2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu bisküvilere hep bi güvenemedim
hiç vermedim,vermem de..
ne organik yazanı,ne ev yapımını..
büyük kizimda sabah kahvaltisina tambuğday unundan minik ekmekler yapardım,onu ufalardim kahvaltisina cevizle.
bebe bisküvisi çılgınlık bana göre,herkesin kendi tercihi tabii saygi duyarım.dedigim gibi bu benim fikrim

Internette bir sürü evde bisküvi yapımı tarifi var bence onlar denenebilir çocuk illa bisküvi yiyecekse

Internette bir sürü evde bisküvi yapımı tarifi var bence onlar denenebilir çocuk illa bisküvi yiyecekse
evde yapmak tabii hazir gibi değil ama çoğu tarifin icinde pekmez oluyo ve çoğu uzman da pekmezin firinlanmasi kanserojen diyor ben kaş yaparken göz cikarmamak için hic bulasmamistim.kizim 5 yasina girecek hala yemez bisküvi ,sevmez yani pekmez yerine muadil bisiy koyulur derseniz de olur tabii,hurmadir keçiboynuzu özü tozu falan..araştırınca alternatif çok, ihtiyacımız olan tek şey yiyen bebisler

Destekliyorum tamamen. Ben de büyük kızıma da vermedim hiç bir zaman.

Pekmez olayının o şekilde olduğunu bilmiyordum ogrenmem güzel oldu. Internette birkaç tane keciboynuzu özü tozlu gördüm.
Ben henüz ek gıdaya geçmedim durum çok vahim olurda hic yemezse bu tarz alternatif tadlara ilerde yonelebilirim diye düşünüyorum.
Bu arada 5 yaşındaki kızınıza da maşallah

Tam bu hafta oğluma pekmezli kurabiye yapmıştım. Bu da mı gol değilmiş yine mi hata yapmışım 21. yüzyılda anne olmak çok zor. Her şeyi yanlış yapıyormuşsun algısı var. Bu kaygı hasta edecek bizi

Bunu yapıyoruz ama gülüyor Ayşe önerin gaz masajini yapiyourz gaz çıkışı var ama kaka yok :/ karnı yumusak doktor bugünde bekleyelim dedi yarım ultrasyon cektircez.
Çok tşk ederim video için
Allah sifa versin kabizligina cnm bebeginin.cok uzun sürmüs

hata değil annesi deme öyle
her kafadan bi ses çıkıyor biz de napcaz şaşırdık onu yedirme bunu pişirme diye.
aşırı bilinç zehirlenmesi bizimki

Merhaba arkadaşlar bebeğim dün gece ishal oldu ve gazı kokuyo bir de çok sık idrara çıkıyor sadece anne sütü alıyor ateş vs yok doktora götürmeli miyim sizce salı günü rota aşısı oldu ikincisni üşüttü mü acaba yoksa aşı mi?

İlk rota aşısı bizde ishal yapti ama ikincisi yapmadi. Bebeğim ishal oldugunda Dr bir damla verdi biogaia diye sabah 5 akşam 5 damla verdim ve gecti .Bence doktora mesajla sorma olanaginiz varsa sorun. Bize iyi geldi ama her bebeğin bunyesi farklı tabi ki

Ben rota aşısı yaptırdığımda ebe ateşi olmaz ama bir iki gün ishal olabilir demişti. Ama siz kokuyor diyorsunuz üşütme ihtimali de var. Bence şimdilik gözlemleyin ve emzirme sıklığınızı artırın su kaybı olmasın.

Nasıl bugün bebişin? Var mı gelişme? Annelik ne garip tüm derdin kaka oluyor bazen
14 gün lavma yaptı doktor ultrasona gerek yok dedi karnı yumuşak gaz çıkışı var ve keyfi yerindeydi.
Bir daha olursa bakarız dedi. Kakası da macun kivamindaydi.
Okadar stres yapmisimki bu durumu kaka yapınca rahatladım bütün vücudum ağrımaya basladi..
Doktor yapmaz dedi ama biz biogai ye devam ediyoruz acaba o mu yaptı diyorum

Ben instagramdan böyle bir hizmet almazdım açıkçası. İşinin uzmanı olsa instagram yoluyla satış yapmaya gerek duymaz diye düşünüyorum.
Uyku konusunda tukeniyorum artık meme dışında hiçbir şekilde uyumuyor babası asla uyuyamıyor gerçi meme dışında bende uyutamiyorum.
Uyanmadigi geceler olurdu dün gece uyudumu bilmiyorum ://
Sallanmayi red eden çocuk mu olur yahu

bence 2020 model bebekler şahsına münhasır

Uyku eğitimi verirsen rahat edersin. Bazı bebeklere şart oluyor maalesef. Bebeğin iyiliği için. Benim sana tavsiyem bol bol oku. Kitaplardan okuyup kendine en uygun metodu seç. Üç-dört farklı metod var en fazla.
Danışmanlık alacaksan da bu işi iyi yapan yerlerden al. Mesela “kundak” gibi. Ama hangi eğitimi alırsan al iş sende bitiyor. Uygulamak çok zor. İradeyi çok zorlayan bir süreç. Kesin Yaparım dediğin noktada başlamanı tavsiye ederim. Yoksa boş yere yorulmuş ve yıpranmış olursun.

Kızımda ferber metodunu uygulamıştım( zorunda kalmıştım diyeyim). Bir günde alışmıştı. 2-3 ay işe yaradı. Rahatladık, bebeğe de iyi. Ama ara ara bozulmalar oluyordu. Tekrarlamıştım.

Bizim oğlanın uykusunun kötü yanı çok sık uyanması. Gündü uykularında mutlaka uykusunu henüz almadan uyanır, pışpışlar geri uyuturum. Aman bebek uyudu ben işimi yapayım diyemiyorum asla. Ayrıca uykusu çok hafif en ufak seste uyanıyor geceleri sık sık uyanıp kıpırdanıyor. Ya pışpışlıyorum ya emziriyorum. Bu sebeple mecburen birlikte yatıyoruz. Ayrı yatakta bu tempoya dayanamam. Bazı geceler iyice abartıp saat başı uyanıyor. O zamanlar çok zorlanıyorum.

Uykusunun iyi yanı ise; kolay dalıyor. Pıt diye gidiyor bazen. Bazen direniyor o da en fazla beş-on dakika sonra kollarımda dalıyor.

Buna çok şükür. Uykusu kötü bir bebek demiyorum asla. Beterin beteri var. Tecrübe etmiştim zamanında

Geçmiş olsun.
Kendini bu kadar yıpratma. Önemli değilmiş ki doktor ultrasona gerek görmemiş. Böylesi küçük şeylerde bu kadar gerilirsen bebeğin huzursuz bir bebek ve çocuk olur. Mümkün oldukça kaygı seviyeni düşürmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…