İsteyen istediğini yazar canım bnce rahatsız olan gider. Sonuçta kaç tane ocak annesi grubu vardı burada topladılar hepsini. Sen ne yaptın ne dedi dr canım?Çok haklısın bende üzerime alındım hatta dün Dr a giderken ki yaşadıklarımı anlatamadım bile yazmayın denildi diye ama kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ben üzerimden aklımdan atamıyorum burada herzaman çok rahatça duygularımı paylaşıp benimle aynı şeyleri yaşamış insanlarla konuşup destek almak daha umutlu olmamamı sağlıyor aksine burada başka grup kurmamızda yasak sanırım zaten benim bir topiğim vardı buraya taşındı herkes herkese cevap vermek zorunda değil burada daha çok günlerimiz olacak bazen korkup endişelenicez belki belki sevinicez burada toplanma amacımız bu süreçte neler yaşayıp nasıl geçireceğimiz bunları paylaşmak için buradayız
Atalardayim canim ben sen neredesinKartalda hangi mahalledesin belki yakinizdir :))
Ya işte başına gelmeyen bilmiyor ve bazı insanlar böyle tuhaf sanki vebalı gibi davranıyor. Kesinlkle onlar düşünmeye korkuyor ama biz yaşadık. Bu dünyada herkesin bir sınavı var bizim sınavımızda belki bu şekildeydi. Çok sinirlendim bende ne kadar gereksiz konuşmalar. Kimse kimsenin yazdığına karışamaz. O zaman bizde aaa biz riskliyiz bizim yanımızda iyi şeyler yazmayın zaten korkuyoruz mu diyelimBirde geçen yıl Eylül ayında 2019 Şubat anneleri grubuna facebookta yazmıştım bebeğimi kaybettim diye orada bir anne adayı bunu neden burada paylaştın zaten endişeliyiz demişti . O kadar zoruma gitmişti ki insanların düşünmeye korktuğunu yaşadık biz . Bu forum aynı sıkıntıları yaşamış annelerin sıkıntılarını paylaşması için harika bir platform
Aynen isteyen yazar isteyen okur. Çok şükür canım iyi geçti şuan için bir sıkıntı yok dedi dr bir ay sonra tekrar çağırdız
İsteyen istediğini yazar canım bnce rahatsız olan gider. Sonuçta kaç tane ocak annesi grubu vardı burada topladılar hepsini. Sen ne yaptın ne dedi dr canım?
Ya bana omega 3 verdi ama ben folikasitede devam ediyorum normalde 12.haftada kesiliyormus folik asitKızlar günaydın bişey sorucam 12.haftadan sonra folik asiti kestimi doktoronuz ve yerine bir şey başladı mı ?
Ya ben cok takinti yaptim 2 kilo aldigim simdiye kadar cok korkuyorum cok kilo alip veremezsem diyemide bulantım geçince saglıklı besleneyim dedim. 36 kilo aldım. Gerçi ben büyük bir yanlış yaptım, sağlıklı beslenirken elimde olmadan aşırı tuz tükettim çok kilo aldım.ayrıca Normal dogum yaptım hastaneden çıktıgımda 10 kg vermiştim. Emzirirken zaten kilo veriyorsun o yüzden kilo alsanız üzülmeyin
Normalde 12.haftada kesilir decavit tarzı vitamin verilir ki pnun içinde 200 mg folik var zaten. Bir de kan ilacı verilir 3.4.aydaKızlar günaydın bişey sorucam 12.haftadan sonra folik asiti kestimi doktoronuz ve yerine bir şey başladı mı ?
Bana kan ilacini 8 haftalikken basladilar bir onceki dis gebelikte cok kan kaybettiğim icinNormalde 12.haftada kesilir decavit tarzı vitamin verilir ki pnun içinde 200 mg folik var zaten. Bir de kan ilacı verilir 3.4.ayda
Canım benim 3 yaşında 19 kg oğlum sürekli sırtıma atlıyo, belime vuruyo oyun gibi, üstüme atlıyo ben farkına varmadan tabiKızlar ya biraz önce 4 yaşındaki kızım ben otururken geldi kucağıma oturdu biraz karnıma doğru oturmuş sonra fark ettim bir şey olur mu ki?
Canım bünyeye de baglı tabi ama genelde veriliyor, tuzu az tüket hamur işleri tüketme, tatlıdan uzak dur, bol meyve, protein, sıvı, ve yürüyüş önüne geçebilirsin,Ya ben cok takinti yaptim 2 kilo aldigim simdiye kadar cok korkuyorum cok kilo alip veremezsem diye
Bence iyi yapmışlar, kan ilacı bence genelikte en en en önemli şey, doğumda çok ihtiyaç olacak çok kan kaybı oluyor. Ben oğumda hiç vitamin içmedim çünkü 2 3 hafta öndeydi gelişimi iriydi dr vermiyordu vitamin. Sadece kan ilacı içmiştim doğuma kadar ve doğumdan sonra daBana kan ilacini 8 haftalikken basladilar bir onceki dis gebelikte cok kan kaybettiğim icin
Çok üzüldüm sana böyle birşey yaşattıkları içinBirde geçen yıl Eylül ayında 2019 Şubat anneleri grubuna facebookta yazmıştım bebeğimi kaybettim diye orada bir anne adayı bunu neden burada paylaştın zaten endişeliyiz demişti . O kadar zoruma gitmişti ki insanların düşünmeye korktuğunu yaşadık biz . Bu forum aynı sıkıntıları yaşamış annelerin sıkıntılarını paylaşması için harika bir platform
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?