2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Mşlh hepimize ama ben cok sitresliyim ve neden sevinemiyorum iki senelik evliyim her ay cocuk cocuk aglayan ben ama donuk gibiyim 2 tanede idrar testi yaptım cift cizgi cıkıyo hemen :)
Canım stres yapma bak ben 6 ay önce düşük yaptım şimdi de aklıma kötü şeyler geliyor ama stres olumsuz etkiliyor. O yüzden hep olumlu düşünelim

Canım stres yapma bak ben 6 ay önce düşük yaptım şimdi de aklıma kötü şeyler geliyor ama stres olumsuz etkiliyor. O yüzden hep olumlu düşünelim
İnşlh mevlamisteyen herkesi sevindirsin bende 3 ay önce düşük yaptım oyuzden belkide telaşim salı vermişdim kanı canım bidaha nzmn vermem gerekiyo

İnşlh mevlamisteyen herkesi sevindirsin bende 3 ay önce düşük yaptım oyuzden belkide telaşim salı vermişdim kanı canım bidaha nzmn vermem gerekiyo
Perşembe yani yarın ver canım ben de yarın vericem inşallah güzelce artmıştır değerlerimiz

Herkese merhaba,
Silik gebelik testinin pozitif olduğunu buradan öğrenince aranıza katılayım dedim.
Sanırım ben de Nisan annesi olacağım. Uzun uğraşlar ve uzun yıllar sonra olduğu için inanmakta güçlük çekiyorum.
Adetime 4 gün var beta 79.30 inş. artış gösterir. Cumartesi doktor randevum var.
İnş. herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır.

Perşembe yani yarın ver canım ben de yarın vericem inşallah güzelce artmıştır değerlerimiz
İnşlhhh kuzum ay heycanlandım şimdi eşime demedim dahA emin olmadan demek istemiyom senin değerin kac canım son adet tarihin ne doktora gittin mi

İnşlhhh kuzum ay heycanlandım şimdi eşime demedim dahA emin olmadan demek istemiyom senin değerin kac canım son adet tarihin ne doktora gittin mi
1 temmuz sat canım dün yaptırdım test 113 çıktı yarın bir kere daha baktırcam iki katına çıktıysa bir hafta sonrasına randevu alırım inşallah

1 temmuz sat canım dün yaptırdım test 113 çıktı yarın bir kere daha baktırcam iki katına çıktıysa bir hafta sonrasına randevu alırım inşallah
İnşlh bacım bende pazartesi gidim diyom doktora erkenmi olur aile hekimi bana ya 3 yada 4haftalık yeni dedi değerime gore dedi galiba ama son adet tarihimi hesaplarsam 5. Haftanın icinde oluyo 4+4

Hayırlı olsun bacım kac senedir bekledin inş hayallerimiz gercek olur ve degerin cok ii

İnşlh bacım bende pazartesi gidim diyom doktora erkenmi olur aile hekimi bana ya 3 yada 4haftalık yeni dedi değerime gore dedi galiba ama son adet tarihimi hesaplarsam 5. Haftanın icinde oluyo 4+4
Geç döllenme olmuştur canım değerin en az 1500 olduğunda git en erken öyle görünüyor kese

Merhabalar,

Kanda sonucumu şimdi öğrendim bende 82 çıkmış. Sat’ım 4 Temmuz. Sanırım Nisan’a denk geliyor.
Sen ne zaman öğrendin testte çizgiyi canım kandan önce ovu yapmıs mıydın hangi gün yumurtladın?

Sen ne zaman öğrendin testte çizgiyi canım kandan önce ovu yapmıs mıydın hangi gün yumurtladın?

16 Temmuz yumurtlama günüm ben Pazar günü yani 28 Temmuz’da yaptığım ovü testinde çift çizgi gördüm. Öyle olunca normal hcg testi de yaptım silik çizgi çıktı. O gün yaptığım testleri ekliyorum (üstteki ovü alttaki hcg). Henüz tekrar kan veremedim o yüzden değerim kaç bilmiyorum şuan ama bugün yaptığım gebelik testi daha koyu

Benimde sat 8temmuz 25 temmuz yumurtlama ondan sordum canom beklemedeyim bende sağlıcakla al kucagına inşaallah

İnş. Dilerim isteyen herkes kısa zamanda kavuşur.
5 Senedir uğraşıyorduk. Hiç hamile kalamamıştım.
Nasip bu zamanmış.
Harika mşlh sana dikkat et kendine ve hemen doktora git bence uzun zamandan sonra inşh kucağınada alırsın sağ salim canım banada iki sene oldu ve bugün hamile olduğumu öğrendim

Harika mşlh sana dikkat et kendine ve hemen doktora git bence uzun zamandan sonra inşh kucağınada alırsın sağ salim canım banada iki sene oldu ve bugün hamile olduğumu öğrendim

Bekleyişin ardından gelmesi inanılmaz bir duygu gerçekten. Tebrik ederim. Dilerim her şey sağlıkla ilerler ve 2020 Nisan'da bebeklerimize kavuşuruz.

Bekleyişin ardından gelmesi inanılmaz bir duygu gerçekten. Tebrik ederim. Dilerim her şey sağlıkla ilerler ve 2020 Nisan'da bebeklerimize kavuşuruz.
İnşhhhhh çok çok aminnnn bacım asıl şimdi sitrese girdim rabbim sağ salim almakda nasip eder inşlh kucaklarımıza

Her gebelikte farklı oluyor. Ben oğlumda beta değerimi görünce bu kesin kimyasal demiştim o kadar düşüktü ama çok şükür oyle olmadı. Sabır etmek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…