- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
5+2 de gozuktu ama 4 haftayla uyumlu kese dedicanım kac haftada göründü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+2 de gozuktu ama 4 haftayla uyumlu kese dedicanım kac haftada göründü
canım bildiğim birebir uyumlu olması beklenmiyor. geç döllenme olmuş olabilir5+2 de gozuktu ama 4 haftayla uyumlu kese dedi
ayyyy işte bennnn erkek olursa rüzgar kız olursa linaBenim gibi daha keseyi görmeden kalp atışını duymadan isim düşünen varmı İnşallah tekrar kızıım olursa Ezo oğlum olursa Ali
Sat tarihin 18 nisan mı ? Beklenen dogum tarihimiz aynı görünüyorayyyy işte bennnn erkek olursa rüzgar kız olursa lina
16 nisandı canım. 2 gün var aramızda program öyle gösteriyor. doktora gittikten sonra belli olacak sanırımSat tarihin 18 nisan mı ? Beklenen dogum tarihimiz aynı görünüyor
hayırlı olsun tatlım.Merhaba kızlar sabah kan vermiştim Beta HCG 1312 çıkmış 3 - 4 gün gecikti adetim.
aşağıdada Dilue Beta diye bir değer var o nedir anlamadım 8660 oda. Sizce kaç hafta kaç günlük gibi duruyor
selam canım . inş hep beraber saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız. ikincide insan daha bi acemi gibi oluyor sanki benimde 6 yaşında bir kızım varSelam, benimde Bat a 2 gün kala dün kan testinde 180 çıktı 1 oğlum var 3 yaşında bu da sezeryan olur Ocak ayı doğum gözüküyor yarın tekrar kan vereceğim artış güzel gider inşallah. Daha sonra 6.haftada bayramdan sonra dr a giderim Allah nasip ederse
Gecmis olsun canim simdi takma kafana artik uzme kendini insallah saglikli bebegini kucagina alirsinBugün merak üzerine devlet hastanesine gittim eşim sürekli ultrasona girme diye söyleniyor onada söylemedim bi doktordan randevu aldım doktor yokmuş güyaaa beni aramış ulaşamamışlar Yok öyle birsey dedim az cingar çıkardım Elmas Uluer diye bi doktora yönlendirdiler ultrasona girdim gebelik keseni göremiyorum sanırım düşük olmuş dedi(Cuma’dan beridir kanamam var ama kendi doktorumda acil doktoru da sıkıntı olmadığını söyledi) radyolojiye yolladı beni bide o baksın diye oda göremedi kan istedi duruma göre kürtaja alalım dedi cok korktum kanı verdim sonra kendi doktoruma geldim kürtaj olacaksam da o yapsın kürtajımı diye sonra muayene edelim bi dedi bebekte var kesede var bu gece seni hastanede yatıralım gözetim altında tutalım dediler yatıyorum şuan anlamadığım devlette 2doktorda bunu Nası görmez ve nasıl yaşayan bebeği kürtaj yapmaya kalkarlar o an rabbim beni uyardı şükür allahım kimseyi böyle iş bilmez doktorlara emanet etmesin yazık cok yazık yarım saatlik Yol ve ben tol boyunca ağlama nöbetleri geçirdim araba kullanırken hemde şükür kaza falan yapmadım cok uzun oldu kusuruma bakmayın
HosgeldinIyi geceler herleese kan testiyle bugun hamile oldugumu kesinlestirdim 8 yaşında bir erekek Cocuk annesiyim yas 35 herkese saglikli hamilik donemi dilerim araniza hosgeldimmm
Cok geçmiş olsunBugün merak üzerine devlet hastanesine gittim eşim sürekli ultrasona girme diye söyleniyor onada söylemedim bi doktordan randevu aldım doktor yokmuş güyaaa beni aramış ulaşamamışlar Yok öyle birsey dedim az cingar çıkardım Elmas Uluer diye bi doktora yönlendirdiler ultrasona girdim gebelik keseni göremiyorum sanırım düşük olmuş dedi(Cuma’dan beridir kanamam var ama kendi doktorumda acil doktoru da sıkıntı olmadığını söyledi) radyolojiye yolladı beni bide o baksın diye oda göremedi kan istedi duruma göre kürtaja alalım dedi cok korktum kanı verdim sonra kendi doktoruma geldim kürtaj olacaksam da o yapsın kürtajımı diye sonra muayene edelim bi dedi bebekte var kesede var bu gece seni hastanede yatıralım gözetim altında tutalım dediler yatıyorum şuan anlamadığım devlette 2doktorda bunu Nası görmez ve nasıl yaşayan bebeği kürtaj yapmaya kalkarlar o an rabbim beni uyardı şükür allahım kimseyi böyle iş bilmez doktorlara emanet etmesin yazık cok yazık yarım saatlik Yol ve ben tol boyunca ağlama nöbetleri geçirdim araba kullanırken hemde şükür kaza falan yapmadım cok uzun oldu kusuruma bakmayın
Kesinlikle öyle. Gebelikten sonra zaman Ağır çekimde devam ediyor. Hiç geçmiyor zaman keşke bi gözümü kapatsam açsam 5 aylık olmuş, sonra yine gözümü kapatıp açsam doğumdayım gibi olsaGünaydın herkese, nasılsınız:)
Hamilelik haberinden sonra bana günler daha yavaş geçiyor gibi gelmeye başladı ya :)