2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aa biliyorum canim ayni seyi benim yakinimda yasadi kimyasal uzerine bebegin kalbinin durmasi vs derken simdi hamile Allah a sukur 4 aylik oda senin gibi igne vuruyor 😊 İnsAllah bekleyen isteyen herkez icin bian once kucagımıza alırız
Ah inşallah Canimm inşallah Rabbim isteyen erkeğe sağlıklı evlatlar nasip etsin 😍

Benimde Dün 1132 cıktı ama yavaş ilerliyor dedi doktor.Kanama alanı var diyor bir doktor,digeride ödem var diyor.Yarin tekrar özeldeki doktor çağırmıştı oraya gideceğiz hem beta bakılacak,hemde kese varmı diye bakılacak.Sagliksiz gibi duruyor dedi ödem var diyen doktor.Kime inanıp kime güveneceğiz bilmiyoruz.Moralim yerlerde Ayrıca progestoran iğnesi de oluyorum.
Inşallah herşey yoluna girer ve sağlıklı bir hamilelik sürecine girerim 🙏
9 yıldan sonra tedavisiz hamile kalmıştım.
Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin 🙏
Bu doktorlar yokmu bu doktorlar 😕😐 biz kendimizi onlara güvenip gidiyoruz ama nedense her kafadan bi ses çıkıyor. Hiç takma sen bunları canım inşallah hiç bişey olmaz bebeğine dualarımız seninle 🙏😍 bu arada yavaş ilerliyor derken yani senin beta iki güne bir artışı çok az mı oluyor canım en azndan yüzde 60 artış olması lazım mis .

Yok canim kalp atisini 8. Haftada duyucam suan 6. Haftadayiz beklemek cok zor😊
Aramızda 1 gün var canım bende 6+5 günlükken gidicem salı günü yani kalp atışını duyarım diye umuyorum ama hayırlısı bakalım. Tam haftasına uygun mu seninki ultrasona göre

Aramızda 1 gün var canım bende 6+5 günlükken gidicem salı günü yani kalp atışını duyarım diye umuyorum ama hayırlısı bakalım. Tam haftasına uygun mu seninki ultrasona göre
Benim hesaplamalarıma gore hastaneye gittigimde 6+4 tu son adete gore hesapladım ultrasona baktiklarindada 5 +6 oldugunu soylediler kalp atisi icinde 15 gun sonraya randevu verdiler bende duyarım diye cok heveslenmistim

Bu doktorlar yokmu bu doktorlar 😕😐 biz kendimizi onlara güvenip gidiyoruz ama nedense her kafadan bi ses çıkıyor. Hiç takma sen bunları canım inşallah hiç bişey olmaz bebeğine dualarımız seninle 🙏😍 bu arada yavaş ilerliyor derken yani senin beta iki güne bir artışı çok az mı oluyor canım en azndan yüzde 60 artış olması lazım mis .
Duaya cok ihtiyacım var esirgemeyin dualarınızı 💕 %70 civarında ilerliyor.

Benim hesaplamalarıma gore hastaneye gittigimde 6+4 tu son adete gore hesapladım ultrasona baktiklarindada 5 +6 oldugunu soylediler kalp atisi icinde 15 gun sonraya randevu verdiler bende duyarım diye cok heveslenmistim
Ayy hayırlısı olsun bakalım inşAllah sağsalim duyarız kalp atışlarını minişlerimizin ❤️

Kızlar benim şişkinlik ve aşırı gaz var siz de oluyor mu nasıl başediyorsunuz

Benim şişkinlik ve gaz problemi Yok. İştahsızlık var hiçbirşey yiyemiyorum dolayısı ile gazda olmuyor. Hepsi ayrı zor hafif şeyler yemeye çalış. Bazen bünyede ne yersen ye gaz oluyor.

Gazdan çatlıcam artık şişlinliği önemseyemiyorum. Sıcak duş aldım çoraplarımı giydim valla 5 dk’da bir affedersiniz çıkıyor gaz 😂😂😂😂 napcaz böyle bilmiyorum🤭🤭

Sevgili konu sahibi Kemirsizdemir Kemirsizdemir . Acaba bir hamilelik tablosu eklemen mümkün mü?? diğer konularda genelde var bizim neyimiz eksik kiiii??? Şöyle herkes sat yazsın beklenen doğum tarihi yazılsın yaşlarımız olsun vs:KK76: artık ben de kendimi böyle bir tabloda görmek istiyorum :dua: :anneadayı:
Ben çok yoğunum. Ama siz yapmak isterseniz bilgileri verelim 😊😍🖐

X