• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim de kafam karıştı şimdi ultrasonda mı kaç haftalık olduğu belli oluyor?

Benim gibi daha keseyi görmeden kalp atışını duymadan isim düşünen varmı :halay::halay::halay:İnşallah tekrar kızıım olursa Ezo oğlum olursa Ali:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba kızlar sabah kan vermiştim Beta HCG 1312 çıkmış 3 - 4 gün gecikti adetim.
aşağıdada Dilue Beta diye bir değer var o nedir anlamadım 8660 oda. Sizce kaç hafta kaç günlük gibi duruyor

Merhaba kızlar sabah kan vermiştim Beta HCG 1312 çıkmış 3 - 4 gün gecikti adetim.
aşağıdada Dilue Beta diye bir değer var o nedir anlamadım 8660 oda. Sizce kaç hafta kaç günlük gibi duruyor
hayırlı olsun tatlım.
  • haftalık gebelikte: 5 – 50 mIU/ml arasında,
  • 4 haftalık gebelikte: 5 – 425 mIU/ml arasında,
  • 5 haftalık gebelikte: 20 – 7.300 mIU/ml arasında,
  • 6 haftalık gebelikte: 1.080 – 56.000 mIU/ml arasında,
  • 7 – 12 haftalık gebelikte: 7.650 – 290.000 mIU/ml arasında,
  • 13 – 16 haftalık gebelikte: 13.300 – 250.000 mIU/ml arasında,
  • 17 – 24 haftalık gebelikte: 4.000 – 165.000 mIU/ml arasında olmalıdır.
5 haftalık gibi :) utrasonda ne çıkar bilmem tabi .ben bu siteden bakıyorum

benim
13 mayıs regliye 3 gün kala beta hcg 42
15 mayıs 1 gün kala 78
17 mayıs 1 gün geçince 271 çıktı
baskada gitmedim inş artmıştır

Selam, benimde Bat a 2 gün kala dün kan testinde 180 çıktı 🙏🏽🙏🏽 1 oğlum var 3 yaşında bu da sezeryan olur Ocak ayı doğum gözüküyor 🙏🏽🙏🏽😍 yarın tekrar kan vereceğim artış güzel gider inşallah. Daha sonra 6.haftada bayramdan sonra dr a giderim Allah nasip ederse

Selam, benimde Bat a 2 gün kala dün kan testinde 180 çıktı 🙏🏽🙏🏽 1 oğlum var 3 yaşında bu da sezeryan olur Ocak ayı doğum gözüküyor 🙏🏽🙏🏽😍 yarın tekrar kan vereceğim artış güzel gider inşallah. Daha sonra 6.haftada bayramdan sonra dr a giderim Allah nasip ederse
selam canım . inş hep beraber saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız. ikincide insan daha bi acemi gibi oluyor sanki benimde 6 yaşında bir kızım var

Bugün merak üzerine devlet hastanesine gittim eşim sürekli ultrasona girme diye söyleniyor onada söylemedim bi doktordan randevu aldım doktor yokmuş güyaaa beni aramış ulaşamamışlar Yok öyle birsey dedim az cingar çıkardım Elmas Uluer diye bi doktora yönlendirdiler ultrasona girdim gebelik keseni göremiyorum sanırım düşük olmuş dedi(Cuma’dan beridir kanamam var ama kendi doktorumda acil doktoru da sıkıntı olmadığını söyledi) radyolojiye yolladı beni bide o baksın diye oda göremedi kan istedi duruma göre kürtaja alalım dedi cok korktum kanı verdim sonra kendi doktoruma geldim kürtaj olacaksam da o yapsın kürtajımı diye sonra muayene edelim bi dedi bebekte var kesede var bu gece seni hastanede yatıralım gözetim altında tutalım dediler yatıyorum şuan anlamadığım devlette 2doktorda bunu Nası görmez ve nasıl yaşayan bebeği kürtaj yapmaya kalkarlar o an rabbim beni uyardı şükür 🙏 allahım kimseyi böyle iş bilmez doktorlara emanet etmesin yazık cok yazık yarım saatlik Yol ve ben tol boyunca ağlama nöbetleri geçirdim araba kullanırken hemde şükür kaza falan yapmadım cok uzun oldu kusuruma bakmayın

Bugün merak üzerine devlet hastanesine gittim eşim sürekli ultrasona girme diye söyleniyor onada söylemedim bi doktordan randevu aldım doktor yokmuş güyaaa beni aramış ulaşamamışlar Yok öyle birsey dedim az cingar çıkardım Elmas Uluer diye bi doktora yönlendirdiler ultrasona girdim gebelik keseni göremiyorum sanırım düşük olmuş dedi(Cuma’dan beridir kanamam var ama kendi doktorumda acil doktoru da sıkıntı olmadığını söyledi) radyolojiye yolladı beni bide o baksın diye oda göremedi kan istedi duruma göre kürtaja alalım dedi cok korktum kanı verdim sonra kendi doktoruma geldim kürtaj olacaksam da o yapsın kürtajımı diye sonra muayene edelim bi dedi bebekte var kesede var bu gece seni hastanede yatıralım gözetim altında tutalım dediler yatıyorum şuan anlamadığım devlette 2doktorda bunu Nası görmez ve nasıl yaşayan bebeği kürtaj yapmaya kalkarlar o an rabbim beni uyardı şükür 🙏 allahım kimseyi böyle iş bilmez doktorlara emanet etmesin yazık cok yazık yarım saatlik Yol ve ben tol boyunca ağlama nöbetleri geçirdim araba kullanırken hemde şükür kaza falan yapmadım cok uzun oldu kusuruma bakmayın
Gecmis olsun canim simdi takma kafana artik uzme kendini insallah saglikli bebegini kucagina alirsin

Kizlar gunaydinn sizlere birsey danisacagim ben dun devlet hastanesine gittim tahlillerimi yaptirmak icin ultrasyondan baktik bebegim gayet saglikli kalp atisinida cok guzel ama devletteki doktor kese alti kanamam oldugunu soyledi progestan verdi bende kendi doktoruma sormadan kullanmayayim dedim doktoruma gittik o da bakti eve kucuk kan pihtisi var dedi ben cok onermiyorum dedi ilac kullanmani genelde herkeste olup geciyor dedi bebek sagliksizsa bu haftalarda vucut onu eler zaten dedi ilacin cok bir etkisi olmazmis sizce ne yapayim ben

Cok geçmiş olsun

Günaydın herkese, nasılsınız:)
Hamilelik haberinden sonra bana günler daha yavaş geçiyor gibi gelmeye başladı ya :)
Kesinlikle öyle. Gebelikten sonra zaman Ağır çekimde devam ediyor. Hiç geçmiyor zaman 🥺 keşke bi gözümü kapatsam açsam 5 aylık olmuş, sonra yine gözümü kapatıp açsam doğumdayım gibi olsa 😊

Back