• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aşure süt yapıyor mu? burda daha getiren yok gerçi hastalık da var alır mıyım bilmiyorum. Marketlerden hazır alıp yapsam olur mu ki
Süt yapıyor mu bilmiyordum. Tesadüfen oldu. Gerçi bünyeden bünyeye değişiyor süt yapan yiyecekler galiba. Bana iyi gelen sende etkili olmayabilir galiba.

kızlar bebeklerinizin en gıcık olduğu şey ne?

Benimki üstünü giydirirken dünyayı başıma yıkıyor 🤦
Asla kolunu uzatmiyor , korkuyorum kolu çıkacak diye, resmen kitliyo ellemiyim diye
inatçı boğa kızı seni 😈

sagol cnm cok tesekkurler🥰🌹
iyi ki doğdun canım, evlatlarinla sevdiklerinle güzel günlerin olsun❤
tesekkurler cnm🌹🌹🥰
bu arada kizimin konak sorunu hala geçmedi.. istisnasız her banyo öncesi z.yagi ile bekletip, fırçasıyla tariyorum.dokulen dökülüyor ama yine de bitmiyor.
çözüm arıyorum ?
Bizim kizdada cogalir gibi olmustu cnm bebe yagi surdum aksama kadar bekletim taradim cikti surekli.oluyorsa konak sampuani satiliyor eczanede ondan dene istersen

Mutlu yıllar... 🎂

En güzel dünya nimeti evlat gerçekten. Dışarıda gezmeymiş, tatilmiş, denizmiş hiçbir şey umrumda değil bu yaz. Oğluşumla hep evdeyiz ama bi gram sıkılmadım, bunalmadım. Çok mutluyum 🥰
Cok tesekkurler.aynen evlatlar cok kiymetli

kızlar bebeklerinizin en gıcık olduğu şey ne?

Benimki üstünü giydirirken dünyayı başıma yıkıyor 🤦
Asla kolunu uzatmiyor , korkuyorum kolu çıkacak diye, resmen kitliyo ellemiyim diye
inatçı boğa kızı seni 😈
Benimkide uykusu geldimi hemen yatirmazsan cildiriyor dunyayi yikiyor.resmen

Süt yapıyor mu bilmiyordum. Tesadüfen oldu. Gerçi bünyeden bünyeye değişiyor süt yapan yiyecekler galiba. Bana iyi gelen sende etkili olmayabilir galiba.
Gaz yapabilir dedi bir arkadaş. Marketten hazır aldım yarın deneyeceğim. Bu süt mevzu çok sıkıntılı ya. Taktıktan da azalıyor galiba

Kızlar bebeğinin saçını kestiren var mı? Oğlumun saçı baya uzun havalar çok sıcak ve saçları hem çok dökülüyor hem de kendi eliyle yoluyor sonra da elini ağzına götürüyor dikkat ediyorum ama her saniye başında olamıyorum. Çevremdekiler kestirme diyor ama bilemedim ne yapsam?

Kızlar bebeğinin saçını kestiren var mı? Oğlumun saçı baya uzun havalar çok sıcak ve saçları hem çok dökülüyor hem de kendi eliyle yoluyor sonra da elini ağzına götürüyor dikkat ediyorum ama her saniye başında olamıyorum. Çevremdekiler kestirme diyor ama bilemedim ne yapsam?

ben şuan tatildeyim İstanbul'a dönünce ilk işim kizimin saclarini makinayla kesmek olucak.. ilk kizimda da kestim eşit uzadı hem daha kalin telli ve sağlam geldi..

şuan dökülüyor ve tüy bildiğin

ben şuan tatildeyim İstanbul'a dönünce ilk işim kizimin saclarini makinayla kesmek olucak.. ilk kizimda da kestim eşit uzadı hem daha kalin telli ve sağlam geldi..

şuan dökülüyor ve tüy bildiğin
Eşim de kestirelim diyor. Kafasını koyduğu yer saç deposu maşallah elleri de elektrikli süpürgeden daha çok saç topluyor.

Eşim de kestirelim diyor. Kafasını koyduğu yer saç deposu maşallah elleri de elektrikli süpürgeden daha çok saç topluyor.

kim bilir kaç tane yutuyorlar gün içinde 🤦
büyük kızımın saçları uzun ve koyu renkti, kakasindan çıkıyordu, o yüzden hic tereddüt etmeden kesmistik

Dün gece yatmadan bi kase aşure yedim 😱 bi taraftan vicdan yaptım tabii. Çok kalorili diye. İyi ki yemişim. Gece sütüm doldu taştı, çarşafa kadar sızıp ıslatmıştı.

Burda komşular, tanıdıklar çok getirir sağolsunlar. Geçen senelerde kilo yapar diye hiç yemezdim, şimdi haber saldım eşe dosta aşure isterim diye 😋
Ya dun annem yapmisti ben de bir kasecik yedim akşamüstü. Gece cok sut olmayan gogsum bile akmis tum tisortum islakti iki gogsum de sertti dolmuslar, baya sasirdim. Hatta sabah dusundum ne yedim de boyle oldu diye ama aklima asure hic gelmemisti 😃 gaz yapar mi ki yaa annem tek tek hasladi bakliyatlari onlarin da sularini doktu tekrar pisirdi asurede?

İnan hiç bilmiyorum net bir şey demediler neden olduğunu da bazen zorlanıyor onunla ben de ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım tahlil ler temiz çok şükür ama yapmıyor 2 ,3bez çıkmıyor nerdeyse bu haftan hastanelerde geçti gün de vermiyorlar özel de yaptıracağım artık ins düzelir çok üzülüyorum 😢
benim oğlum da iki gündür cok az cıs yapıyor. Beslenmiyor desem kakasini her gün en az 1 kere yapıyor. Bugun de bezinde pembelik gördüm. Ama genel bir huzursuzluğu yok. Birden ağlamaya başlıyor birkaç gündür acaba çişini yaparken zorlandığı icin midir?

Kizim son günlerde ayrı bir huzursuz gündüz uykularina yatırırken direniyor uyumamak için kendini zorluyor ve en fazla 45 dk uyuyor uzun uyumasını nasıl sagliyabilirim ? Gun içinde kaç kere uyuyor bebisleriniz?
Sizde gündüz uykuları nasıl?

Back