- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 4 aydr yanimda uyuyor die başka bir yere yatırmayı hiç dusunemedim ama sabah ta yan istio uyusun 5 dk işimi yapayım diyorum yok hep anne kucağı dun 5 dk oto koltuğuna oturttum yemeğimi karistirip gelicektim bir baktım yerde yüz üstü dönmüş debelenior ödüm koptuBen 40ı çıkana kadar oğlumu beşikte yatırdım sonra park yatağı anne yanı beşiği gibi kullandım. 1 ay kadar geceleri beşiğinde yattı sabah 5ten sonra uyku problemi oluştu yanıma aldım uyuduk beraber. Daha sonra geceleri de beraber yattık. Bir hafta beşiğinde yatırmayı denedim geceleri 6-7 defa uyandı gündüzleri de doğru düzgün uyumadı. 3 gündür tekrar beraber yatmaya başladık geceleri 1 defa emmek için kalkıyor gündüzleri de uykusu düzene girdi. Zaten eşim başka odada yatıyor uykusuz kalmamak için ben de karar verdim hep oğlumla yatcam. Çünkü o öyle mutlu.
Bence de gerek yok ama ısrarla yanlış bilgiler verilince tutamadım kendimi. Yazık bu bebeklere. Şimdi bir şey olmasa da ilerde bir sürü sağlık problemi onları bekliyor olacakArkadaşlar ne gerek var zıtlasmaya ama gerçekten bu aylarda ek gıdaya geçmeyin onlar için çok erken sütünüz yetmiyorsa mamaya başlayın bunlar için Mama üretildi zaten
Elbette bu ayda gecmeyecegim 5.ay da gececegim.cunku sutum yetmiyor ve asla biberon ve formul mamayi kabul etmiyor kimse istemez bebegini sutten baska seyle beslemeyi zaten gecmekten kastim ufak ufak tadimlik baslamak bir anda ogunlere baslayamam bagirsaklari kaldirmaz.Arkadaşlar ne gerek var zıtlasmaya ama gerçekten bu aylarda ek gıdaya geçmeyin onlar için çok erken sütünüz yetmiyorsa mamaya başlayın bunlar için Mama üretildi zaten
Karışık yatıyor diyeyim, gündüzleri beşiğinde yatıyor. Gece önce beşiğinde yatıyor sabaha karşı sık sık uyanınca artık uykusuzluktan yanıma alıp emziriyorum yanımda yatıyor. Birlikte yatmak çok güzel ama sonra bebekler anneyi bırakmıyorlar... eee senelerce eşimden ayrı yatamam ben hiç sevmiyorum ayrı yatmayı ama eşim her fırsatta salona kaçıyorBirde yatağında yatıyor he bizimki yanımdan başka bir yerde yatmıyor ,eşimle 4 aydr yatmıyoruz bile ... Bende sıkı kurallara geçmeliyim galiba .. benim kızda tok olmasına rağmen emmek istio gece bende veriordum ne gece uykum ne gündüz uykum kalmadı nasıl alistiricam bilmiyorum çaresiz kaldım bole doğum kilom gitti üstüne kendi kilomdan veriyorum artik hiç halım kalmadi
Önceden bizi kokumuzdan sesimizden tanıyorlardı uykuya çok ihtiyaçları olduğu için günün çoğunu uyuyarak geçiriyorlardı ihtiyaçları varken kucağımıza alıyorduk. Şimdi algıları daha açık anne baba yüzünü tanıyorlar biz isteyince değil onlar isteyince kucağımıza alır olduk. Benimki de hep kucakta uyuyor. Kendi kendine oynamak istemiyor 5 dk içinde sıkılıyor. O uyanıkken hep onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum. Bir şeyler tutmaya başladı ama tam kavrayamıyor elinden düşürünce hemen ağlıyor. Ama çok tatlılar ya her anını doyasıya yaşamak istiyorumBende 4 aydr yanimda uyuyor die başka bir yere yatırmayı hiç dusunemedim ama sabah ta yan istio uyusun 5 dk işimi yapayım diyorum yok hep anne kucağı dun 5 dk oto koltuğuna oturttum yemeğimi karistirip gelicektim bir baktım yerde yüz üstü dönmüş debelenior ödüm koptu
kesinlikle katılıyorum. 4 aylık bebeğime ne tavsiye edersiniz demişler bisküvi diyor yazık günah bisküviyi ben kendim bile yerken vicdan yapıyorum kaldı ki anne sütünden sonra hop cici bebe akıl işi değil.4 üncü ay çok erken değil mi? Benim kızım daha bağırsakları düzelmedi..
