2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızım artık ayağa kalkmaya başladı koltuklar, sehba, sandalye ,damacana,parkbesik heryerde tutunup kalkıyor.
2-3 gecedirde gece uyanıp park beşikte ayağa kalkıyor kalkıyorum yatırıyorum uyuyoruz.
Dün akşamda ayağa kalkmış konuşuyordu bende sessizce dinliyorum sen misin dinleyen kendini bir bıraktı küüt diye duvara kafası çarptı nasıl fırlatım yataktan aldım bilemedim 😔 aldim salona geldim az eğledim sehbaya dayanmıştim sen o sırada kay çenesini çarp 😔 Allahım dedim sana geliyorum 😔emzirdim ağrısı geçsin diye.
Yarım saat sonra uykusu geldi yatırdım ama yattı donuk şekilde bakıyor ağlamıyor bir garip geldi eşim normal diyor ama yok içim almıyor oyy omrumden ömür gitti sabaha kadar kaç kere kontrol ettim bilmiyorum 😔
Böle durumlarda napiyorsunuz ins yaşamazsınız 🙏
Kafasını çok çarpıyor ben de çok korkuyorum o yüzden Allah a emanet artık durmuyorlar ev kazaları çok oluyor maalesef Allah korusun

Ah bu uyku aynı saatin içinde 3 kere uyandığı oldu 🙄 hele dün akşam 3 de sohbet muhabbet istiyormuş beyfendi bir gulmeler babildamalar emzirdim uyumadı salladım uyumadı aramıza koydum bir benim üzerime tutunup çıkıyor bir babasının küt diye de atıp kendini sarılıyor sözde öyle böyle etrafa bakarken kendi kendine uyudu dişe yoruyoruz ama bir şey de görünmüyor daha hayırlısı 🤗
Benim kız da uyumuyor ya. Dişe yoruyorum bende ama diş de yok ortada. Dün sabaha karşı karanlıktı nasıl oldu anlamadım dişime kafa attı. İki dişimin ucu kırıldı ve çatladı. Ne yapayım bilmiyorum uykusuzluk üzerine bu hiç iyi olmadı

Benim kız da uyumuyor ya. Dişe yoruyorum bende ama diş de yok ortada. Dün sabaha karşı karanlıktı nasıl oldu anlamadım dişime kafa attı. İki dişimin ucu kırıldı ve çatladı. Ne yapayım bilmiyorum uykusuzluk üzerine bu hiç iyi olmadı
Çok geçmiş olsun sağlam çarpmış benim ağzıma da çok çarpıyor kafayı gömüyor resmen kavgacı olmaz umarım

Üç gündür zyrtec veriyorum bir çay kaşığı baya hafifledi döküntü. Ama tabi bu süreçte ek gıda da veremiyorum çünkü neyin alerji yaptığından emin değilim. Tamamen iyileşmesini bekliyorum. Dediğin gibi sinek ısırığına benziyor.
Büyük ihtimalle peynir yapmıştır benimkindede aynisi oldu çünkü. Ara verdim vermiyorum duzeldi artı yumurtaya da allerjisi çıktı ona da ara verdim

Büyük ihtimalle peynir yapmıştır benimkindede aynisi oldu çünkü. Ara verdim vermiyorum duzeldi artı yumurtaya da allerjisi çıktı ona da ara verdim
Vegan veya vejeteryan değilim ama ben kendimde gözlemledim ki hayvansal gıdalar vücuda ağır geliyor. O yüzden oğluma yumurtayı haftada 3’ten fazla vermiyorum. Loru zaten sevmediği için yedirmedim ama yeseydi onu da her gün vermezdim.

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir

Eklentiler

• C7C05124-B4A4-4E7A-9F09-0C96C4D7B086.jpeg
    C7C05124-B4A4-4E7A-9F09-0C96C4D7B086.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 33
Var gibi çizgi var ama çatlama ignesinin etkisi de olabiliyor taze transferde. Aslında tüp bebekle ilgili topiclere yazsaniz daha çok yardımcı olacaklardir
Günaydın canım Bugün 13.gün

Eklentiler

• 59C75D69-A501-4E63-BCC6-F6FEB7FCF42F.jpeg
    59C75D69-A501-4E63-BCC6-F6FEB7FCF42F.jpeg
    122 KB · Görüntüleme: 28
lütfen bana cevap verirmisiniz ilk hamilelik belirtinizde göğüs ucu ağrısı gğüste büyümr kahverengi bölgede koyulaşma yaşadınızmı ben böyle bir sorun yaşıyorum 3- gün ara ara böyle ağrıdı şimdi bastırmadığım sürece ağrımıyor ve mide bulantım oldu ama umursamadım pek göğsümün ağrıdığı ertesi gün hemen test yaptım neğatif çıktı ama adet olmadım hala 1 hafta geçti bunlar şimdi dedim gibi bastırmadım sürece ağrımıyor takvimime göre adedime 2-3 gün var
Bu belirtiler bende de oldu ama çok dikkat etmemiştim idrar testimi hic negatif görmedim desem yeridir.adet günümüzden 1 hafta sonra kan testi yaptirirsajiz kesin sonucu alirsiniz bence

Kızlar sizin bebisler gündüz kac uyku yapıyor?benimki hala 3 uyku uyuyor acaba fazla mi uyuyor? Bu arada akşam da 7 ya da en gec 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor.

Kızlar sizin bebisler gündüz kac uyku yapıyor?benimki hala 3 uyku uyuyor acaba fazla mi uyuyor? Bu arada akşam da 7 ya da en gec 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor.
MasaAllah ya gercek mi bu.Benimki gunduz yalnizca on bes dakika.Gecede on birde uyuyup sekize kadar alti yedi kere uyaniyor

X