2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar . Yazılanların çoğunu okudum ilk gebeliğimde hiç kaybım yokken de çok endişelenirdim ama kayıptan sonra endişelerimle kıyaslanamaz bile . Endişeli olan anlatmasın psikolojim bozuluyor demek bana bencilce geldi kusura bakmayın . Bu forumda o kadar endişe verici şeyler var ki . İlk 12 hafta endişelerin tavan olması da çok normal . Ki ben bebeğimi 16. Haftada kaybettim şu an 13 te olmama rağmen rahatlamış değilim bebeğimin hareketlerini hissedene kadar her kontrole yüreğim ağzımda gideceğim . Buraya herkes istediğini yazabilir hakaret vs olmadığı sürece kimse kimseyi kısıtlayamaz diye düşünüyorum . Herkese sevgiler .

z İsteyen istediğini yazar canım bnce rahatsız olan gider. Sonuçta kaç tane ocak annesi grubu vardı burada topladılar hepsini. Sen ne yaptın ne dedi dr canım?

Birde geçen yıl Eylül ayında 2019 Şubat anneleri grubuna facebookta yazmıştım bebeğimi kaybettim diye orada bir anne adayı bunu neden burada paylaştın zaten endişeliyiz demişti . O kadar zoruma gitmişti ki insanların düşünmeye korktuğunu yaşadık biz . Bu forum aynı sıkıntıları yaşamış annelerin sıkıntılarını paylaşması için harika bir platform

Ya işte başına gelmeyen bilmiyor ve bazı insanlar böyle tuhaf sanki vebalı gibi davranıyor. Kesinlkle onlar düşünmeye korkuyor ama biz yaşadık. Bu dünyada herkesin bir sınavı var bizim sınavımızda belki bu şekildeydi. Çok sinirlendim bende ne kadar gereksiz konuşmalar. Kimse kimsenin yazdığına karışamaz. O zaman bizde aaa biz riskliyiz bizim yanımızda iyi şeyler yazmayın zaten korkuyoruz mu diyelim herkes kendini düşünüyor tabi karşısındaki kırılırmı incinir mi diye tartmak yok.

Allahım kimseye yaşatmasın kayıp meleğini dünyaya sağlıklı sıhhatli getirmemizi nasip etsin inşallah ben kayıp yaşamadım ama teyzem ve eltim kayıp yaşadı 3 aylık meleklerini kaybettiler (eltimi pek sevmem ama ) ona bile çok üzülüp ağlamıştım. Benimde ilk gebeliğim bende korkuyorum ama Allah hayırlısını versin diyorum. Kimse içini dökmek için kısıtlanmamalı diye düşünüyorum sonuçta insanlar yaşadıklarını anlatmak dökmek istiyor bu gruplar da o yüzden var zaten

Kızlar günaydın bişey sorucam 12.haftadan sonra folik asiti kestimi doktoronuz ve yerine bir şey başladı mı ?

Arkadaslar icinizi ferah tutun o zaman hersey yolunda gider bende grupta herseyin konusulmasindan yanayim suan hepimizin bebegi saglikli cok sükür yarin ne olur bilemeyiz bu olay nerden patlak verdi onuda bilemiyorum kendinizi sıkıntıya sokmayın arkadasimizda hepimiz gibi hormonlardan etkileniyor olabilir

z
İsteyen istediğini yazar canım bnce rahatsız olan gider. Sonuçta kaç tane ocak annesi grubu vardı burada topladılar hepsini. Sen ne yaptın ne dedi dr canım?
Aynen isteyen yazar isteyen okur. Çok şükür canım iyi geçti şuan için bir sıkıntı yok dedi dr bir ay sonra tekrar çağırdı

Kızlar ya biraz önce 4 yaşındaki kızım ben otururken geldi kucağıma oturdu biraz karnıma doğru oturmuş sonra fark ettim bir şey olur mu ki?

Ya ben cok takinti yaptim 2 kilo aldigim simdiye kadar cok korkuyorum cok kilo alip veremezsem diye

Kızlar günaydın bişey sorucam 12.haftadan sonra folik asiti kestimi doktoronuz ve yerine bir şey başladı mı ?
Normalde 12.haftada kesilir decavit tarzı vitamin verilir ki pnun içinde 200 mg folik var zaten. Bir de kan ilacı verilir 3.4.ayda

Normalde 12.haftada kesilir decavit tarzı vitamin verilir ki pnun içinde 200 mg folik var zaten. Bir de kan ilacı verilir 3.4.ayda
Bana kan ilacini 8 haftalikken basladilar bir onceki dis gebelikte cok kan kaybettiğim icin

Kızlar ya biraz önce 4 yaşındaki kızım ben otururken geldi kucağıma oturdu biraz karnıma doğru oturmuş sonra fark ettim bir şey olur mu ki?
Canım benim 3 yaşında 19 kg oğlum sürekli sırtıma atlıyo, belime vuruyo oyun gibi, üstüme atlıyo ben farkına varmadan tabi bazen arabada inatlaşır kucağımda oturur gideriz. Yani Allah a emanetler ben dr a söylemiştim dikkat et ama ufak tefek vurmalardan bişey olmaz o rahimde korur kendini dedi. İşte çocuk anlamıyor ki oyun sanıyor

Bana kan ilacini 8 haftalikken basladilar bir onceki dis gebelikte cok kan kaybettiğim icin
Bence iyi yapmışlar, kan ilacı bence genelikte en en en önemli şey, doğumda çok ihtiyaç olacak çok kan kaybı oluyor. Ben oğumda hiç vitamin içmedim çünkü 2 3 hafta öndeydi gelişimi iriydi dr vermiyordu vitamin. Sadece kan ilacı içmiştim doğuma kadar ve doğumdan sonra da

Çok üzüldüm sana böyle birşey yaşattıkları için Zaten öyle bir dert yaşıyorken, bi insan evladından bunu duymak gerçekten çok çok üzücü İnşallah bebeğin hep sağlıklı olur, sağlıkla kucağına alırsın canım

Yani bir atasözü var eşekten düşeni eşekten düşen anlar die.. hele bide ben o eşekten 9 ay arayla düşünce yaralarım büyük ve derin maalesef... bu dönemlerde ne yerdeyim ne gökteyim oyüzden herkez lafını bilmeli... eminim herşey güzelde olucak hepimiz mutlu olucaz ama hepimizin birbirine güzel dualar etmeye ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…