Ayrıca artık 17 çocukdan 1 i alerjik bebek olarak dunyaya geliyor yoğurt yumurta domates (tarhana) en alerjik besinler 6 ayda bile ek gıdaya geçince kabızlık problemleri oluyormuş 4 ayda farklı bir gıda veririp bağırsak düzenini bozmak ve alerji tetikleme ihtimali beni açıkçası korkutuyor.
Ek gıda için 6 ay ve oturmaya başlamasını bekleyeceğim
kesinlikle katılıyorum. 4 aylık bebeğime ne tavsiye edersiniz demişler bisküvi diyor yazık günah bisküviyi ben kendim bile yerken vicdan yapıyorum kaldı ki anne sütünden sonra hop cici bebe akıl işi değil.
Evet yoğunluktan uğrayamıyorum çok. Bazen okuyorum sadece. Çok şükür her şey yolunda. Yavaş yavaş büyütüyoruz küçül beyi sen nasılsın kızların nasılcanım sen epeydir yoktun, merak ettim her şey yolunda mı?
Evet yoğunluktan uğrayamıyorum çok. Bazen okuyorum sadece. Çok şükür her şey yolunda. Yavaş yavaş büyütüyoruz küçül beyi sen nasılsın kızların nasıl
İlk çocukla iki çocuk arasında çok fark v ar diyorlar zorluk açısından Güzelliği de ayrıdır amabiz de iyiyiz çok şükür
ilk 2 ay cok zorlandım,adapte olamadim bi anda 2 çocuklu hayata ama Allah'ıma şükürler olsun, iyi ki varlar canlari sağ sağlıkları yerinde olsun inşallah kuzularimizin ❤
Yanına da diyet kola açsınlar barikesinlikle katılıyorum. 4 aylık bebeğime ne tavsiye edersiniz demişler bisküvi diyor yazık günah bisküviyi ben kendim bile yerken vicdan yapıyorum kaldı ki anne sütünden sonra hop cici bebe akıl işi değil.
Aman kuzu taşınma telefon bozulması falanı filani oglanda çok gazlı olunca yeni düzene oturttum yine buralardaydim da sohbetin ucunu kaçırınca kaldı öyleMakarnakofte . sen nereledeydin
İlk çocukla iki çocuk arasında çok fark v ar diyorlar zorluk açısından ☺ Güzelliği de ayrıdır ama
Allah iyilik versin
Merhaba arkadaşlar benim nde son adet tarihim 17 temmuz 2 kızım var ve Ağustos un 5 de kaçak oldu korunamadıkilk şuan 6+2 ama bebek görünmüyor kalp atışı duyulmadı cuma tekrar gidicem diğer hamilelikleri nde böyle şeyler hiç yaşamadım sizce gorunurmu yoksa boş gebelikmidir.yani Ağustos 5 de hamile kalsam daha küçük ama son adet tarihim bakıyor Dr 10 gün geç diller dedi kese dün 14 mm olmuş ama bebek yok
Teşekkürler zaten kese boş bebiş bile yok boş kese büyüyorbenim ilk gebeligimde kalp atışı duyulmadigi icin kürtaj olmuştum.belki gec dollenmedir diye 8. haftayi doldurmamı beklediler,hatta kurtaja girdigim sabah doppler ile ayrica baktılar ne yazikki kalp atışı yoktu ve sonlandırıldı.bebek 6. haftadayken kalbi durmuş, sebepsiz dediler..
dilerim hakkında hayırlısı olur