2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Saglik ocagi monovit d veriyor onu kullaniyoruz marka farkediyormu kki
Evet onun içeriği hiç iyi değilmis bende Bu ürünü kullanıyorum yorumları çok iyi temiz içerikli

Eklentiler

• 3AAD4ABB-735C-4EE3-8374-85920B1870F1.png
    3AAD4ABB-735C-4EE3-8374-85920B1870F1.png
    438 KB · Görüntüleme: 20
Perays Perays @BBlair kızlar elinize sağlık, doğru anladım değilmi şeftali erik ya da kayısı doğrayıp tencereye koyup kaynatıcam sonrasında blendırdan geçirip sıcakken şişelere boşaltıp kapaklarını kapatıcam soğuyunca şişeleri buzdolabında saklıcam?
Ben buz poşetine koyup dondurdum canım pişirdikten sonra ılıtıp koydum

merhaba nasıl bir kasılmadan bahsediyoruz? yani gaz sancısı esnasinda kıvranıyor bebekler ama gözünü bir noktaya dikip kasılmak pek gazla ilgili gibi gelmedi bana.
tam bahsettiginiz anda bebeginizi kameraya çekin ve çocuk doktoruna izlettirin,
bu aylarda böyle garip huylar edilebiliyor bebekler ama buna doktorun karar vermesi gerekir.
Yok sanci sırasında değil özellikle uyurken eeg çekildi sonuç bekliyorz

Gecen ayakadar bizde de vardi o hatta epilepsiden korktuk 3 aylikken azaldi meger yogun gaz sancisindanmis nerdeyse hic yapmiyor artik ama.hala uykusundan aglayarak bagirarak kalkmaha devam agri geliyor cunku

Gazdan olduğunu nasıl anladınız norolojiye goturmusmuydunuz, biz zinco damla kullanıyorduk onun yan etkisi olabilir mi diyoruz daha sonuç çıkmadı siz zinco kullaniyormuydnz gaz için

Gazdan olduğunu nasıl anladınız norolojiye goturmusmuydunuz, biz zinco damla kullanıyorduk onun yan etkisi olabilir mi diyoruz daha sonuç çıkmadı siz zinco kullaniyormuydnz gaz için
Ben gaz ilaci olarak aguline surup kullaniyordum ilacı kesince mi duzeldi yoksa zamanla mi duzeldi bilmiyorum dr beyin eeg icin acele etmeyelim.dedi suanda gecti yapmiyor

Ben gaz ilaci olarak aguline surup kullaniyordum ilacı kesince mi duzeldi yoksa zamanla mi duzeldi bilmiyorum dr beyin eeg icin acele etmeyelim.dedi suanda gecti yapmiyor
İlaçtan şüphelendiği biz için mi bıraktınız biz de bıraktık bugün ins bizim de düzelir

bilgi olması açısından,koyan da var koymayan da tercihe bagli tabii😉

Teşekkürler . Ben buzluğa değil de sıcak kavanozlara koyup kapatayım diyorum .1-2 kavanoz çokta değil . Zaten buzluğumda yer yok Buzluğa koyamam

İlaçtan şüphelendiği biz için mi bıraktınız biz de bıraktık bugün ins bizim de düzelir
Şöyle anlatayim ilaclar gazın daha cok bagirsakta sıkışmasina sebep oluyor 3 cocugumda da bunu tecrube ettim dr da soyledi zaten sıkıstikca cocuk kendini kasiyordu bende anason cayina basladim biraz bebegr icirip kalanini ben iciyordum sonradan gaz problemimiz minimum seviyeye indi rahat etti ondan sonra da kasilmalari kesildi ama her cocukta gaz yuzunden olmayabilir yanlis yonlendirmek istemem

Ben de bunu almayı düşünüyorum o yüzden sormuştum içerik açısından sağlık ocağı iyi değil diye okudum

ücretsiz dağıtıldığı için maliyete göre hareket ediyorlar maalesef yine de iyi ki varlar 🙏

sabah ben de baş dönmesiyle uyandım, şekerim düştü zannettim.kahvaltidan sonra da bi duzelme olmadi.
tansiyonum 10/4 düşük epey.tuzlu ayran içtim tık yok..10 saattir dönüyorum.umarim vertigo gibi birsey değildir Allah korusun.
kızı uyutmaya çalışıyorum,uyursa bende uyucam bu sefer 🙄
yorgunluk yarım yamalak uyku olacağı buydu 🤭

Geçmiş olsun. Vertigo değildir, yorgunluktandır.

Ben yorulduğumda hem baş dönmesi oluyor hem tansiyon düşüklüğü, zaten yapı olarak çok cevval değilimdir, yorgunluğu ve uykusuzluğu tolere eden bir yapım yok. O yüzden yorucu işler yapmıyorum, ev ve yemek işlerini hep olması gerektiği kadarını yapıyorum. Yoksa biliyorum hemen modum düşüyor.

O yüzden bu sene ne dondurucuya bişey attım ne turşu vs. yapacağım. Bu sene böyle olsun. Bebişli hayatla ancak bu kadar olur. Zaten yarım gün çalışıyorum.

Cok hafif seylerle az az baslayin misal ev yogurdu cok az tarhana ben dun denedim bayildi tatli fazla yedirmeyin ilk etapta sevmeyebiliyorlar meyve puresi olabilir ama iyi ezilmis olmali sonra yavasca herhafta arttirin sabahlarinkahvalti ogunu olusturun 1 2 bebe biskuvisi icine biraz anne sutu 1 yumurta sarisinin 4 te 1 i minicik peynir karisitirin bebekenyemege basladikca 6 aydan sonra cesidi arttirin az pekmez muz gibi icine katin sonra sebze pureleri muhllebeliler olarak menuyu genişletebilirsiniz minnoşa 🥰
Kusura bakmayın da bu yazdıklarınız 4 aylık çocuğa verilmez. İnsanları yanlış yönlendirmeyi. Bebe bisküvisi nedir ya evden bile yapsanız bir sürü malzeme var içinde. Tarhana deseniz öyle domates, un, yoğurt bunlar 4 aylık bebeğin sindirebileceği şeyler değil. Muz kabız yapar. 9.aydsn önce verilmez. Şimdi ben verdim bir şey olmadı diyeceksiniz ama sizin çocuğunuzds olmaz başkasının çocuğunda olur. Şimdi bir şey olmaz ilerde tansiyon, şeker, böbrek hastası olur. 6 aydan önce su bile vermiyoruz böbrekler bunu tolere edemez diye. Dsö ve sağlık bakanlığı da ilk 6 ay anne sütü yoksa formül mama der. Onlardan da iyi biliyorsunuz herşeyi değil mi? Zaten zamanı gelince yiyecekler herşeyi. Bu acele neden

X