- 3 Ekim 2013
- 427
- 288
Ben well care vitamini kullanıyorumArkadaşlar d vitamini ne kullanıyosunuz sağlık ocağının verdiği mi başka mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben well care vitamini kullanıyorumArkadaşlar d vitamini ne kullanıyosunuz sağlık ocağının verdiği mi başka mi?
Saglik ocagi monovit d veriyor onu kullaniyoruz marka farkediyormu kkiArkadaşlar d vitamini ne kullanıyosunuz sağlık ocağının verdiği mi başka mi?
Evet onun içeriği hiç iyi değilmis bende Bu ürünü kullanıyorum yorumları çok iyi temiz içerikliSaglik ocagi monovit d veriyor onu kullaniyoruz marka farkediyormu kki
Ben buz poşetine koyup dondurdum canım pişirdikten sonra ılıtıp koydum
Düz sade dvit degil mi o iceriginde ne varmis ki?Evet onun içeriği hiç iyi değilmis bende Bu ürünü kullanıyorum yorumları çok iyi temiz içerikli
Yok sanci sırasında değil özellikle uyurken eeg çekildi sonuç bekliyorzmerhaba nasıl bir kasılmadan bahsediyoruz? yani gaz sancısı esnasinda kıvranıyor bebekler ama gözünü bir noktaya dikip kasılmak pek gazla ilgili gibi gelmedi bana.
tam bahsettiginiz anda bebeginizi kameraya çekin ve çocuk doktoruna izlettirin,
bu aylarda böyle garip huylar edilebiliyor bebekler ama buna doktorun karar vermesi gerekir.
Evet onun içeriği hiç iyi değilmis bende Bu ürünü kullanıyorum yorumları çok iyi temiz içerikli
Yok sanci sırasında değil özellikle uyurken eeg çekildi sonuç bekliyorz
Gecen ayakadar bizde de vardi o hatta epilepsiden korktuk 3 aylikken azaldi meger yogun gaz sancisindanmis nerdeyse hic yapmiyor artik ama.hala uykusundan aglayarak bagirarak kalkmaha devam agri geliyor cunku
Ben gaz ilaci olarak aguline surup kullaniyordum ilacı kesince mi duzeldi yoksa zamanla mi duzeldi bilmiyorum dr beyin eeg icin acele etmeyelim.dedi suanda gecti yapmiyorGazdan olduğunu nasıl anladınız norolojiye goturmusmuydunuz, biz zinco damla kullanıyorduk onun yan etkisi olabilir mi diyoruz daha sonuç çıkmadı siz zinco kullaniyormuydnz gaz için
İlaçtan şüphelendiği biz için mi bıraktınız biz de bıraktık bugün ins bizim de düzelirBen gaz ilaci olarak aguline surup kullaniyordum ilacı kesince mi duzeldi yoksa zamanla mi duzeldi bilmiyorum dr beyin eeg icin acele etmeyelim.dedi suanda gecti yapmiyor
Teşekkürler . Ben buzluğa değil de sıcak kavanozlara koyup kapatayım diyorum .1-2 kavanoz çokta değil . Zaten buzluğumda yer yok Buzluğa koyamambilgi olması açısından,koyan da var koymayan da tercihe bagli tabii
Derin dondurucuya konulmaması gereken yiyecekler
Evde çoğu yiyeceklerimizi daha uzun süre muhafaza edebilmek için derin dondurucuda saklıyoruz. Peki, derin dondurucuda doğru gıdaları sakladığınızdan emin misiniz?www.milliyet.com.tr
1-2 kavanoz yapayım . Bozulursa şansıma artık nasip .Armutu annem kaynatti blenderda geçirip küçük kavonazlara koydu ama daha sonradan bozulur mu bilemem :/
Şöyle anlatayim ilaclar gazın daha cok bagirsakta sıkışmasina sebep oluyor 3 cocugumda da bunu tecrube ettim dr da soyledi zaten sıkıstikca cocuk kendini kasiyordu bende anason cayina basladim biraz bebegr icirip kalanini ben iciyordum sonradan gaz problemimiz minimum seviyeye indi rahat etti ondan sonra da kasilmalari kesildi ama her cocukta gaz yuzunden olmayabilir yanlis yonlendirmek istememİlaçtan şüphelendiği biz için mi bıraktınız biz de bıraktık bugün ins bizim de düzelir
Ben de bunu almayı düşünüyorum o yüzden sormuştum içerik açısından sağlık ocağı iyi değil diye okudumEvet onun içeriği hiç iyi değilmis bende Bu ürünü kullanıyorum yorumları çok iyi temiz içerikli
Ben de bunu almayı düşünüyorum o yüzden sormuştum içerik açısından sağlık ocağı iyi değil diye okudum
Öyle tabi .ücretsiz dağıtıldığı için maliyete göre hareket ediyorlar maalesef yine de iyi ki varlar
sabah ben de baş dönmesiyle uyandım, şekerim düştü zannettim.kahvaltidan sonra da bi duzelme olmadi.
tansiyonum 10/4 düşük epey.tuzlu ayran içtim tık yok..10 saattir dönüyorum.umarim vertigo gibi birsey değildir Allah korusun.
kızı uyutmaya çalışıyorum,uyursa bende uyucam bu sefer
yorgunluk yarım yamalak uyku olacağı buydu
Kusura bakmayın da bu yazdıklarınız 4 aylık çocuğa verilmez. İnsanları yanlış yönlendirmeyi. Bebe bisküvisi nedir ya evden bile yapsanız bir sürü malzeme var içinde. Tarhana deseniz öyle domates, un, yoğurt bunlar 4 aylık bebeğin sindirebileceği şeyler değil. Muz kabız yapar. 9.aydsn önce verilmez. Şimdi ben verdim bir şey olmadı diyeceksiniz ama sizin çocuğunuzds olmaz başkasının çocuğunda olur. Şimdi bir şey olmaz ilerde tansiyon, şeker, böbrek hastası olur. 6 aydan önce su bile vermiyoruz böbrekler bunu tolere edemez diye. Dsö ve sağlık bakanlığı da ilk 6 ay anne sütü yoksa formül mama der. Onlardan da iyi biliyorsunuz herşeyi değil mi? Zaten zamanı gelince yiyecekler herşeyi. Bu acele nedenCok hafif seylerle az az baslayin misal ev yogurdu cok az tarhana ben dun denedim bayildi tatli fazla yedirmeyin ilk etapta sevmeyebiliyorlar meyve puresi olabilir ama iyi ezilmis olmali sonra yavasca herhafta arttirin sabahlarinkahvalti ogunu olusturun 1 2 bebe biskuvisi icine biraz anne sutu 1 yumurta sarisinin 4 te 1 i minicik peynir karisitirin bebekenyemege basladikca 6 aydan sonra cesidi arttirin az pekmez muz gibi icine katin sonra sebze pureleri muhllebeliler olarak menuyu genişletebilirsiniz minnoşa