- 31 Ağustos 2019
- 46
- 30
- 34
Kese 5000den sonra görünüyorKizlar hcgb 3920 cikti ama kese görünmedi bugün. Sizce normal mi yoksa sorun var mi?
Bende 25 temmuzum. 5+5 im bugünMerhaba Mayıs 2020 anneleri inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız bebişleri
Benim sat 25 Temmuz erken öğrenenlerdenim bende. Beta hcg artışı az doktorum önce dış gebelikten şüphelendi. Benim usg de kese göründü böylece dış gebelik olmadığı anlaşıldı fakat düşük ihtimali kesenin gelişimine göre karar verilecek . Bugünde kontrolüm vardı kese büyümüş boş gebelik olup olmadığı henüz belli değil. Beklemekten başka çare yok gibi. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Kalo atisi için normal bazen 6. Bazen 7. Haftada duyuluyor bana da 15 gun sonra gel dedi haftya gidicemSat 24 temmuz kese bugün göründü doktor 20 eylül e tarih verdi sıkıntı olur mu herkes 10 gün sonra çağrılmış
Dün aksam benimde 3100 çıktı kese görünmedi bu akşam tekrar baktırıcam doktoraKizlar hcgb 3920 cikti ama kese görünmedi bugün. Sizce normal mi yoksa sorun var mi?
Ne güzel aramıza hoşgeldinMerhaba galiba bende mayıs annesi olucamm
Tesekkur ederimEvet normal. En az % 60 olmalı artış sizinki de buna uyuyor
Haftaya cagirdi beni. Bugün baktirinca yazar misin? Som adet tarihinin ilk günü ne acaba? Ayni kan degerlerimiz.Dün aksam benimde 3100 çıktı kese görünmedi bu akşam tekrar baktırıcam doktora
Bende pco olduğu için 2 aydır adet olmuyorumHaftaya cagirdi beni. Bugün baktirinca yazar misin? Som adet tarihinin ilk günü ne acaba? Ayni kan degerlerimiz.
HoşbuldumNe güzel aramıza hoşgeldin
Ne oldu canım var mı gelişmeBende pco olduğu için 2 aydır adet olmuyorumoyüzden bilmiyorumm aksam yazarım sonucu
Ailedekiler randevu tarihini bekle diyor bende biraz merak ediyorum randevu tarihinde 6+1 haftalık olacağız napsam bilmiyorumBende 4+4 te görünmüştü valla. Bence sizin de görünür
Korkmayın içinizi ferah tutun benim de görünmemişti alttan nazikçe muayene etti doktorum o zaman mercimek kadar bi kese görünmüştü . Kendinize dikkat edin mutlakaKizlar hcgb 3920 cikti ama kese görünmedi bugün. Sizce normal mi yoksa sorun var mi?
Canım döllenme günü çok önemli bence acele etme sonra göremeyince daha stresli oluyor insan.. beklemek de fayda var büyüsün birazcık öyle gitAiledekiler randevu tarihini bekle diyor bende biraz merak ediyorum randevu tarihinde 6+1 haftalık olacağız napsam bilmiyorum
Vajinal baktı ama yine görünmedi bu değerde görünmesi gerekmez miydiNe oldu canım var mı gelişme
Normalde 3000 bin de vajinal gözükür diyorlar amaVajinal baktı ama yine görünmedi bu değerde görünmesi gerekmez miydi