2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hayırlısıyla şu zaman geçse de bebeğimizi kucağımıza alsak 💝💗😍 :emir_bebek:
Gerçekten tek istediğim hayırlı ve sağlıkla şu hamilelik dönemini geçirmek, içim içimi kemiriyor. Takmıyayım iyi düşüneyim diyorum ama başarılı olamıyorum vucudumu dinlediğim için her gün başka şikayetlerim var 🤣🤣
İlk gebelik tecrübesizliği😢

Kızlar günaydın. Ben bugün 4+3 'üm. Gece tuvalette sfederdiniz peçete de pembelik fark ettim. Sabah da biraz daha koyusu kahverengimsi bir renk böyle birşey yaşayan var mı ? Daha önce dış gebelik yaşadım, oda kahverengi akıntılarla başlamıştı. Korkmaya başladım 🙄😳

Kızlar günaydın. Ben bugün 4+3 'üm. Gece tuvalette sfederdiniz peçete de pembelik fark ettim. Sabah da biraz daha koyusu kahverengimsi bir renk böyle birşey yaşayan var mı ? Daha önce dış gebelik yaşadım, oda kahverengi akıntılarla başlamıştı. Korkmaya başladım 🙄😳
Bence yerlesme akintisi olabilir

Yerlesme olabilir ama siz yine de doktorunuzla gorusun

Günaydın kızlaar 🌸 sabah sabah soruyla baslamak istiyorum. Tecrubeli hamileler söyleyin bakalim ne zaman hamile oldugumuz belli olacak. Karnim çıksın istiyorum hemen 🥰
Ama kilo almakta istemiyorum 🤪 bu ne yaman çelişki böyle 😂

Günaydın kızlaar 🌸 sabah sabah soruyla baslamak istiyorum. Tecrubeli hamileler söyleyin bakalim ne zaman hamile oldugumuz belli olacak. Karnim çıksın istiyorum hemen 🥰
Ama kilo almakta istemiyorum 🤪 bu ne yaman çelişki böyle 😂
Kişiye göre değişir canım oğluma hamileyken 3 aylıkken çıkmaya başlamıştı karnım ama benim iç karnım küçükmüş

gece sadece 1 kez tuvalete kalktım,sabah premmmmsesler gibi uyandım. şimdi de aldı mı beni bir telaş? neden ağrım yok? neden tuvalete kalkmadım? yemin ediyorum biz iflah olmayız.. günlerdir bu ağrılar neden geçmiyor dedim, bugün herşey stabil içime vesvese düştü... :eek: yarın olsa da bebemi görsem yarabbim..

Gazdan birşey yemek güç oluyor,az yiyorum boğazıma dayanıyor,çalışıyorum okulda da sürekli tuvalete gidemiyorum inş çabuk geçer

X