hiç vermedim,vermem de..Bu bisküvilere hep bi güvenemedim
Internette bir sürü evde bisküvi yapımı tarifi var bence onlar denenebilir çocuk illa bisküvi yiyeceksehiç vermedim,vermem de..
ne organik yazanı,ne ev yapımını..
büyük kizimda sabah kahvaltisina tambuğday unundan minik ekmekler yapardım,onu ufalardim kahvaltisina cevizle.
bebe bisküvisi çılgınlık bana göre,herkesin kendi tercihi tabii saygi duyarım.dedigim gibi bu benim fikrim
evde yapmak tabii hazir gibi değil ama çoğu tarifin icinde pekmez oluyo ve çoğu uzman da pekmezin firinlanmasi kanserojen diyorInternette bir sürü evde bisküvi yapımı tarifi var bence onlar denenebilir çocuk illa bisküvi yiyecekse
Destekliyorum tamamen. Ben de büyük kızıma da vermedim hiç bir zaman.hiç vermedim,vermem de..
ne organik yazanı,ne ev yapımını..
büyük kizimda sabah kahvaltisina tambuğday unundan minik ekmekler yapardım,onu ufalardim kahvaltisina cevizle.
bebe bisküvisi çılgınlık bana göre,herkesin kendi tercihi tabii saygi duyarım.dedigim gibi bu benim fikrim
Pekmez olayının o şekilde olduğunu bilmiyordum ogrenmem güzel oldu. Internette birkaç tane keciboynuzu özü tozlu gördüm.evde yapmak tabii hazir gibi değil ama çoğu tarifin icinde pekmez oluyo ve çoğu uzman da pekmezin firinlanmasi kanserojen diyorben kaş yaparken göz cikarmamak için hic bulasmamistim.kizim 5 yasina girecek hala yemez bisküvi ,sevmez yani pekmez yerine muadil bisiy koyulur derseniz de olur tabii,hurmadir keçiboynuzu özü tozu falan..araştırınca alternatif çok, ihtiyacımız olan tek şey yiyen bebisler
Tam bu hafta oğluma pekmezli kurabiye yapmıştım. Bu da mı gol değilmişevde yapmak tabii hazir gibi değil ama çoğu tarifin icinde pekmez oluyo ve çoğu uzman da pekmezin firinlanmasi kanserojen diyorben kaş yaparken göz cikarmamak için hic bulasmamistim.kizim 5 yasina girecek hala yemez bisküvi ,sevmez yani pekmez yerine muadil bisiy koyulur derseniz de olur tabii,hurmadir keçiboynuzu özü tozu falan..araştırınca alternatif çok, ihtiyacımız olan tek şey yiyen bebisler
Ben instagramdan böyle bir hizmet almazdım açıkçası. İşinin uzmanı olsa instagram yoluyla satış yapmaya gerek duymaz diye düşünüyorum.Instagram'da 3 günde 100 liraya uyku egitimi var sema hnm deneyen varmi?
Nasıl bugün bebişin? Var mı gelişme? Annelik ne garip tüm derdin kaka oluyor bazenBunu yapıyoruz ama gülüyorAyşe önerin gaz masajini yapiyourz gaz çıkışı var ama kaka yok :/ karnı yumusak doktor bugünde bekleyelim dedi yarım ultrasyon cektircez.
Çok tşk ederim video için
Allah sifa versin kabizligina cnm bebeginin.cok uzun sürmüsBunu yapıyoruz ama gülüyorAyşe önerin gaz masajini yapiyourz gaz çıkışı var ama kaka yok :/ karnı yumusak doktor bugünde bekleyelim dedi yarım ultrasyon cektircez.
Çok tşk ederim video için
hata değil annesi deme öyleTam bu hafta oğluma pekmezli kurabiye yapmıştım. Bu da mı gol değilmişyine mi hata yapmışım 21. yüzyılda anne olmak çok zor. Her şeyi yanlış yapıyormuşsun algısı var. Bu kaygı hasta edecek bizi
İlk rota aşısı bizde ishal yapti ama ikincisi yapmadi. Bebeğim ishal oldugunda Dr bir damla verdi biogaia diye sabah 5 akşam 5 damla verdim ve gecti .Bence doktora mesajla sorma olanaginiz varsa sorun. Bize iyi geldi ama her bebeğin bunyesi farklı tabi kiMerhaba arkadaşlar bebeğim dün gece ishal oldu ve gazı kokuyo bir de çok sık idrara çıkıyor sadece anne sütü alıyor ateş vs yok doktora götürmeli miyim sizce salı günü rota aşısı oldu ikincisni üşüttü mü acaba yoksa aşı mi?
Ben rota aşısı yaptırdığımda ebe ateşi olmaz ama bir iki gün ishal olabilir demişti. Ama siz kokuyor diyorsunuz üşütme ihtimali de var. Bence şimdilik gözlemleyin ve emzirme sıklığınızı artırın su kaybı olmasın.Merhaba arkadaşlar bebeğim dün gece ishal oldu ve gazı kokuyo bir de çok sık idrara çıkıyor sadece anne sütü alıyor ateş vs yok doktora götürmeli miyim sizce salı günü rota aşısı oldu ikincisni üşüttü mü acaba yoksa aşı mi?
14 gün lavma yaptı doktor ultrasona gerek yok dedi karnı yumuşak gaz çıkışı var ve keyfi yerindeydi.Nasıl bugün bebişin? Var mı gelişme? Annelik ne garip tüm derdin kaka oluyor bazen
Uyku konusunda tukeniyorum artık meme dışında hiçbir şekilde uyumuyorBen instagramdan böyle bir hizmet almazdım açıkçası. İşinin uzmanı olsa instagram yoluyla satış yapmaya gerek duymaz diye düşünüyorum.
Uyku konusunda tukeniyorum artık meme dışında hiçbir şekilde uyumuyorbabası asla uyuyamıyor gerçi meme dışında bende uyutamiyorum.
Uyanmadigi geceler olurdu dün gece uyudumu bilmiyorum ://
Sallanmayi red eden çocuk mu olur yahu
Uyku eğitimi verirsen rahat edersin. Bazı bebeklere şart oluyor maalesef. Bebeğin iyiliği için. Benim sana tavsiyem bol bol oku. Kitaplardan okuyup kendine en uygun metodu seç. Üç-dört farklı metod var en fazla.Uyku konusunda tukeniyorum artık meme dışında hiçbir şekilde uyumuyorbabası asla uyuyamıyor gerçi meme dışında bende uyutamiyorum.
Uyanmadigi geceler olurdu dün gece uyudumu bilmiyorum ://
Sallanmayi red eden çocuk mu olur yahu
Geçmiş olsun.14 gün lavma yaptı doktor ultrasona gerek yok dedi karnı yumuşak gaz çıkışı var ve keyfi yerindeydi.
Bir daha olursa bakarız dedi. Kakası da macun kivamindaydi.
Okadar stres yapmisimki bu durumu kaka yapınca rahatladım bütün vücudum ağrımaya basladi..
Doktor yapmaz dedi ama biz biogai ye devam ediyoruz acaba o mu yaptı diyorum