2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin canım allah razı olsun seninde hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı RABBİM nasip etsin inşallah bu ayda gitti adet oldum umutlar birdahaki aya
Ben 37 yaşındayım. 3,5 yaşında oğlum var. Bir senedir tedavi görüyorum. Kist, yara, rahim içi kitle... Kanser taramaları, operasyon derken artık hiç umudum yoktu. Bu ay anladım ki sabır ve fedakârlık çok önemli... Seninde olacak inanıyorum ben :)

Merhaba Kızlar, Rabbim nasip ederse sanırım bende mart sonu nisan başı annesi olucam :)) son adet tarihim 11 haziran ama, geç yumurtlama falan hesaplarsak, son adet tarihimi 26 haziran olarak belirledim. :) Dün kan baktırdım 316 çıktı sonucum. Rabbim herkese nasip ettin inşallah.

Merhaba kızlar hepinizle hayırlı olsun bebisleriniz sağlıcakla büyüsün inşallah.
Konuyu açan olarak hala sonucumu öğrenmedim ama sanırım hamile değilim belirtim yok .
Sizler değerlendirme süreci ovu testi kullandınız mi hangi günlere dikkat ettiniz

merhabalar bugun hamilelik testim pozitif cikti, her zaman kullandigim adet uygulamasina gore muhtemel dogum tarihi 4 nisan 2020, umarim hersey yolunda gider, daha once bir dusuk yapmistim, ondan biraz telasliyim ama kendimi sakinlestirmeye calisiyorum, sizlerin de endiseleri var mi? ogrendikten sonra neler yaptiniz? ben daha kan testi yaptirmadim mesela, cuma gunu cocuk olmuyor diye doktora gidecekken hamile kaldigimdan o randevuda testler yapilir diye dusundum.

Bende öğrencikten 3 gün sonra gittim kan vermeye. keseyi kalp atışını duymadan inanmayacağım sanırım :)

Benimde çok şükür 3 yaşında bi kızım var ondan öncede sonrada hiç korunma olmadi 7 yıllık evliyim evlendiğimiz gibi istedik nasip işte 4 sene sonra oldu bitanede düşüğüm oldu ondan sonra hiç arastirilmadi bir sorun olsaydı iki hamilelik olmazdı diyor doktorum başka doktorada gidemedim cok istiyorum ama açıkçası hiç cesaret edemiyorum çok yorgunum

Bende öğrencikten 3 gün sonra gittim kan vermeye. keseyi kalp atışını duymadan inanmayacağım sanırım :)
ben de biraz inanma sikintisi cekiyorum, birkac kere gidip teste baktim, siz doktor da mi kan veridiniz yoksa hemen aile hekimliginde mi kan verdiniz? cumaya kadar beklesem cok vakit kaybetmis olur muyum?

ben de biraz inanma sikintisi cekiyorum, birkac kere gidip teste baktim, siz doktor da mi kan veridiniz yoksa hemen aile hekimliginde mi kan verdiniz? cumaya kadar beklesem cok vakit kaybetmis olur muyum?
Evet doktora gittim, özel sigortam var diye, ama aile hekiminede gidebilirsiniz. herhangi bir sıkıntınız yoksa leke vs cumada olur. :)

Ben her zaman adet takibim için kullandıgım telefon uygulamasına göre ilişki zamanını ayarladım. Yumurtlama haftasında 2 günde bir ilişki öneriyorlar. Toplamda 3 kere gibi bir rakam yani. Çok olunca sperm kalitesi düşüyor. İlk ay gebe kaldım bu şekilde. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. İlk bebegimi 26 haftalık dogurdum ve 6 ay sonra kaybettim. Yani demem o ki bazen doğru zamanı beklemek en güzeli en kolayı. Stres yapmayın hayırlısını dileyin

Merhaba, ben takvimin uygulamasini kullanıyorum. Yumurtlama takibini onunla yaptım. Ayrıca fiziksel belirtileri takip ettim. Zaten yaklaşık 1 yıldır kadın hastalıklarından şikayetlerin vardı. Doktor artık sorun yok dediği ay hamile kaldım çok şükür. Yarın bebeği göreceğiz kismetse. Darısı başına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…