Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim minik kuşum konuşmaya başladı ayy herseferinde kalbim eriyor aaoowweeeohh bir başlıyor sohbete Allahım çok şükür nasıl bir mutlulukmus bu
Gözlerinin içine bakıp anlatıyor değil mi benim ki de başladı. Çok tatlıBenim minik kuşum konuşmaya başladı ayy herseferinde kalbim eriyor aaoowweeeohh bir başlıyor sohbete Allahım çok şükür nasıl bir mutlulukmus bu
Kızımın göz muayenesi iyi geçti çok şükür. Şaşı değilmiş. Burun kemikleri gelisince düzelirmis. Yalancı sasilikmis.
Evetburnu minnacık mı
Hanımlar sizinde saçlarınız dökülüyor mu benim tutam tutam saçlarım dökülüyor ya. Tecrübeli hanımlar geçici bir durum mu bu önlem alayım mı
İlk defa böyle birşey görüyor banyoya giriyorum dökülüyor çıkıyorum tarıyorum dökülüyor Yeni çıkan saçlar bile gidiyor. Her yer saç oldu. Inşallah geçicidir ya bende kan vermeyi düşünüyordum bir eksiklik mi var diye. Sende ne yaparsan yap gidecek diyorsun Umarım çabuk biter bu süreçBen endokrine gittim, naparsak yapalim,ne vitamin alirsan al işe yaramayacak, dökülmesi gereken saçların onlar sabret dedi eskisi gidecek yenileri gelecek moralini bozma, benim tepem açıldı bile o derece dökülüyor.
hatta bebisle aynı anda baslar dökülme eskiler öyle der..
Kestirdim bugün çok rahatladı banyo da yapınca güzel uyudu maşallah.Ben kestirmedim ama seninki gibi olsa kestirirdim. Herkes bişey söylüyor ama sıkıntıyı bebiş çekiyor. En iyisini sen bilirsin. Bence kestir.
Hem de nasıl seyreklesti deHanımlar sizinde saçlarınız dökülüyor mu benim tutam tutam saçlarım dökülüyor ya. Tecrübeli hanımlar geçici bir durum mu bu önlem alayım mı
Benim de içim gidiyor yaHem de nasıl seyreklesti de
Bence sifir yapabilirsen guzel olur .hemnesit.cikar hem sac teli kalinlasir cnmKızlar bebeğinin saçını kestiren var mı? Oğlumun saçı baya uzun havalar çok sıcak ve saçları hem çok dökülüyor hem de kendi eliyle yoluyor sonra da elini ağzına götürüyor dikkat ediyorum ama her saniye başında olamıyorum. Çevremdekiler kestirme diyor ama bilemedim ne yapsam?
Bebek iki aylık olunca başlıyor saçlar dökülmeye, sonra duruyor dökülmesi. Endişelenme, benim saçım da dökülüyor. Kısa kestirdim rahatım, her yer saç oluyor çünkü.İlk defa böyle birşey görüyor banyoya giriyorum dökülüyor çıkıyorum tarıyorum dökülüyor Yeni çıkan saçlar bile gidiyor. Her yer saç oldu. Inşallah geçicidir ya bende kan vermeyi düşünüyordum bir eksiklik mi var diye. Sende ne yaparsan yap gidecek diyorsun Umarım çabuk biter bu süreç
Hamarat anne.. maşallah ben daha bir kek bile yapmadım doğumdan sonraHerkese selamlar
Bende dun asuremi yaptim dagittim gaz cok olmadi bizde bu arada ama cok sularini suzdum bakliyatlari suda beklettim.etkisi varmi bilmiyorum
Saclarim.benimde cok.dokuluyor hem mevsim gecisi hemde emzirmekten baya kel kalacagiz
Benim saçların uzaması uzun sürüyor o yüzden kestiremedim. Sabredecegiz artıkBebek iki aylık olunca başlıyor saçlar dökülmeye, sonra duruyor dökülmesi. Endişelenme, benim saçım da dökülüyor. Kısa kestirdim rahatım, her yer saç oluyor çünkü.