ÜYE ADI | YAŞ | SAT TARİHİ | T . D. TARİHİ |
| 29 | 31 Temmuz | 30 Nisan |
| 34 | 16 Temmuz | 21 Nisan |
S Svled | 23 | 13 Haziran | 1 Nisan |
| 27 | 16 Temmuz | 22 Nisan |
| 32 | 18 Temmuz | 28 Nisan |
B Babybirds | 40 | 1 Temmuz | 6 Nisan |
C cecenn | 29 | 22 Temmuz | 27 Nisan |
H Harrypottersever | 26 | 4 Temmuz | 6 Nisan |
D dilzar | 34 | 6 Temmuz | 11 Nisan |
| 23 | 1 Temmuz | 6 Nisan |
| 36 | 25 Temmuz | 29 Nisan |
N Nurmur87 | 32 | 11 Haziran | 4 Nisan |
O ogretmen61 | 26 | 2 Temmuz | 9 Nisan |
| 33 | 27 Haziran | 2 Nisan |
H hediye | 23 | 21 Temmuz | 26 Nisan |
| 28 | 6 Temmuz | 11 Nisan |
T Tbfth | 30 | 6 Temmuz | 10 Nisan |
R rengarenkk | 30 | 27 Haziran(4temmuz) | 9 Nisan |
| 27 | 13 Temmuz | 18 Nisan |
N naslimuu | 29 | 27 Haziran | 3 Nisan |
N neverland85 | 34 | 6 Temmuz | 20 Nisan |
C Caghla_29 | 29 | 19 Temmuz | 29 Nisan |
L lacivert -dnz | 36 | 23 Temmuz | 28 Nisan |
@meyyke | 30 | 23 Temmuz | 28 Nisan |
@Baharumut18 | 38 | 8 Temmuz | 13 Nisan |
| 34 | 13 Temmuz | 18 Nisan |
O ozgekrd | 37 | 25 Temmuz | 30 Nisan |
F Fulyaa82 | 37 | 9 Temmuz | 22 Nisan |
| 32 | 9 Temmuz | 14 Nisan |
@yuksekokceler_2016 | 39 | 13 Temmuz | 23 Nisan |
| 38 | 4 Temmuz | 9 Nisan |
| 26 | 1 Temmuz | 6 Nisan |
| 23 | 19 Haziran | 13 Nisan |
| 31 | 16 Temmuz | 21 Nisan |
| 30 | 25 Haziran | 1 Nisan |
| 32 | 28 Haziran | 3 Nisan |
| 38 | 4 Temmuz | 9 Nisan |
| 35 | 24 Haziran | 30 Mart |
| 33 | 10 Temmuz | 15 Nisan |
| 24 | 2 Temmuz | 8 Nisan |
Y Yepyep | 28 | 30 Haziran | 5 Nisan |
| 26 | 30 Haziran | 5 Nisan |
A ayse4401 | 32 | 17 Temmuz | |
| 25 | 5 Temmuz | 10 Nisan |
N nanelimonn | 24 | 24 Temmuz | 29 Nisan |
M Mcdmlkmry | 30 | 6 Temmuz | 15 Nisan |
Y yoladevam | 36 | 9 Temmuz | 14 Nisan |
| 27 | 29 Haziran | 10 Nisan |
B Bdc | 32 | 26 Temmuz | 5 Nisan |
| 26 | 22 Temmuz | 28 Nisan |
| 35 | 4 Temmuz | 10 Nisan |
U Umudumnefesimm | 22 | 25 Temmuz | 30 Nisan |
| 31 | 26 Haziran | 3 Nisan |
| 27 | 18 Temmuz | 23 Nisan |
| 35 | 13 Temmuz | 18 Nisan |
L ladyessen | 24 Temmuz | 29 Nisan | |
| 30 Nisan | ||
| 31 | 20 Temmuz | 25 Nisan |
| 31 | 21 Temmuz | 26 Nisan |
A aah20 | 29 | 24 Temmuz | 29 Nisan |
B Bukobuko35 | 23 | 22 Temmuz | 26 Nisan |
| 30 | 1 Temmuz | 6 Nisan |
| 34 | 25Temmuz | 30 Nisan |
| 40 | 24 Temmuz | 29 Nisan |
S Sciencee | 23 | 11 Temmuz | 16 Nisan |
| 24 | 1 Temmuz | 6 Nisan |
S swanlakee | 31 | 31 Temmuz | 27 Nisan |
L LiveYourLifeee | 35 | 1 Agustos | 30 Nisan |
N Nooneknows | 34 | 25 Temmuz | 30 Nisan |
| 35 | 6 Temmuz | 20 Nisan |
H hansela | 38 | 7 Temmuz | 12 Nisan |
| 25 | 25 Temmuz | 30 Nisan |
| 27 | 5 Nisan | |
