2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gözün aydın canım sevindim senin adına belirti olarak nasıldı
Hangi günler degerlendirdin

Kızlar sizce degerler iyi mi ben hala kanda takıp edıyorum
23 temmuz 80
25 temmuz 201
29 temmuz 1242 guzel mı sonuclar

Merhaba bizde yeni katıldık aranıza
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin saglikla insallah. nasıl ve ne zaman öğrendiniz gebeliginizi? eğer ben de hamile kalırsam muhtemel doğum tarihlerimiz aynı olacak.. o yüzden merak ettim.

Kizlar, oglum 5. Hastalik geciriyor, 1haftadir nezle gibiydi, surati tokat yemis, gebelere bulasirsa dusukle bebek olumuyle gerceklesiyormus. Bilgisi olan yada yasayan vs varmi ?

Bugün idrar testi yaptılar. Lökosit çıktı. Doktor idrar yolu enfeksiyonu var kadın Doğuma git dedi. Cuma günü gideceğim ama bu şekilde olan var mı bir problem yaratır mı?

Kizlar, oglum 5. Hastalik geciriyor, 1haftadir nezle gibiydi, surati tokat yemis, gebelere bulasirsa dusukle bebek olumuyle gerceklesiyormus. Bilgisi olan yada yasayan vs varmi ?
geçmiş olsun. hiç bir bilgim yok. insallah size bulaşmadan atlatır minik.
Bugün idrar testi yaptılar. Lökosit çıktı. Doktor idrar yolu enfeksiyonu var kadın Doğuma git dedi. Cuma günü gideceğim ama bu şekilde olan var mı bir problem yaratır mı?
geçmiş olsun. idrar yolu enfeksiyonu için kadın doğum doktorunuz gebeliğe zarar vermeyen bir antibiyotik yazar muhtemelen. ya da kültür tahlili için tekrar idrar vermenizi ister. en kısa zamanda doktorunuza görünün ki tedaviniz ilerlemeden yapılsın insallah. bol bol su için. geçmiş olsun tekrardan.

Gözün aydın canım sevindim senin adına belirti olarak nasıldı
Hangi günler degerlendirdin
Saydam ve kaygan bir akıntı ve ateş basması oluyor bende yumurtlama döneminde. Onu takip ettim ve 3 günde bir ilişki oldu.bugun ufaklığı gördük :) haftaya kalp atışı alırız inşallah. Senden de güzel haberleri bekliyorum. Sevgiler

Aynen aynı durumdayız bende 14 ayı geride bıraktım 15 denememiz her ay bütün umudum kırıldınca yıkım yaşadım hayırlısı artık. Baya takmaya başladım

Canim çok teşekkür ediyorum inşallah yarın regl olmazsam test yaparım

Canım ben 6.hastalığı biliyorum . Düşmeyen ateş bir hafta sonrasında vücudunda kızarıklık olmuştu. Gebe değildim o ara ama bize bulaşmadı

Canım ben 6.hastalığı biliyorum . Düşmeyen ateş bir hafta sonrasında vücudunda kızarıklık olmuştu. Gebe değildim o ara ama bize bulaşmadı
Cok sukur atesi yok cnm, banada bulasmaz insallah. Biraz stres oldum doktora gittim sormak icin. Sinir etti doktor zaten, neyse o arada tekrar kan verdim, 2 gun de 316 dan 630 olmus tam 2 kati, hala dis gebelik riskim olabilirmis hemen moral bozuyorlar. Onumuzdeki sali kese icin gidicem. Keseyi goren varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…