İnsallah ne güzel haberMerhaba kizlar sanirim ben de hamileyimcatlatma ignesi olmustum dun 13.gunde kan verdim degerim 214cikti doktorum sali tekrar kan ver dedi. Heyecanla yarini bekliyorum 2 yila yakindir istiyoruz Rabbim nasip eder insaallah. Bu arada son adet tarihim 4 Agustos takvim hesabima gore ben de bugun 4+1 oluyorum hepimiz saglikla kucagimiza alalim insaallah ♥
Sagol insaallah guzel olur herseyİnsallah ne güzel haber
Dogumumuz ayni gun görünüyorAvantaj ama dezavantajı var işte kısmet, sağlıkla alalımda miniklerimizi kafayı yemeden ben şahsen
Evet bende de ara ara oluyorAynen. Benim düşük riski olunca ben de mi fazla oluyor diye düşünüyorum ben de. Kasıklarımda birkaç gündür ağrı var. Aşırı değil hafif ama sürekli. Sizde de mi öyle
Satımız aynı. Gözükmez diye bekliyorum bende. 6. Haftada daha sağlıklı gözükür. 7. Haftada da kalp atışı duymuştum ilk hamileliğimde.Kızlar az önce doktora gittim kese görünmedi bthcg Perşembe günün 220 di bu aksam 3180 çıktı sizce nasıl bu değerde kese görünmesi gerekmez miydi
Gayet normalKizlar merhaba bende mayis annesi olucam yeni ogrendim beta olcturdum 2 gun once 293 cikti bugunde 523 cikti sizce normalmi
Ben gibisiniz, evham panik ve otokontrol beni streese sokuyor hayırlısı ile kucağımıza alsakAynen valla bende deli gibiyim şimdiden endişe korku bastı üzerimi ne olcak nasıl olcak iyi mi sağlıklı mi doğum ve sonrası vs vs fazlasıyla evhamliyim
Gaz sancısı bendede çok oluyorMerhaba bende mayıs annesiyim senin gibi bende cok korkuyorum adet sancısından daha fazla gaz sancısı olurmu bu dönemde 5+2 yim şuan yarın kan vericem 29 agustosta vermiştim 101 di doktor saglıksız olabilir dedi agrı ondan olur dedi moralim cok bozukPerays
Evet normal. En az % 60 olmalı artış sizinki de buna uyuyorKizlar merhaba bende mayis annesi olucam yeni ogrendim beta olcturdum 2 gun once 293 cikti bugunde 523 cikti sizce normalmi
Çok fena bişey allah yardımcın olsun canımGaz sancısı bendede çok oluyor
Bende 4+4 te görünmüştü valla. Bence sizin de görünürGünaydın kızlar 5+0 olduk bugün kese görünür mü acaba oğlumda 4+6 da vajinal usg ile görmüşüz