Tesekkur ederim canimm.geçmiş olsun. hiç bir bilgim yok. insallah size bulaşmadan atlatır minik.
geçmiş olsun. idrar yolu enfeksiyonu için kadın doğum doktorunuz gebeliğe zarar vermeyen bir antibiyotik yazar muhtemelen. ya da kültür tahlili için tekrar idrar vermenizi ister. en kısa zamanda doktorunuza görünün ki tedaviniz ilerlemeden yapılsın insallah. bol bol su için. geçmiş olsun tekrardan.
Selam canım. Ben bugün gördüm keseyi çok şükür. Darısı başına. Neden dış gebelikten şüphe ediyor doktorun?Cok sukur atesi yok cnm, banada bulasmaz insallah. Biraz stres oldum doktora gittim sormak icin. Sinir etti doktor zaten,neyse o arada tekrar kan verdim, 2 gun de 316 dan 630 olmus tam 2 kati, hala dis gebelik riskim olabilirmis hemen moral bozuyorlar. Onumuzdeki sali kese icin gidicem. Keseyi goren varmi?
Bence oldukça sağlıklı bir artış var. Benimde bu şekilde yükseldi.Kızlar sizce degerler iyi mi ben hala kanda takıp edıyorum
23 temmuz 80
25 temmuz 201
29 temmuz 1242 guzel mı sonuclar
Merhaba kaç çıktı beta HCG değeriniz adetiniz geçmiş miydiSlm kızlar. Bugün hamile olduğu mu öğrendim. Tup bebekti.11 gün bugün nisan diye hesapladım ama tam bilemedim mart da olabilir
Kizlar umutsuz olmayın. Psikoloji önemli. Neden olmasın ki. Stresten uzak durup bu konuya odaklanmadan birliktelik yaşayın. Çok etkiliyor tecrübeyle sabit. Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Çok sevgilerAynen aynı durumdayız bende 14 ayı geride bıraktım 15 denememizher ay bütün umudum kırıldınca yıkım yaşadım hayırlısı artık. Baya takmaya başladım
Merhaba bende bugün hamile olduğumu öğrendim 1.5 yıllık denemenin ardından ve 1 kezde aşılama yaptırmıştımMerhaba bu bebeğiminde Nisan bebeği olması için totem yapıp konuyu açıyorum
Benim gibi hamilelik bekleyen herkese bu ay gerçek bir umut olsun göbüşler bebiş dolsun bir bedende 2 kalp olsun olsun da olsunhaydi bismillah
Tebrikler :) güzel bir haberle geceyi senlendirdin. Uzun bir sürecin ardından bu haberi almak sizin için çok kiymetli ve tarifsiz bir mutluluk olmalı. Sevgiler :)Merhaba bende bugün hamile olduğumu öğrendim 1.5 yıllık denemenin ardından ve 1 kezde aşılama yaptırmıştım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inanamıyorum hala adetten önce öğrendim daha 2 gün var adetime doktor hamilesin dedi ama yinede korkuyorum hala çok tuhaf bi duyguTebrikler :) güzel bir haberle geceyi senlendirdin. Uzun bir sürecin ardından bu haberi almak sizin için çok kiymetli ve tarifsiz bir mutluluk olmalı. Sevgiler :)
Cok teşekkür ederim canım inşallah kucagımıza alırız bebeklerimizi canım bu arada benım hala yoğun göğüs agrım yok sen de nasılBence oldukça sağlıklı bir artış var. Benimde bu şekilde yükseldi.
Ilk yaptığımda ederim geçmemişti.257 cikmistiMerhaba kaç çıktı beta HCG değeriniz adetiniz geçmiş miydi
Benim biraz var... Sabah midem cosuyor akşam erkenden uyku basıyor. Birtakım değişiklikler oldu ama öyle abartı bir durumum yok şimdilik. Gebelik başlangıç testleri istedi doktorum onları yaptırıp tekrar gidicem haftaya. Sürecin bu şekilde. Sağlıkla kucaklarimizda olsunlar inşallah.. :)Cok teşekkür ederim canım inşallah kucagımıza alırız bebeklerimizi canım bu arada benım hala yoğun göğüs agrım yok sen de nasıl
Masallah canim ne guzel keseyi gormussun, beta hcg kacti sende. Yumurtlamadan sonra kacinci gunundesinSelam canım. Ben bugün gördüm keseyi çok şükür. Darısı başına. Neden dış gebelikten şüphe ediyor doktorun?
Yumurtlama 10 temmuz.. 22 Temmuz 17:00 91 24 temmuz 16:00 316 26 temmuz 10:30 865.. 30 temmuzda da karından bakarak keseyi gördü Dr.Masallah canim ne guzel keseyi gormussun, beta hcg kacti sende. Yumurtlamadan sonra kacinci gunundesinbilmiyorumki doktor niye oyle dedi ne alaka bos gebelik falan deseydi anlardimda.
Selam canım. Ben bugün gördüm keseyi çok şükür. Darısı başına. Neden dış gebelikten şüphe ediyor doktorun?
Artışların 2 katından fazla olmuş canım çok iyi :) ondan erken görmüşsün. benim ilk çocugumun hamileliğinde ilk öğrendiğim 20 eylül tarihinde beta 79 muş, 23 ünde keseyi gördüm yazmışım, 28 inde beta 7000 olmuş, bu nasıl olmuştu diye kara kara düşünüyorum. :))Yumurtlama 10 temmuz.. 22 Temmuz 17:00 91 24 temmuz 16:00 316 26 temmuz 10:30 865.. 30 temmuzda da karından bakarak keseyi gördü Dr.
Stresin çok etkilediğini biliyorum. Kendi adıma söylüyorum ne yapsam da aklımdan çıkaramıyorum. Uzun zaman tatile de çıktım yine çıkmıyor aklımdanKizlar umutsuz olmayın. Psikoloji önemli. Neden olmasın ki. Stresten uzak durup bu konuya odaklanmadan birliktelik yaşayın. Çok etkiliyor tecrübeyle sabit. Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Çok sevgiler
İnşâllah canım benımBenim biraz var... Sabah midem cosuyor akşam erkenden uyku basıyor. Birtakım değişiklikler oldu ama öyle abartı bir durumum yok şimdilik. Gebelik başlangıç testleri istedi doktorum onları yaptırıp tekrar gidicem haftaya. Sürecin bu şekilde. Sağlıkla kucaklarimizda olsunlar inşallah.. :)