Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler yaptı kadinBen dün bir kadın çağırdım yaptırdım temizligimi cok da guvenmezdim bu temizlik yapanlara ama bu kadin bir başkaydı 15 günde bir almayı düşünüyorum kafama durmadan takacagima orası pis burası pis diye dusunecegime rahat olurum çocuklarımla ilgilenirim
Ay aynen bende 4 aylik gibi hissediyorumAdet görmediğimiz için de şişkinlik oluyor canım
Ben 6 haftalık olmama ragmen var bide zaten ayva göbekliydm şişince 4 aylık gibi oldu resmen
Benim oğlum var 3 yaşında canımSisin çocuklarınız kaç yaşında? Bu arada benim 3. Sürpriz oldu
Hayırlı olsun canım çok geç farkına var missin galibaBende bugün nisan annesi olacağımı öğrendim. 6+3 mus kalp atisinida duydum karından ultrasyonla. B12 dusuklugunden dolayi iğne verdi. Onun disinda bi sikinti yok. Yalniz arkadaşlar ben kendimi hamile gibi hissedemiyorum. Yani bana sürpriz oldu o yuzden mi bilmiyorum. Ama o his olusmadi henüz galiba bende. Sanirim herkeste baslamis annelik hissi
Bnm de yaaa sanki 4 5 aylk hamileyimAdet görmediğimiz için de şişkinlik oluyor canım
Ben 6 haftalık olmama ragmen var bide zaten ayva göbekliydm şişince 4 aylık gibi oldu resmen
Yok ogrendigimde cok ufakti yaklasik 3 hafta once öğrendim. Yenide değil ama hayirlisi olsun bakalim hakkimizda. Sigara birakanlar var mi aranizda bu konuda birbirimize destek verelim. Zira benim en zorlandigim konuHayırlı olsun canım çok geç farkına var missin galiba
Yalnız değilsin bende de hicbir hamilelik belirtisi olmadığından mıdır nedir hiç hamile gibi hissetmiyorum yarın kan vericem belki o zaman hissederim
Tam uyuma vakti zaten kos yataga kossKızlar gözümü açamıyorum ☹ aşırı halsizm
Cok sukur icmedgim icin ole bi sorunm yok. Insllh sen de kolyca birakrsnYok ogrendigimde cok ufakti yaklasik 3 hafta once öğrendim. Yenide değil ama hayirlisi olsun bakalim hakkimizda. Sigara birakanlar var mi aranizda bu konuda birbirimize destek verelim. Zira benim en zorlandigim konu
Seninde olur belki canım sen yeter ki rabbimden iste benim yaş 27 sat 29 Haziran ilk bebeler ve ikiz istanbulay ne güzel benimde ikiz olsa çocuk defterini kapatırım artık büyütürüm birlikte :)))
bu arada canım sen de bilgilerini ver listeye ekleyeyim istiyorsan
Hayırlısı bakalım canım sağlıcakla gelsinlerSeninde olur belki canım sen yeter ki rabbimden iste benim yaş 27 sat 29 Haziran ilk bebeler ve ikiz istanbul
Amin inşlh tdt yazamıyorum ikiz olduğu için nezaman gelirler sezaryen mi olur 36 mı 38 40 mı ama benim tahminim sata göre 10 nisanHayırlısı bakalım canım sağlıcakla gelsinler
Tahmini doğum tarihini de yazar mısın
Bazılarının kesesi sonradan düzeliyomuş kendini yıpratma canım kurıyemiş yiyerek fayda gören arkadai vardı sende bir deneseneKızlar dağa önce dış gebelik şüphesiyle uzulmustum.sonra doktor keseyi görünce bi rahatladım. Doktor duzensiz kese var ilaç yazalım dedi.31 ağustosta tekrar gelin dedi.biz bugün dayanamayıp şehir hastanesine gittik.malesef kalp atışını duymaya beklerken doktor kürtaj olabilirsin dedi.duzensiz bir kese gözüküyor dedi.dünyam yine yıkıldı yarın tam 8 haftalık olacaktık
Büyük oğlum 6yasinda küçük oğlum 3yasindaSisin çocuklarınız kaç yaşında? Bu arada benim 3. Sürpriz oldu
Aslında sadece camları silmesi için çağırmayı düşünüyordum o yarim gün olarak geleyim dedi sabah 8 de geldi 2 de gitti tüm odaların camını sildi halıları kaldırdı eşyaların altını süpürdü sildi yerleştirdi küçük kapalı balkonum var onun camlarını sildi mutfak dolaplarimin dış kapaklarını sildi ayrıca ben demeden dolapların en üstlerini temizledi tuvalet banyoya zaman kalmadı kalsa da banyomu ben geçen hafta temizlemiştim üstünden geçerdi sadece ütü falan da yapıyormuş her geldiğimde farklı yerleri temizlerim dedi benim de kafama yattıNeler yaptı kadin
Ne kadara geliyor canım.kuru temizlemelerde belirgin ütü verince indirim yapıyolarmış.benimde camlar berbat şu an ama hiç bisey yapmadım perdelerde yıkancakAslında sadece camları silmesi için çağırmayı düşünüyordum o yarim gün olarak geleyim dedi sabah 8 de geldi 2 de gitti tüm odaların camını sildi halıları kaldırdı eşyaların altını süpürdü sildi yerleştirdi küçük kapalı balkonum var onun camlarını sildi mutfak dolaplarimin dış kapaklarını sildi ayrıca ben demeden dolapların en üstlerini temizledi tuvalet banyoya zaman kalmadı kalsa da banyomu ben geçen hafta temizlemiştim üstünden geçerdi sadece ütü falan da yapıyormuş her geldiğimde farklı yerleri temizlerim dedi benim de kafama yattı
Ben de öyleyim durmadan uykum geliyor öğlen 2 saat uyudum şimdi yine uykum var normalde en erken 1 de yatardımKızlar gözümü açamıyorum ☹ aşırı halsizm
90 diye anlaşmıştık ama istediğim her şeyi canla-başla yapınca 100 verdim ki ben bu kadar yapacağını tahmin etmiyordum anca salonun altını üstünü kaldırır diye düşünüyordum valla helal olsun kadına daha sonra anlaşırsak da 90 veririmNe kadara geliyor canım.kuru temizlemelerde belirgin ütü verince indirim yapıyolarmış.benimde camlar berbat şu an ama hiç bisey yapmadım perdelerde yıkancak