| 23 | 4 Temmuz | 9 Nisan |
S Sleepow | 34 | 26 Temmuz | 15 Nisan |
| 34 | 16 Temmuz | 21 Nisan |
| 31 | 15 Temmuz | 20 Nisan |
S Susam_tanesi | 30 | 19 Temmuz | 24 Nisan |
Benim 7. Olacak hepimizin son denemesi olup bebislerimiz bize tutunur inşallahmerhaba hadi insallah bu ay tutar 4.denemedeyim...
ayy hayirli olsunn allah kucagina almayi nasip etsin darisi bize insallah :)Slm kızlar. Bugün hamile olduğu mu öğrendim. Tup bebekti.11 gün bugün nisan diye hesapladım ama tam bilemedim mart da olabilir
Hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüsün inşallahSlm kızlar. Bugün hamile olduğu mu öğrendim. Tup bebekti.11 gün bugün nisan diye hesapladım ama tam bilemedim mart da olabilir
Canım doktora gittiniz mi hiç bir problem var mı sende yada eşindeHayırlı sabahlar hanımlar RABBİM hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizde çok istiyoruz 1.5 sene oldu her ay bir umutla bekleyip sonra hayal kırıklığı tabiki her işte bir hayır vardır bunu bilincinde olmama rağmen artık canımı çok acıtıyor herşeyin hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa olur
Daha önce çok gittik eşimin sperm sayısı biraz düşüktü ameliyat oldu sonra biraz daha düzeldi iki sene sonra hamile kaldım çok şükür 3 yaşında kızım var kızım bir 1.5 yaşındayken tekrar hamile kaldım 10 haftalıkken düşük oldu işte bir buçuk sene oldu yine olmuyor kaç defa doktora gittim bir tedaviye gerek yok bir sorun olmuş olsaydı hamilelik olmazdı diye bişey önermiyor bekleyin diyor başka bir doktora gitsek eşimden kesin tahlil isterler eşimde hayatta vermez o yüzden başka bir doktorada gitmiyorum doktorum üç ay klomen verdi bu ay son inşallah hayırlısıyla tutmuştur kızımın abla olmasını çok istiyorum arada çok yaş farkı olmasin arkadaş gibi büyüsünler istiyoruz off ne yazdım bitmedi kafanızda şişirdimCanım doktora gittiniz mi hiç bir problem var mı sende yada eşinde
Nisan annesi olmak için temmuz içinde ya da en geç 23 haziran son adet tarihinin olması lazım. Hepimiz bir umutla bekliyoruz. Rabbim bizim de yuvalarımızı çocuk sesleriyle doldursun inşallahSelam.
Ben geçen yıl aralık annesi olacaktım olmadı(dış gebelikti) bu yıl mayıs annesi olacaktım olmadı(21haftalık erken doğum). Başka aylarda totem yapmak için yazdım olmadı burayada yazim dedim. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah isteyen herkese bizide unutmasın. Zamanında doğan hayırlı sağlıklı evlatlar inşaallah... nisan sonuna denk gelecek olsa son adet ne zaman olmalı.? Ben perde ameliyatı oldum. Normalde 11 ağustostu adetim ama dr ilaç verdi daha erken olucak gibiyim.
