Ben istiyorum aslında ama bulundugum ilde ssvd destekleyen yok maalesefDaha önce sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ssvd düşünen varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istiyorum aslında ama bulundugum ilde ssvd destekleyen yok maalesefDaha önce sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ssvd düşünen varmı ?
Sizin ne kadar zaman geçti sezeryandan sonraDaha önce sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ssvd düşünen varmı ?
bnm iki kızım var şimdi erkek hissediyorum ama belki psikolojiktir eşim kız hissediyorum diyor büyük kızım erkek küçük kızım kız kardeş istiyor siz???üçüncü bebeğini bekleyenler İlk iki çocuklarin cinsiyetleri nedir. Şuan ki bebeğiniz için hissettiğiniz nedir
düşünüyorum ama doktorlar ona peksıcak bakmıyor . bide benim açılma sancı olmamıştı suniyle sadece su boşaldı . bebek sancıyla gelsin diye bekledik 41 hafta sonunda diye kakasını yapmıştı . hemen sezeryan oldum . yani normale pek yatkın değil vücudum sanırım kendimi ve bebeği de riske atmak istemiyorum da .Daha önce sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ssvd düşünen varmı ?
Sen nasıl rahat edeceksen öyle giyin bunun belli bir zamanı yoktur.. sen dar giyeceğine gebe kıyafeti giysen daha mantıklı zaten üstü kapanıyor belli olmuyorŞimdiden karnı çıkan var mı? 9. Hafta bana biraz erken geldi ama ben bu hafta itibariyle pantolonlarımı giyememeye başladım. Düğmeleri, fermuarları kapanmıyor göbeğimden. 4 Aylık hamile gibiyim. Hafta sonu alışverişe çıkıcam gebelik pantolonları için bana biraz erken geldi sizde durumlar ne?
tatlıöMerhaba bu bebeğiminde Nisan bebeği olması için totem yapıp konuyu açıyorum
Benim gibi hamilelik bekleyen herkese bu ay gerçek bir umut olsun göbüşler bebiş dolsun bir bedende 2 kalp olsun olsun da olsun haydi bismillah
ve mucize sekilde hamileyim
@
ÜYE ADI YAŞ SAT TARİHİ T . D. TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK Lepistesb 29 31 Temmuz 30 Nisan 2 @fatma KTL 25 23 Temmuz 28 Nisan 1 Ebrulipapatya 34 16 Temmuz 21 Nisan 2 @agacsizkoalaa 26 6 Temmuz 20 Nisan 1 @Svled 23 13 Haziran 1 Nisan 1 @Sevgi22884550 27 16 Temmuz 22 Nisan 1 @hayalinizle 32 18 Temmuz 28 Nisan 1 @Babybirds 40 1 Temmuz 6 Nisan 2 @cecenn 29 22 Temmuz 27 Nisan 1 @Harrypottersever 26 4 Temmuz 6 Nisan 1 @dilzar 34 6 Temmuz 11 Nisan 3 @zezella 23 1 Temmuz 6 Nisan 1 @Kemirsizdemir 36 25 Temmuz 29 Nisan 1 @Nurmur87 32 11 Haziran 4 Nisan 2 @ogretmen61 26 2 Temmuz 9 Nisan 1 @Alya86 33 27 Haziran 2 Nisan 1 @hediye murat 23 21 Temmuz 26 Nisan 1 @Sootica90 28 6 Temmuz 11 Nisan 1 @Tbfth 30 6 Temmuz 10 Nisan 2 @rengarenkk 30 27 Haziran(4temmuz) 9 Nisan 1 @sengelen 27 13 Temmuz 18 Nisan 3 @naslimuu 29 27 Haziran 3 Nisan 1 N neverland85 34 6 Temmuz 20 Nisan 2 @Caghla_29 29 19 Temmuz 29 Nisan 1 @lacivert-dnz 36 23 Temmuz 28 Nisan 2 @meyyke 30 23 Temmuz 28 Nisan 1 @Baharumut18 38 8 Temmuz 13 Nisan 2 asysss 34 13 Temmuz 18 Nisan 3 @ozgekrd 37 25 Temmuz 30 Nisan 2 (ikiz) F Fulyaa82 37 9 Temmuz 22 Nisan 1 @ofpufya 32 9 Temmuz 14 Nisan 2 @yuksekokceler_2016 39 13 Temmuz 23 Nisan 1 @seras 38 4 Temmuz 9 Nisan 2 @Bercestte 26 1 Temmuz 6 Nisan 1 @Polat006 22 19 Haziran 22 Nisan 2 @nesraz 31 16 Temmuz 21 Nisan 3 @Anchoress 30 25 Haziran 1 Nisan 2 @SuRMeLi 32 28 Haziran 3 Nisan 3 @Kahkahaseremonisi 38 4 Temmuz 9 Nisan 1 @Demirrrrr 35 24 Haziran 30 Mart 1 @sinope_ 33 10 Temmuz 15 Nisan 2 @KARA mizah 24 2 Temmuz 8 Nisan 1 @Yepyep 28 30 Haziran 5 Nisan 1 (ikiz) @Nisann19 26 30 Haziran 5 Nisan 1
Canım hemen kan ver netleştirkızlar bugün idrar testi yaptm takip için ama arada ayağa kalkınca falan kasıklarımda adet olcakmısım gibi ağrı oluyor sizdede oluyomu?
