2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım benım de 2 gun önce degerim 1242 ydı 2 gun gectı muhtemelen 2600 falan yarın da en az 3000 3500 olur yarın için randevu aldım kese gözükür mü acaba yarın gitsem

Canım benım de 2 gun önce degerim 1242 ydı 2 gun gectı muhtemelen 2600 falan yarın da en az 3000 3500 olur yarın için randevu aldım kese gözükür mü acaba yarın gitsem
1500 ü geçtikten sonra görünüyor.
Kalp atışıda 1 hafta sonra belli olır

slm kızlar son adet tarihim 23 haziran
ama yumurtlama geç oldu dokuzunda çatlaması gereken bana göre 11 temmuzda çatladı ovulasyon testim vardı elimde oradan biliyorum fakat 14 temmuz gecesi o kadar ağrım vardıki sabaha kadar uyumadım sabahına hastaneye gittim dr yumurtan çatlamış dedi hiç birşey anlamadım birde şöyle bir durum var 8i 9 a bağlayan gece tek ilişki olmuştu
21 temmuz bana göre yumurtlamadan 11 gün sonra beta 10 çıktı bir gün sonra 25 iki gün sonra 66 dört gün sonra 536 yarın tekrarlayacağız ovulasyonu 11 temmuzda olan varmı benden başka

Benım 11 temmuz canım adetten 3 gun önce degerım 80 cıkmıştı 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı sonra 4 gun sonra 29 temmuzda yıne kan verdim 1242 cıktı muhtemelen su an 3000 e yakındır kan vermoycem artık yarın doktora gıdecegım hayırlısı olsun inşallah

Selamun aleykum can arkadaslar hepimizin dileği aynı dualarımız bir rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş tez ve hayırlı zamandA sağlıcakla bugün beta hcg 25 cıkdı benim kanda hamilesin dedi aile hekimi en son 29 haziranda olmusdum adeti bana düşük geldi sanki değerim kaygılandım yine böle değerim 3 ay önce 25 le kimyasal yasamısdım acaba yine aynı seylermi olacak diye endişeliyim daha eşime bile diyemedim kimse bilmiyo soylesem mi diye tereddütte kaldım sizce napmalıyım ay okadar karışık ki duygularım sevinemedim bile deger düsükmü sizce kızlar doktora pazartesi gidim biraZ daha bekleyim diye düşünüyorum offf rabbim isteyen herkesi sevindirsin

Canım önemli olan artış sayısal değer değil iki katına çıkarsa sorun olmaz inşallah stres yapma

Arkadaşlar ben de hamileyim yeni öğrendim sayılır nisanda anne olacağımı tahmin ediyorum inşallah sağlıkla doğururuz

Arkadaşlar ben de hamileyim yeni öğrendim sayılır nisanda anne olacağımı tahmin ediyorum inşallah sağlıkla doğururuz
Mşlh hepimize ama ben cok sitresliyim ve neden sevinemiyorum iki senelik evliyim her ay cocuk cocuk aglayan ben ama donuk gibiyim 2 tanede idrar testi yaptım cift cizgi cıkıyo hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…