Gözün aydın canım sevindim senin adınaMerhaba, ben takvimin uygulamasini kullanıyorum. Yumurtlama takibini onunla yaptım. Ayrıca fiziksel belirtileri takip ettim. Zaten yaklaşık 1 yıldır kadın hastalıklarından şikayetlerin vardı. Doktor artık sorun yok dediği ay hamile kaldım çok şükür. Yarın bebeği göreceğiz kismetse. Darısı başına canım.
Canım hayırlı olsun,2014 haziran annesiydik biz yaBende öğrencikten 3 gün sonra gittim kan vermeye. keseyi kalp atışını duymadan inanmayacağım sanırım :)
AaaaCanım hayırlı olsun,2014 haziran annesiydik biz ya
Var var,2çocuğum var 1de düşüğüm,biz de 3.için deniyoruz 1,2aydır,bu aydan hiç beklentim yok,regli bekliyorumAaaahala buralardayiz canim. Aminn canimm. Sende varmi birsey ? 2. 3.
Hayırlısı olsun canım benim , denemeye devam :)Ben regli oldum,bi dahaki aya nasipse artık
Çok iyi 2 kat artış olmuş, :)Kızlar sizce degerler iyi mi ben hala kanda takıp edıyorum
23 temmuz 80
25 temmuz 201
29 temmuz 1242 guzel mı sonuclar
2 kattan daha fazla maşallah maşallah İnşâllah devamı gelirÇok iyi 2 kat artış olmuş, :)
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin saglikla insallah.Merhaba bizde yeni katıldık aranıza
geçmiş olsun. hiç bir bilgim yok. insallah size bulaşmadan atlatır minik.Kizlar, oglum 5. Hastalik geciriyor, 1haftadir nezle gibiydi, surati tokat yemis, gebelere bulasirsa dusukle bebek olumuyle gerceklesiyormus. Bilgisi olan yada yasayan vs varmi ?
geçmiş olsun. idrar yolu enfeksiyonu için kadın doğum doktorunuz gebeliğe zarar vermeyen bir antibiyotik yazar muhtemelen. ya da kültür tahlili için tekrar idrar vermenizi ister. en kısa zamanda doktorunuza görünün ki tedaviniz ilerlemeden yapılsın insallah. bol bol su için. geçmiş olsun tekrardan.Bugün idrar testi yaptılar. Lökosit çıktı. Doktor idrar yolu enfeksiyonu var kadın Doğuma git dedi. Cuma günü gideceğim ama bu şekilde olan var mı bir problem yaratır mı?
Saydam ve kaygan bir akıntı ve ateş basması oluyor bende yumurtlama döneminde. Onu takip ettim ve 3 günde bir ilişki oldu.bugun ufaklığı gördük :) haftaya kalp atışı alırız inşallah. Senden de güzel haberleri bekliyorum. SevgilerGözün aydın canım sevindim senin adınabelirti olarak nasıldı
Hangi günler degerlendirdin
Aynen aynı durumdayız bende 14 ayı geride bıraktım 15 denememizHayırlı sabahlar hanımlar RABBİM hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizde çok istiyoruz 1.5 sene oldu her ay bir umutla bekleyip sonra hayal kırıklığı tabiki her işte bir hayır vardır bunu bilincinde olmama rağmen artık canımı çok acıtıyor herşeyin hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa olur
Canim çok teşekkür ediyorum inşallah yarın regl olmazsam test yaparımSaydam ve kaygan bir akıntı ve ateş basması oluyor bende yumurtlama döneminde. Onu takip ettim ve 3 günde bir ilişki oldu.bugun ufaklığı gördük :) haftaya kalp atışı alırız inşallah. Senden de güzel haberleri bekliyorum. Sevgiler
Canım ben 6.hastalığı biliyorum . Düşmeyen ateş bir hafta sonrasında vücudunda kızarıklık olmuştu. Gebe değildim o ara ama bize bulaşmadıKizlar, oglum 5. Hastalik geciriyor, 1haftadir nezle gibiydi, surati tokat yemis, gebelere bulasirsa dusukle bebek olumuyle gerceklesiyormus. Bilgisi olan yada yasayan vs varmi ?
Cok sukur atesi yok cnm, banada bulasmaz insallah. Biraz stres oldum doktora gittim sormak icin. Sinir etti doktor zaten,Canım ben 6.hastalığı biliyorum . Düşmeyen ateş bir hafta sonrasında vücudunda kızarıklık olmuştu. Gebe değildim o ara ama bize bulaşmadı