Ben dün bir kadın çağırdım yaptırdım temizligimi cok da guvenmezdim bu temizlik yapanlara ama bu kadin bir başkaydı 15 günde bir almayı düşünüyorum kafama durmadan takacagima orası pis burası pis diye dusunecegime rahat olurum çocuklarımla ilgilenirimBende kendimi çok zor turuyorum. Evet temizlik bebekten önemli değil ama heryer mis gibi olunca bi huzur kaplıyo içimi benimde. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bi an önce geçsin bu zor zamanlar. Allah kötüsünden korusun hepimizin yardımcısı olsun
Bende de aynı durum oldu . Bebeğin kalp atışları da düşünce acil sezeryana alindimdüşünüyorum ama doktorlar ona peksıcak bakmıyor . bide benim açılma sancı olmamıştı suniyle sadece su boşaldı . bebek sancıyla gelsin diye bekledik 41 hafta sonunda diye kakasını yapmıştı . hemen sezeryan oldum . yani normale pek yatkın değil vücudum sanırım kendimi ve bebeği de riske atmak istemiyorum da .
Pazartesi ölçtürdüm 39 du bekliyorum yükselmesiniCanım hemen kan ver netleştir
Benim ogullarimda Kız kardeş istiyorlar. Ben birşey hissetmek istemiyorum.ikisinide Kız hissettmistim ikiside erkek oldu.en iyisi hissetmemekbnm iki kızım var şimdi erkek hissediyorum ama belki psikolojiktir eşim kız hissediyorum diyor büyük kızım erkek küçük kızım kız kardeş istiyor siz???
Sizin ne kadar zaman geçti sezeryandan sonra
İnşallah sağlıkla artar değerin canımPazartesi ölçtürdüm 39 du bekliyorum yükselmesini
İnsallah çok sağolİnşallah sağlıkla artar değerin canım
Sisin çocuklarınız kaç yaşında? Bu arada benim 3. Sürpriz olduBenim ogullarimda Kız kardeş istiyorlar. Ben birşey hissetmek istemiyorum.ikisinide Kız hissettmistim ikiside erkek oldu.en iyisi hissetmemek
Rabbim en iyisini en güzelini verir bize kuşkusuz
Bundan sonra hep gulersiniz insallahAy ben ilk gebeligimde de çok agladim üzüldüm sukur sag salim aldım kucağıma benim gebelik ler hep aglamakli
Allah yardimciniz olsunKızlar merhaba , herkese hayırlı olsun tekrar . Bende geçen hafta doktora gittiğimde vajinal baktı kese gördü ama bebeği görememişti. Geç döllenme zaten . Pazartesi gideceğim tekrar . Umarım bebeği ve kalp atışlarıni duyarım . Benimde ikinci hamilelegim . Oğlum 018 aylık emzirmeyi bırak dedi doktor . Progestan verdi . Emzirmeyi bırakmam lazım bu süreci zormuş daha yapamadım. Düşük tehlikesi var ama insan çocuk olunca her işi yapıyor . İlk hamilelikte akıntıdan anlamıştım . Çok akintim vardı , koku hassasiyeti çok vardı her gün çıkartıyordum . Eve giremedim , başka şehirde evliyim annemler çok uzak . O yüzden kaynanamda kaldım 3 ay. Eve eşya almaya gittiğimde bile giremiyordum kapıdan girince kusma başlıyordu o süreç çok zordu .