2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Belki çok geç bir cevap oldu ama ilk 3 aydan sonra bitkisel boyayla dillere çok girmeden boyatabiliyoruz bnm önceki doktorum böyle demişti ben boyatmadım çok fazla ihtiyaç duymadım ama kuzenimin sacları cok beyazdi o boyatmisti sonuçta mutlu anne olmak önemli 😉😉
Teşekkür ederim cevabın için. Sanırım kişiden kişiye değişiyor bu durum. Bakalım artık çok zorlanırsam bir hal çaresine bakıcam. 😊

Kiyammm. Isin zor o zmn.
Öyle gibi eğer böyle devam edersem
Dua ediyorum Allahım enerji versin güç versin diye 🤲 kızımı ihmal etmekten de korkuyorum bu gün baya ihmal ettim kafamı kaldıramadm hem bulantı hem halsizlik
İnşaAllah uzun sürmez bu haller

Öyle gibi eğer böyle devam edersem
Dua ediyorum Allahım enerji versin güç versin diye 🤲 kızımı ihmal etmekten de korkuyorum bu gün baya ihmal ettim kafamı kaldıramadm hem bulantı hem halsizlik
İnşaAllah uzun sürmez bu haller
Amin insllh . Insllh daha fazla surmez. Bnm pek yok simdilik cok sukur. Insllh da olmz. En korktgum o:işsiz:

Aslında sadece camları silmesi için çağırmayı düşünüyordum o yarim gün olarak geleyim dedi sabah 8 de geldi 2 de gitti tüm odaların camını sildi halıları kaldırdı eşyaların altını süpürdü sildi yerleştirdi küçük kapalı balkonum var onun camlarını sildi mutfak dolaplarimin dış kapaklarını sildi ayrıca ben demeden dolapların en üstlerini temizledi tuvalet banyoya zaman kalmadı kalsa da banyomu ben geçen hafta temizlemiştim üstünden geçerdi sadece ütü falan da yapıyormuş her geldiğimde farklı yerleri temizlerim dedi benim de kafama yattı
Süpermiş ne kadara yapıyor bunları canım

GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)

son duyurumu da yapayım kızlar 😘
Lepistesb Lepistesb merhabaaa.. Beni de listene eklersen sevinirim, Allah kısmet ederse nisan ayı içinde gelir sanırım benim bebiş de🙏

Bdc
32
26 temmuz
01.05.2020
2. Çocuk

X