2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar burdan arkadaş H Harrypottersever söylemişti prilam dr diye ilaç vermiş doktoru bulantilar icin . Araştırdım hem zararsız hem bulantiyi sıfırlayan gece içilen bir ilacmis. Benim bulantilar inşallah başlamaz ama başlarsa alırım, yaşam kalitem ciddi manada düşüyor oglumdan biliyorum . Calisinca daha zor oluuor .

Kızlar burdan arkadaş H Harrypottersever söylemişti prilam dr diye ilaç vermiş doktoru bulantilar icin . Araştırdım hem zararsız hem bulantiyi sıfırlayan gece içilen bir ilacmis. Benim bulantilar inşallah başlamaz ama başlarsa alırım, yaşam kalitem ciddi manada düşüyor oglumdan biliyorum . Calisinca daha zor oluuor .
Reçetesiz alınıyor muymuş? Benim az önce bulantım hat safhaya çıktı.. 😑

Merhaba kızlar. Benim ikinci gebeliğim bu. Yüzümde normalde her ay çıkan sivilcelerim çıkıyor. Oğluma gebeliğimde de beni terk etmemişti bu sivilceler. Aşermem yok çok şükür. İlk gebeliğimden tek farkı bel ağrım yok.

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır gruba yazmıyorum çünkü babam hasta ve yarın çok riskli bir ameliyata girecek. Sizlerden ricam babacim için dua edin. Onu kaybetmeye hazır değilim ve bu korku içimi kuruttu haftalardır. Doğacak olan torununu görmesi ve daha uzun yıllar basimizda kalması için yalvarırım dua edin. Bizlerin duası kabul olurmuş umarım doğrudur.

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır gruba yazmıyorum çünkü babam hasta ve yarın çok riskli bir ameliyata girecek. Sizlerden ricam babacim için dua edin. Onu kaybetmeye hazır değilim ve bu korku içimi kuruttu haftalardır. Doğacak olan torununu görmesi ve daha uzun yıllar basimizda kalması için yalvarırım dua edin. Bizlerin duası kabul olurmuş umarım doğrudur.
Rabbim babanin yardjmcisi olsn cnm. Insllh sag salim cikar butun hastaligi ucup gider. Allh hayrli saglikli omurler versin hepinize. Torunlrini gormeyi nasip etsin.

Rabbim babana şifalar versin inşaAllah hiç hasta olmamış gibi çıkarsınız evinize dönersiniz inşaAllah ❤️

Kızlar ya ben çok gergin ve sinirliyim :KK43: en ufak şeyde sinirleniyorum eşime özellikle

Dualarım seninle canım. Şimdi ettim bile. Allah şifa versin. Umarım çok iyi olur 🙏🙏🙏

O zaman tekrar kız bebiş geliyor 🙂🙂 benim de 2. Hamileligim öyleydi annem hep der kız yükü ağırdır der
Ben ikinci hamileliğimi bildiğin yatarak geçirdim kolum kalkmiyordu.cok halsiz ve bitkindim.erkek oldu 😊
Aslında çokta bağlantılı değil diye düşünüyorum halsizlikle cinsiyet.sadece kan değerleri düşüklügunde halsizliligi daha çok hissediyoruz

Merhaba canım çok geçmiş olsun . Allah im ameliyatı başarılı etsin Safi adı hurmetine şifa versin inşallah. 🤲

geç yatıp erken uyananlardan GUNAYDINNN❤
Bugün kan vermeye gitcem adetim 1 gün geçmiş oldu 😊
Günaydın iyi sonuçlar alırsınız umarım 😊

Bende çok baş ağrısı var bu günlerde, dediğiniz gibi geç yatıp erken uyanıyorum ama hep de uykuluyum. Baş ağrısı ve mide bulantısı çok zor hele hele yaz günü 💆🏻

Kızlar demistim yaa değerim 3000 civarı çıkması gerekirken 1000 cıktı diye yaa. Başka hastaneye girdik, özele. Yeniden kan verdim değerim 5000 cıktı. Öbür hastanesinin cihazı kalibre mi değil nedir, anlamadım ama, beni mahvetti o kesin. O yuzden kse de gözüktü hemen. Dr de şaşırdı hatta 1000 de nasıl kse gözükür diye 😅😂
Çok sevindim 😀

Şimdiden karnı çıkan var mı? 9. Hafta bana biraz erken geldi ama ben bu hafta itibariyle pantolonlarımı giyememeye başladım. Düğmeleri, fermuarları kapanmıyor göbeğimden. 4 Aylık hamile gibiyim. Hafta sonu alışverişe çıkıcam gebelik pantolonları için bana biraz erken geldi sizde durumlar ne?
Aynı dırumdayım koca karnım var kilom aynı 🙄

X