- 2 Mayıs 2019
- 522
- 590
Canım stres yapma bak ben 6 ay önce düşük yaptım şimdi de aklıma kötü şeyler geliyor ama stres olumsuz etkiliyor. O yüzden hep olumlu düşünelimMşlh hepimize ama ben cok sitresliyim ve neden sevinemiyorum iki senelik evliyim her ay cocuk cocuk aglayan ben ama donuk gibiyim 2 tanede idrar testi yaptım cift cizgi cıkıyo hemen :)
İnşlh mevlamisteyen herkesi sevindirsin bende 3 ay önce düşük yaptım oyuzden belkide telaşim salı vermişdim kanı canım bidaha nzmn vermem gerekiyoCanım stres yapma bak ben 6 ay önce düşük yaptım şimdi de aklıma kötü şeyler geliyor ama stres olumsuz etkiliyor. O yüzden hep olumlu düşünelim
Perşembe yani yarın ver canım ben de yarın vericem inşallah güzelce artmıştır değerlerimizİnşlh mevlamisteyen herkesi sevindirsin bende 3 ay önce düşük yaptım oyuzden belkide telaşim salı vermişdim kanı canım bidaha nzmn vermem gerekiyo
İnşlhhh kuzum ay heycanlandım şimdi eşime demedim dahA emin olmadan demek istemiyom senin değerin kac canım son adet tarihin ne doktora gittin miPerşembe yani yarın ver canım ben de yarın vericem inşallah güzelce artmıştır değerlerimiz
1 temmuz sat canım dün yaptırdım test 113 çıktı yarın bir kere daha baktırcam iki katına çıktıysa bir hafta sonrasına randevu alırım inşallahİnşlhhh kuzum ay heycanlandım şimdi eşime demedim dahA emin olmadan demek istemiyom senin değerin kac canım son adet tarihin ne doktora gittin mi
İnşlh bacım bende pazartesi gidim diyom doktora erkenmi olur aile hekimi bana ya 3 yada 4haftalık yeni dedi değerime gore dedi galiba ama son adet tarihimi hesaplarsam 5. Haftanın icinde oluyo 4+41 temmuz sat canım dün yaptırdım test 113 çıktı yarın bir kere daha baktırcam iki katına çıktıysa bir hafta sonrasına randevu alırım inşallah
Hayırlı olsun bacım kac senedir bekledin inş hayallerimiz gercek olur ve degerin cok iiHerkese merhaba,
Silik gebelik testinin pozitif olduğunu buradan öğrenince aranıza katılayım dedim.
Sanırım ben de Nisan annesi olacağım. Uzun uğraşlar ve uzun yıllar sonra olduğu için inanmakta güçlük çekiyorum.
Adetime 4 gün var beta 79.30 inş. artış gösterir. Cumartesi doktor randevum var.
İnş. herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.
Geç döllenme olmuştur canım değerin en az 1500 olduğunda git en erken öyle görünüyor keseİnşlh bacım bende pazartesi gidim diyom doktora erkenmi olur aile hekimi bana ya 3 yada 4haftalık yeni dedi değerime gore dedi galiba ama son adet tarihimi hesaplarsam 5. Haftanın icinde oluyo 4+4
Sen ne zaman öğrendin testte çizgiyi canım kandan önceMerhabalar,
Kanda sonucumu şimdi öğrendim bende 82 çıkmış. Sat’ım 4 Temmuz. Sanırım Nisan’a denk geliyor.
Sen ne zaman öğrendin testte çizgiyi canım kandan önceovu yapmıs mıydın hangi gün yumurtladın?
Benimde sat 8temmuz16 Temmuz yumurtlama günüm ben Pazar günü yani 28 Temmuz’da yaptığım ovü testinde çift çizgi gördüm. Öyle olunca normal hcg testi de yaptım silik çizgi çıktı. O gün yaptığım testleri ekliyorum (üstteki ovü alttaki hcg). Henüz tekrar kan veremedim o yüzden değerim kaç bilmiyorum şuan ama bugün yaptığım gebelik testi daha koyu
Eki Görüntüle 2294303
Hayırlı olsun bacım kac senedir bekledin inş hayallerimiz gercek olur ve degerin cok ii
Beklemek zor gelecek folik asit kullanıyormusunGeç döllenme olmuştur canım değerin en az 1500 olduğunda git en erken öyle görünüyor kese
Harika mşlh sana dikkat et kendine ve hemen doktora git bence uzun zamandan sonra inşh kucağınada alırsın sağ salim canım banada iki sene oldu ve bugün hamile olduğumu öğrendimİnş. Dilerim isteyen herkes kısa zamanda kavuşur.
5 Senedir uğraşıyorduk. Hiç hamile kalamamıştım.
Nasip bu zamanmış.
Harika mşlh sana dikkat et kendine ve hemen doktora git bence uzun zamandan sonra inşh kucağınada alırsın sağ salim canım banada iki sene oldu ve bugün hamile olduğumu öğrendim
Merhaba, benim sat 28 Haziran. 30 temmuzda kese göründü.Merhaba,
Sizin adet tarihine göre kaç günlüktü gittiğinizde? Ben tam 4 hafta dolunca gideceğim kese falan görünür mü diye merak ediyorum. Cuma gideceğim Sat 4 Temmuz
İnşhhhhh çok çok aminnnn bacım asıl şimdi sitrese girdim rabbim sağ salim almakda nasip eder inşlh kucaklarımızaBekleyişin ardından gelmesi inanılmaz bir duygu gerçekten. Tebrik ederim. Dilerim her şey sağlıkla ilerler ve 2020 Nisan'da bebeklerimize kavuşuruz.
Her gebelikte farklı oluyor. Ben oğlumda beta değerimi görünce bu kesin kimyasal demiştim o kadar düşüktü ama çok şükür oyle olmadı. Sabır etmek lazım :)Artışların 2 katından fazla olmuş canım çok iyi :) ondan erken görmüşsün. benim ilk çocugumun hamileliğinde ilk öğrendiğim 20 eylül tarihinde beta 79 muş, 23 ünde keseyi gördüm yazmışım, 28 inde beta 7000 olmuş, bu nasıl olmuştu diye kara kara düşünüyorum. :))