2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tesekkur ederim canimm.

Konu sahıbı ben Sermec olan üyeyim o hesabım kitlendi ve yeni hesap açtım tekrardan listeye alırsan sevinirim

Selam canım. Ben bugün gördüm keseyi çok şükür. Darısı başına. Neden dış gebelikten şüphe ediyor doktorun?

Aynen aynı durumdayız bende 14 ayı geride bıraktım 15 denememiz her ay bütün umudum kırıldınca yıkım yaşadım hayırlısı artık. Baya takmaya başladım
Kizlar umutsuz olmayın. Psikoloji önemli. Neden olmasın ki. Stresten uzak durup bu konuya odaklanmadan birliktelik yaşayın. Çok etkiliyor tecrübeyle sabit. Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Çok sevgiler

Merhaba bende bugün hamile olduğumu öğrendim 1.5 yıllık denemenin ardından ve 1 kezde aşılama yaptırmıştım

Merhaba bende bugün hamile olduğumu öğrendim 1.5 yıllık denemenin ardından ve 1 kezde aşılama yaptırmıştım
Tebrikler :) güzel bir haberle geceyi senlendirdin. Uzun bir sürecin ardından bu haberi almak sizin için çok kiymetli ve tarifsiz bir mutluluk olmalı. Sevgiler :)

Tebrikler :) güzel bir haberle geceyi senlendirdin. Uzun bir sürecin ardından bu haberi almak sizin için çok kiymetli ve tarifsiz bir mutluluk olmalı. Sevgiler :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inanamıyorum hala adetten önce öğrendim daha 2 gün var adetime doktor hamilesin dedi ama yinede korkuyorum hala çok tuhaf bi duygu

Bence oldukça sağlıklı bir artış var. Benimde bu şekilde yükseldi.
Cok teşekkür ederim canım inşallah kucagımıza alırız bebeklerimizi canım bu arada benım hala yoğun göğüs agrım yok sen de nasıl

Cok teşekkür ederim canım inşallah kucagımıza alırız bebeklerimizi canım bu arada benım hala yoğun göğüs agrım yok sen de nasıl
Benim biraz var... Sabah midem cosuyor akşam erkenden uyku basıyor. Birtakım değişiklikler oldu ama öyle abartı bir durumum yok şimdilik. Gebelik başlangıç testleri istedi doktorum onları yaptırıp tekrar gidicem haftaya. Sürecin bu şekilde. Sağlıkla kucaklarimizda olsunlar inşallah.. :)

Selam canım. Ben bugün gördüm keseyi çok şükür. Darısı başına. Neden dış gebelikten şüphe ediyor doktorun?
Masallah canim ne guzel keseyi gormussun, beta hcg kacti sende. Yumurtlamadan sonra kacinci gunundesin bilmiyorumki doktor niye oyle dedi ne alaka bos gebelik falan deseydi anlardimda.

Masallah canim ne guzel keseyi gormussun, beta hcg kacti sende. Yumurtlamadan sonra kacinci gunundesin bilmiyorumki doktor niye oyle dedi ne alaka bos gebelik falan deseydi anlardimda.
Yumurtlama 10 temmuz.. 22 Temmuz 17:00 91 24 temmuz 16:00 316 26 temmuz 10:30 865.. 30 temmuzda da karından bakarak keseyi gördü Dr.

Merhaba,
Sizin adet tarihine göre kaç günlüktü gittiğinizde? Ben tam 4 hafta dolunca gideceğim kese falan görünür mü diye merak ediyorum. Cuma gideceğim Sat 4 Temmuz

Merhaba ben de dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Saskinim, ilk gebeligim. Ne yapmalıyım ne yemeli icmeliyim falan hiç bilmiyorum. Tecrübeli anneler var mi? Bir de isim.listesi falan varsa beni de ekleyin lütfen

Yumurtlama 10 temmuz.. 22 Temmuz 17:00 91 24 temmuz 16:00 316 26 temmuz 10:30 865.. 30 temmuzda da karından bakarak keseyi gördü Dr.
Artışların 2 katından fazla olmuş canım çok iyi :) ondan erken görmüşsün. benim ilk çocugumun hamileliğinde ilk öğrendiğim 20 eylül tarihinde beta 79 muş, 23 ünde keseyi gördüm yazmışım, 28 inde beta 7000 olmuş, bu nasıl olmuştu diye kara kara düşünüyorum. :))

Kizlar umutsuz olmayın. Psikoloji önemli. Neden olmasın ki. Stresten uzak durup bu konuya odaklanmadan birliktelik yaşayın. Çok etkiliyor tecrübeyle sabit. Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Çok sevgiler
Stresin çok etkilediğini biliyorum. Kendi adıma söylüyorum ne yapsam da aklımdan çıkaramıyorum. Uzun zaman tatile de çıktım yine çıkmıyor aklımdan

Kızlar günaydın 5 haftalıkken kese görünürmü? yarın ilk kontrolüme gidicem

İnşâllah canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…