- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Benimkinin de gündüz uykusu aynı şekilde asla bırakıp bir iş yapamıyorum onun uyduruk uykusu yüzünden eve yarım gün yardımcı geliyor öyle diyeyim :))Bizim oğlanın uykusunun kötü yanı çok sık uyanması. Gündü uykularında mutlaka uykusunu henüz almadan uyanır, pışpışlar geri uyuturum. Aman bebek uyudu ben işimi yapayım diyemiyorum asla. Ayrıca uykusu çok hafif en ufak seste uyanıyor geceleri sık sık uyanıp kıpırdanıyor. Ya pışpışlıyorum ya emziriyorum. Bu sebeple mecburen birlikte yatıyoruz. Ayrı yatakta bu tempoya dayanamam. Bazı geceler iyice abartıp saat başı uyanıyor. O zamanlar çok zorlanıyorum.
Uykusunun iyi yanı ise; kolay dalıyor. Pıt diye gidiyor bazen. Bazen direniyor o da en fazla beş-on dakika sonra kollarımda dalıyor.
Buna çok şükür. Uykusu kötü bir bebek demiyorum asla. Beterin beteri var. Tecrübe etmiştim zamanında
Gece de bu aralar çok zor uykuya dalıyor 1 saat kucağımda ağladığı oluyor. Ama sadece 2 kez uyaniyor onda da altını açmadan karanlıkta mama icirip gazını alıp hemen yatiriyorum.