2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
vanilya86 vanilya86 beslendikten sonra gazı çıkmış olsada belli bir süre sonra kendini hıçkırık tutturuyor sinir oluyorum 😂 birde bu çocuk boledir dedim her seyin hemen tersini yapıyor ona çok sinir oluyorum 😂

Benim minik kuşum konuşmaya başladı 😍 ayy herseferinde kalbim eriyor aaoowweeeohh bir başlıyor sohbete Allahım çok şükür nasıl bir mutlulukmus bu 🙏🙏😍

Daha ne mutluluklar yaşatacak annesi hayırlısıyla 🙏bu aylarda tam muhabbet kuşu oluyorlar 🐦😍

Hanımlar sizinde saçlarınız dökülüyor mu benim tutam tutam saçlarım dökülüyor ya. Tecrübeli hanımlar geçici bir durum mu bu önlem alayım mı

Hanımlar sizinde saçlarınız dökülüyor mu benim tutam tutam saçlarım dökülüyor ya. Tecrübeli hanımlar geçici bir durum mu bu önlem alayım mı

Ben endokrine gittim, naparsak yapalim,ne vitamin alirsan al işe yaramayacak, dökülmesi gereken saçların onlar sabret dedi 🤗 eskisi gidecek yenileri gelecek moralini bozma, benim tepem açıldı bile o derece dökülüyor.
hatta bebisle aynı anda baslar dökülme eskiler öyle der..

Ben endokrine gittim, naparsak yapalim,ne vitamin alirsan al işe yaramayacak, dökülmesi gereken saçların onlar sabret dedi 🤗 eskisi gidecek yenileri gelecek moralini bozma, benim tepem açıldı bile o derece dökülüyor.
hatta bebisle aynı anda baslar dökülme eskiler öyle der..
İlk defa böyle birşey görüyor banyoya giriyorum dökülüyor çıkıyorum tarıyorum dökülüyor Yeni çıkan saçlar bile gidiyor. Her yer saç oldu. Inşallah geçicidir ya bende kan vermeyi düşünüyordum bir eksiklik mi var diye. Sende ne yaparsan yap gidecek diyorsun Umarım çabuk biter bu süreç

Arkadaşlar beşik korumasi alacağım mobilya beşik için kafasını carpmasin diye onerebilecegiz bir yer var mı nette tam bulamadım 🤔

Kızlar bebeğinin saçını kestiren var mı? Oğlumun saçı baya uzun havalar çok sıcak ve saçları hem çok dökülüyor hem de kendi eliyle yoluyor sonra da elini ağzına götürüyor dikkat ediyorum ama her saniye başında olamıyorum. Çevremdekiler kestirme diyor ama bilemedim ne yapsam?
Bence sifir yapabilirsen guzel olur .hemnesit.cikar hem sac teli kalinlasir cnm

Herkese selamlar
Bende dun asuremi yaptim dagittim gaz cok olmadi bizde bu arada ama cok sularini suzdum bakliyatlari suda beklettim.etkisi varmi bilmiyorum

Saclarim.benimde cok.dokuluyor hem mevsim gecisi hemde emzirmekten baya kel kalacagiz😑😑😑

İlk defa böyle birşey görüyor banyoya giriyorum dökülüyor çıkıyorum tarıyorum dökülüyor Yeni çıkan saçlar bile gidiyor. Her yer saç oldu. Inşallah geçicidir ya bende kan vermeyi düşünüyordum bir eksiklik mi var diye. Sende ne yaparsan yap gidecek diyorsun Umarım çabuk biter bu süreç
Bebek iki aylık olunca başlıyor saçlar dökülmeye, sonra duruyor dökülmesi. Endişelenme, benim saçım da dökülüyor. Kısa kestirdim rahatım, her yer saç oluyor çünkü.

Herkese selamlar
Bende dun asuremi yaptim dagittim gaz cok olmadi bizde bu arada ama cok sularini suzdum bakliyatlari suda beklettim.etkisi varmi bilmiyorum

Saclarim.benimde cok.dokuluyor hem mevsim gecisi hemde emzirmekten baya kel kalacagiz😑😑😑
Hamarat anne.. maşallah 🧿 ben daha bir kek bile yapmadım doğumdan sonra 🙇🏻‍♀️
Afiyet olsun, bol bol süt yapsın...

Bebek iki aylık olunca başlıyor saçlar dökülmeye, sonra duruyor dökülmesi. Endişelenme, benim saçım da dökülüyor. Kısa kestirdim rahatım, her yer saç oluyor çünkü.
Benim saçların uzaması uzun sürüyor o yüzden kestiremedim. Sabredecegiz artık

X