• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm hanımlar size bişi sorucam dünden beri sık sık idrara çıkıyorum ve kesik kesik geliyor sizde de var mı hamilelik belirtisi mi enfeksiyon anlamadım

:anneadayı:Arkadaşlar ne güzel herkes çok heyecanlı günler sayılmaya başlanmış bile. Benim ikinci bebeğim olacak. Şu an 8+0. Biz kalp atışını duyduk ama duymadan önce de çok acele etmedim bi kaç gün sarkıttım hatta kesin duyulsun da öyle giderim diye. Bu sefer çevreye de yeni haber verdim mesela. İlkinde daha kalp atışı duymadan söylemiştik cümle aleme. Bu sefer günlere sayılara da çok takılmıyorum. Niye böyle oldum normal mi kendimi kötü hissetmeli miyim bilemedim

:anneadayı:Arkadaşlar ne güzel herkes çok heyecanlı günler sayılmaya başlanmış bile. Benim ikinci bebeğim olacak. Şu an 8+0. Biz kalp atışını duyduk ama duymadan önce de çok acele etmedim bi kaç gün sarkıttım hatta kesin duyulsun da öyle giderim diye. Bu sefer çevreye de yeni haber verdim mesela. İlkinde daha kalp atışı duymadan söylemiştik cümle aleme. Bu sefer günlere sayılara da çok takılmıyorum. Niye böyle oldum normal mi kendimi kötü hissetmeli miyim bilemedim
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻 Bence çok normal ilki ilk heyecan cok başka olur bu demek değil ki istemiyosun 😊 kaçıncı haftada duyuldu canım kalp atışı

Slm hanımlar size bişi sorucam dünden beri sık sık idrara çıkıyorum ve kesik kesik geliyor sizde de var mı hamilelik belirtisi mi enfeksiyon anlamadım
Aynı bende öyleyim sürekliwc deyim

Bende kızımda idrar testinden sonra daha kanda cıkmadan yedi düvele duyurmustum. Bu defa daha bilinçliyiz kalp atısını duyana kadar herseyin olabilileceginin farkındayız

Kızlar kilolu hamile kalan varmı aranızda. Ben troid hastasıyım 6 ay civarı ilaçlarımı kullanmadım 15 kilo kadar aldım 80 kg ile hamile kaldım. Kızımda 60kg ile hamile kalıp 98 le dogumdan çıkmıstım. Bu defa aynı olursa vay başıma :silah: kalp atıslarını duyunca. Diyetisyen kontrolünde olmayı düşünüyorum

Mide bulantıları baslayan oldu mu?

Kızlar kilolu hamile kalan varmı aranızda. Ben troid hastasıyım 6 ay civarı ilaçlarımı kullanmadım 15 kilo kadar aldım 80 kg ile hamile kaldım. Kızımda 60kg ile hamile kalıp 98 le dogumdan çıkmıstım. Bu defa aynı olursa vay başıma :silah: kalp atıslarını duyunca. Diyetisyen kontrolünde olmayı düşünüyorum
Benim kilom normal ama bende cok kilo almamak icin ugrasicam normal kiloda bir kisi 10 12 kilo alabilir ama eğer normalin ustunde bir kilonuz varsa 8 kilo falan almalisiniz yani canimizin her istedigini yemicez ozellikle tatlı :D sadece bebege iyi gelecek seyler yicez

Benim kilom normal ama bende cok kilo almamak icin ugrasicam normal kiloda bir kisi 10 12 kilo alabilir ama eğer normalin ustunde bir kilonuz varsa 8 kilo falan almalisiniz yani canimizin her istedigini yemicez ozellikle tatlı :KK70: sadece bebege iyi gelecek seyler yicez
Hayaller +7 ile doguma girmek :stop:

ikinci olunca boyle oluyir galiba.bende dr gideriz amaaan cok erken diyorum. ama biz masallah daha 3 haftalik bebegi duyurduk millete. kendini kotu hissedeck bir durum yok. ayni kafadayiz 😉

Bende varım kızımda 50 kilo oğlumda 53 kilo ile hamile kaldım aldığım hormon ilaçları vitaminler 60 kilo oldum büyük ihtimal 70 kiloyla Doğum girerim hamileliklerimde çok kilo almıyorum alsamda umursamıyorum bebeğimi kucağıma alimda veririm sıkıntı dil😊

Back