya başladım kan sulandırıcı içtiğim için baya bir kanamam oldu. Çok stresli bir gece geçirdim. Tuvalete gitmeye korkuyorum yarın dr kontrol var. İnşallah herşey yolundadır
Kızlar selam size bir şey danışmak istiyorum. Konu biraz karışık. Şimdi benim özel sağlık sigortam var ama 7.500'e kadar karşılıyor. Bu yüzden her dakika kontrole gidersem testler filan bu teminat bitecek ve doğumu nakit ödemem gerekecek. Normalde ayın 1'nde kontrole gitmem gerekiyor o zaman 6 haftalık gibi olacak. Ama eğer kalp atışı vs duyulmazsa yeniden çağıracak. Bu yüzden acaba daha ileri bir tarihe kesin olsun diye mi alsam diyorum. İki doktor arasında kaldım. Biri memorial ataşehir'de diğeri de özel göztepe hastanesinde. Memorial'a 1inde randevum var ama gidersem hem teminattan yiyeceğim hem de kalp atışı olmazsa 1 hafta sonra yeniden çağıracak. Onun yerine özel göztepe'de ki doktorun müsaitliğini mi beklesem diyorum. O da anca bayramdan sonraya denk geliyor. Sizce ne yapayım?
Şimdi geldim kadın doğuma bekliyorum. Hemoraid için gitmedim henüzÇok geçmiş olsun hemoraid bende de var malesef aklımda olsun bari dikkat edeyim. Gittin mi kontrole bir şey yok inşallah
Hergün bi su bardağı kefir tüketin ki bağırsaklarınız güzel çalışsın. Hemoroidinizde olmaz inşAllah.Benimde midem çok iyi değil. Dün akşam hemoraidim patladı ve bir sürü kan kaybettim. Tabi ben ilk başta hemoraid olduğunu anlamadım. Düşük yapıyorum diye çok üzüldüm ve korktum. Sonra korkudan kusmaya başladım kan sulandırıcı içtiğim için baya bir kanamam oldu. Çok stresli bir gece geçirdim. Tuvalete gitmeye korkuyorum yarın dr kontrol var. İnşallah herşey yolundadır
Benim de 20 nisan :)Bizim tarihler birbirine yakın. son adet tarihim 20 Nisan benim de
Bizim tarihler birbirine yakın. son adet tarihim 20 Nisan benim de
Merhaba o bende de var ya 3-4 gündür ne yesem midem ağrıyo ya da yanıyo öyle bişey sonra gaza dönüyor ama çok rahatsız ediyo dr gaviskon şurup verdi ondan içiyorum ama çok farketmiyo umarım doğuma kadar böyle olmamKizlar ben cok kotuyum geceden beri midem gecmiyor ne yiyebildim ne uyuyabildim napacam bilmiyorum bulanmiyor ama yanma gibi değişik birsey
Bende henüz yok 5 haftalıkız ama mide yanmam çok oluyorMide bulantıları baslayan oldu mu?
Başınız sagolsun inşallah Rabbim tez zamanda kucagınızı doldururBen bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inş
Benim de hafif hafif başladı ama umarım böyle kalır. 5+2 henüz.Merhaba kızlar
Bugün midem çok kötü, kahvaltımı bile doğru dürüst yapamadım
Sadece kuru ekmek bile yiyemiyor musun? Bana kuru ekmek dokunmuyorduMerhaba kızlar
Bugün midem çok kötü, kahvaltımı bile doğru dürüst yapamadım