Sağol canım. Amin amin inşallah nerde hasretiyle yanan varsa nasip etsin Rabbim.Nisan annesi olmak için temmuz içinde ya da en geç 23 haziran son adet tarihinin olması lazım. Hepimiz bir umutla bekliyoruz. Rabbim bizim de yuvalarımızı çocuk sesleriyle doldursun inşallah
Kayıplarına üzüldüm canım ama Rabbimin bildiği vardır en güzel en yakın zamanda sağlıklı gebeliğin sağlıklı bebegin olur ve kucağına alır sağlıcakla büyültürsün inşallah hayırlısıyla. Rabbim bütün evlat isteyenlere sağlıcakla hayirlsiyla versin. Bizlere de iyi ebeveynler olmayi nasip etsin .Selam.
Ben geçen yıl aralık annesi olacaktım olmadı(dış gebelikti) bu yıl mayıs annesi olacaktım olmadı(21haftalık erken doğum). Başka aylarda totem yapmak için yazdım olmadı burayada yazim dedim. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah isteyen herkese bizide unutmasın. Zamanında doğan hayırlı sağlıklı evlatlar inşaallah... nisan sonuna denk gelecek olsa son adet ne zaman olmalı.? Ben perde ameliyatı oldum. Normalde 11 ağustostu adetim ama dr ilaç verdi daha erken olucak gibiyim.
Iyi bir evladin varmış yine kardeşi de olur inşallahDaha önce çok gittik eşimin sperm sayısı biraz düşüktü ameliyat oldu sonra biraz daha düzeldi iki sene sonra hamile kaldım çok şükür 3 yaşında kızım var kızım bir 1.5 yaşındayken tekrar hamile kaldım 10 haftalıkken düşük oldu işte bir buçuk sene oldu yine olmuyor kaç defa doktora gittim bir tedaviye gerek yok bir sorun olmuş olsaydı hamilelik olmazdı diye bişey önermiyor bekleyin diyor başka bir doktora gitsek eşimden kesin tahlil isterler eşimde hayatta vermez o yüzden başka bir doktorada gitmiyorum doktorum üç ay klomen verdi bu ay son inşallah hayırlısıyla tutmuştur kızımın abla olmasını çok istiyorum arada çok yaş farkı olmasin arkadaş gibi büyüsünler istiyoruz off ne yazdım bitmedi kafanızda şişirdim
Hayırlı olsun. Bende dün öğrendimSlm kızlar. Bugün hamile olduğu mu öğrendim. Tup bebekti.11 gün bugün nisan diye hesapladım ama tam bilemedim mart da olabilir
Selam bende eylül 2019 annesi olacaktim nasip değilmiş diyorum artikSağol canım. Amin amin inşallah nerde hasretiyle yanan varsa nasip etsin Rabbim.
Ben 53 aydır evliyim. Bunun toplamda 7 ayı (hamilelik,kürtaj, korunma falan) denemedik. 46 ay dile kolay her seferinde hüsrantam oldu dedik kaybettik
evet tabiki varlığına bin şükür inşallah hayırlısıyla isteyen herkese rabbim nasip etsin dediğim gibi eşim hayatta tahlil vermez keçiboynuzu pekmezi filanda biseyler aldım bir iki gün yedi yemedi orda kaldi oda çok istiyor ama benim kadar sitres yapmıyor çabalamıyor rahat nasipte varsa olur diyorIyi bir evladin varmış yine kardeşi de olur inşallahkafa niye şişsin yahu sohbete geldik konusucaz tabi
Bence esin bir daha görünsün gitmezse de keciboynuzu vs onları icir . Bizde de sperm sorunu var . O yüzden düzelmesini bekliyoruz yine de umut Allah tan değerlendirmelere devam.