Buradan başka bir yer kullanmıyorum ben şahsenHanimlar hadi birbirimizi sosyal medyadan takibe alalim belki birbirimize daha cok teselli oluruz
Benim de yok canım hepsini kapatali 3 sene olduHanimlar hadi birbirimizi sosyal medyadan takibe alalim belki birbirimize daha cok teselli oluruz
Bana da nasip olsun nsallah ben kopamiyorumBenim de yok canım hepsini kapatali 3 sene oldu
Ben de kullanmayangillerdenimHanimlar hadi birbirimizi sosyal medyadan takibe alalim belki birbirimize daha cok teselli oluruz
Oyuna çevirmişİnternette hiç bilgi bulamadım belki sizden bilen vardır. Benim kız kafa üstü durmayı çok seviyor. Deve kuşu gibi, ya da nasıl anlatsam namazda rükuya eğilir gibi ama kafasını yere koyuyor. Bir de yatarak emziriyorum, emerken de yapmaya çalışıyor, meme ucunu sündürüyor. Hatta uyurken uyku geçişinde bile yapıyor, poposu yarı havada yarı aşağıda uyuduğu oluyor düzeltiyorum. Niye yapar ki bunu. Çok yapmaya başladı ben de merak ettim tabi; her şeyde olduğu gibiendişe etmiyorum eğleniyor görünüyor, ama merak ettim. Endişe edeyim mi yoksa
Benimde yok sosyal medya bir tek burasıHanimlar hadi birbirimizi sosyal medyadan takibe alalim belki birbirimize daha cok teselli oluruz
Dün gece ağlayacaktım nerdeyse. On dakikaya bir uyandı benim kız. Meğer bu yuzdenmis daha 12 gün var atama haftasının bitmesi. Allah bizlere sabır versin. Eki Görüntüle 2852783
Aşinin bize pek bir etkisi olmadı. İnşallah sizinki de sıkıntısız geçer. Sucicegi yapılmadı ama burdaAllah yardımcımız olsun,
Bende birazdan aşıya goturucem zaten huysuz ve uykusuzdu, artik napariz bilmem
Nisan başından beri her günümüz atak bizim. Beynimiz eridi artık huysuzluklarından çok memnuniyetsizleşti.Dün gece ağlayacaktım nerdeyse. On dakikaya bir uyandı benim kız. Meğer bu yuzdenmis daha 12 gün var atama haftasının bitmesi. Allah bizlere sabır versin. Eki Görüntüle 2852783
Sorma gerçekten uykusuzluk çok zor. Düşmesek bir yerde iyidirNisan başından beri her günümüz atak bizim. Beynimiz eridi artık huysuzluklarından çok memnuniyetsizleşti.
Kabakulak,kizamikcik,zatture bi dünya aşı saydi ama aklimda tutamadim.Aşinin bize pek bir etkisi olmadı. İnşallah sizinki de sıkıntısız geçer. Sucicegi yapılmadı ama burda
Bir yaş aşıları mı? Biz bugün olduk üçü de bacaktanKabakulak,kizamikcik,zatture bi dünya aşı saydi ama aklimda tutamadim.
2 koldan 1 bacaktan yapıldı
Cok agladi minigim çok ..
Evet 1 yaş aşıları, 2 kol 1 bacakti bizimkisi, her yer farkli yerden mi vuruyor anlamadimBir yaş aşıları mı? Biz bugün olduk üçü de bacaktan
Bizim 2 bacak bir kol vurdu. Sabaha kadar bacağını tuttu kuzum. Sabahı sabah ettik canları saolsunda evlatlarımızın.Evet 1 yaş aşıları, 2 kol 1 bacakti bizimkisi, her yer farkli yerden mi vuruyor anlamadim
Ateş hala yok sizde var mi?