Bende 2,5 senedir istiyordum ve dediğinize çok katılıyorum. Tüp bebek denedik olumsuz oldu ve olumsuz haberi aldığım gün tatile gittim regl tatildeyken oldum hiç gün takip etmedim bizim çocuğumuz olmayacak biz böyle de mutluyuz moduna girdik. Sonra döndüm tatilden evde son kullanma tarihi gelmiş gebelik testleri vardı dedim şunlara hazır çişim gelmişken damlatıyım da çöpe atim anne olacağım yok benim diye.. bir baktım hemen çift çizgi çıktı anladım ki kafandan sildiğin kovalamadığın zaman oluyor bu iş .. çok zor biliyorum ama ben ilk defa tatilde eşimle birlikte olduğumda çocuk düşünmemiştim ilk defa yöntem taktik vs hesaplarına girmedimBen pek inanmiyordum ama stres yapmadifin anda döllenme şansı cok cok artıyormus. Kendimde sahit oldum. Inandim. Ovulasyon testleridir gebelik testleridir karbonst testidir hepsini denemeyi birakip sadece akisina biraktim. Oldu. Sen de olabildigince hamile kalamiyorum kalmaloyim düşüncesinden tum testlerden kurtul. Allah gönlüne gore versin canım
Vay beee çok ilginç olmuş cidden. Tebrik ediyorum bu arada sizi. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBende 2,5 senedir istiyordum ve dediğinize çok katılıyorum. Tüp bebek denedik olumsuz oldu ve olumsuz haberi aldığım gün tatile gittim regl tatildeyken oldum hiç gün takip etmedim bizim çocuğumuz olmayacak biz böyle de mutluyuz moduna girdik. Sonra döndüm tatilden evde son kullanma tarihi gelmiş gebelik testleri vardı dedim şunlara hazır çişim gelmişken damlatıyım da çöpe atim anne olacağım yok benim diye.. bir baktım hemen çift çizgi çıktı anladım ki kafandan sildiğin kovalamadığın zaman oluyor bu iş .. çok zor biliyorum ama ben ilk defa tatilde eşimle birlikte olduğumda çocuk düşünmemiştim ilk defa yöntem taktik vs hesaplarına girmedim
Evet kesinlikle, Rabbim ol diyecek olacak ama ben yaydığımız enerjiye de çok inanıyorum açıkcası.Vay beee çok ilginç olmuş cidden. Tebrik ediyorum bu arada sizi. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben de geçen sene tüp bebek yaptırdık çok aceleye geldi doktorumu da hiç sevmedim üstelik. İğneler çok can yakıcıydı. Hıbor diye lânet bir kan sulandırıcı vardı. Her gün ağlayarak vuruyordum. Kalçadan çok acılı bır ıgne vardı. Hamile kalırsam da hibir 9 ay boyunca vuracaktım. Karnında yer kalmamıştı daha hamile kalmadan. Çok ağlıyordum ve isteksizdim. Hamile kalmadım diye resmen sevinmiştim o salak hıbordan kurtuldum diye. Bu sene, tam bir sene sonraki yaz yani, tekrar tüp bebeğe karar verdik eşinle. ama yeni bir doktor bulduk. Bu dr yi çok sevdim. Hem ben bu sefer çok daha istekli ve pozıtiftım. O igrenc ıgnelero bıle verse katlanacaktım. Ama oyle olmadi. doktor o iğrenç kalçadan vurulan iğne yerine hap verdi. Hibir, kan sulandırıcı, yerine de coraspırın verdi. İnanamadım şansıma. Çok kolay geçti o yüzden. Her şey de yolunda gitti. Şimdi 5 haftalık anneyimcidden hem nasip hem de pozitiflik çok önemli. Size katılıyorum
Bende 5 gün kala öğrenmiştim geçmek bilmiyor gerçekten zaman duruyor sanki heyecan ve strestenKızlar bende 4+0 :))) bende çok erken öğrendim adetime 1 hafta kala ve zaman geçmiyor resmendoktor haftaya gel demişti bende perşembe gününe randevu aldım bakalım hiç umudum yok goruneceginden ama en azından vitamin testlerim felan yapılır
Aynen yaa keşke o kadar erken öğrenmeseydim diorumBende 5 gün kala öğrenmiştim geçmek bilmiyor gerçekten zaman duruyor sanki heyecan ve stresten
Kalp atışını duyunca bildireceğimKizlar aile hekimligine bildirdiniz mi hamileliginizi?
Aynen aşırı değil ama ara ara geliyo sancı siznde öyle miAynen. Benim düşük riski olunca ben de mi fazla oluyor diye düşünüyorum ben de. Kasıklarımda birkaç gündür ağrı var. Aşırı değil hafif ama sürekli. Sizde de mi öyle
Hayır ben de kalp atışından sonra düşünüyorumKizlar aile hekimligine bildirdiniz mi hamileliginizi?
Avantaj ama dezavantajı var işte kısmet, sağlıkla alalımda miniklerimizi kafayı yemeden ben şahsenAynen yaa keşke o kadar erken öğrenmeseydim diorummillet 6. Haftada öğrenir ben 3
Aynen valla bende deli gibiyim şimdiden endişe korku bastı üzerimi ne olcak nasıl olcak iyi mi sağlıklı mi doğum ve sonrası vs vs fazlasıyla evhamliyimAvantaj ama dezavantajı var işte kısmet, sağlıkla alalımda miniklerimizi kafayı yemeden ben şahsen
Aynen tarif ettiğiniz gibi benim deAynen aşırı değil ama ara ara geliyo sancı siznde öyle mi
Bu aksam doktora gidicem onada bi sorarımAynen tarif ettiğiniz gibi benim de