Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kadin oldugumu hatirlamaya calisiyorum ajdjdjdj kocayla zaten asker arkadasi olduk malum sjdjdjjf :halay:
Benim de öyle bir bakıma ihtiyacım var ki saçlar kesilecek boyanacak kaş bıyık desen öyle lazer hayatim
Bitti ona da çare bulmak lazım dert çok 😂

yaaa ben de hem merak ediyorum hem de öğrenmek istemiyorum hemen bizde kendi aramızda bişeyler yapacağız çünkü bakalım nasıl gelişecek 😍 şimdilerde görünmezse bile 2 mayısta tam 13+1 olacağım o gün perinatoloji kontrolüm var heralde orda belli olur diye düşünüyorum
Bence orda daha net belli olur bebsm , hem aletleri hemde detaylıca bakılcagı için🤩🤩

balım bunun utanması mı olur burda hepimiz kardeş olduk artık korktum dünden beri noluyor diyorum bakıyorum çamaşırın altında ıslaklık yok ama taytımın eşofmanımın ağ kısmı nemli çamaşırım nemli haydaa dedim noluyor bu hormonlar bizimle dalga geçmeye devam ediyor desene
birbirimizin tuvalet rutinine kadar biliyoruz artık hakkaten :D o terleme oluyor bende de ya aynı pantolonu işyerinde iki gün giyemiyorum şu son 2-3 haftadır

Benim de öyle bir bakıma ihtiyacım var ki saçlar kesilecek boyanacak kaş bıyık desen öyle lazer hayatim
Bitti ona da çare bulmak lazım dert çok 😂
Hormonlardan sanirim ekstra bi kil tuy isi cikti basima ya sizde de oyle mi bilmiyorum ama🤣 osman abi gibi geziyorum zaten esmerim djfjfjfj
Ben de ay sonu kocisimin dogum gunu var o gun bir kesim fon yaptirayim en azindan dedim kuaforun yolunu unuttum 🙈 hic halim yok inan yatarak yaptim herseyi 🤣 buyutecli aynayla ahahsjdjd
Mini yuz epilatorlerinden var hayat kurtariyor sertlestirmiyor da ben biyik ve yuz tuylerim icin iki senedir kullaniyorum asiri pratik tavsiye ederim 😬

Evet unisexleri ayırcam aşırı erkeksileri artık kız olursa benmki, görümcemin çocuğu olduğunda ona veririm🤩🤩🤩
Ya ben de o paylasimlari cok seviyorum aile es dostla yapilan😬teyzem iki kizininkileri de yillardir bana sakliyordu, her sene de bi kez foto atar vakumlu posetleri bak bekliyor seni diye. Kiz olursa yasadi bebis 🤣🌸

bilinçli öyle aldın sandım. dedim tamamen adapte oldu ikinci oğluşa :D
Yok kız filli diye aldım sonra farkettim ki bu erkek e dedim bunun kızı da mı var varmış o da pembe ahaja ama çok adapteyim erkek bebeğe döt olurum gibime de gelmiyor değil 🤣

Yok kız filli diye aldım sonra farkettim ki bu erkek e dedim bunun kızı da mı var varmış o da pembe ahaja ama çok adapteyim erkek bebeğe döt olurum gibime de gelmiyor değil 🤣
Alperende hissetmis miydin bu kesin erkek diyeee

hiç belli olmaz valla kız da olabilir. o kadar ultrasona girdin erkek olsa elbet ordan minik bişey görünürdü :D

Alperende hissetmis miydin bu kesin erkek diyeee
Evet onda da hissetmiştim erkek diye hatta o kadar emindim ki cinsiyeti 18. Haftada öğrenemeye gittim alışveriş yapıcam erkek olduğunu bide doktordan duyayım diye 🤣

Evet onda da hissetmiştim erkek diye hatta o kadar emindim ki cinsiyeti 18. Haftada öğrenemeye gittim alışveriş yapıcam erkek olduğunu bide doktordan duyayım diye 🤣
Ahahaha super
O zaman bu da kesin erkek ya🥰😍 daha once gebelik tecrubem olmadigi icin atip tutamiyorum kesin kiz kesin erkek diye hajdjdjd

Allah gönlüne göre versin canımmmmm Cuma saat kaçta senin randevun

Back
X