2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bu grubu ben d etesadüfen buldum, mayıs anneleri deyince diğer grup çıkıyor
gerçi ben takip edemiyorum o kadar anlık paylaşılıyor ve sohbet havasına dönüyor ki yetişemiyorum kimse çalışmıyor mu yav =)

Kizlar aslinda diger konuda toplansak cok daha iyi olurdu. Çünkü bu sayfayi bulmak zor. Yeni gelen direk 2020 mayis anneleri konusuna gidiyor direk. Bu arada 4te randevum var hayırlı gecer insallah :)

Şu mayıs annelerini bir toplayaydık iyiydi ya. Ben de en kalabalık burası diye burda toplanalım dedim ama. Gruplardan ikisi kapanmadan bir yerde toplanmak zor anladığım kadarıyla. Kimse grubunu kapatmak da istemiyor

gerçi ben takip edemiyorum o kadar anlık paylaşılıyor ve sohbet havasına dönüyor ki yetişemiyorum kimse çalışmıyor mu yav =)

Çalışıyorum :KK55: Ama 2 gündür gram iş yapmadım yalan yok. Gecenin körüne kadar hergün mesaiye kaldıklarımdan ödenmiştir 2 gün çalışmadığım. Biraz da onlar idare etsin napalım. Halsizim valla içimden gelmiyor.

Ben de yakaladigim yerden yaziyorum 10 sayfa filan gecmis okuyum dedim yok yapamadim şöyle bir goz ativerdim :) ben aksam oglumla uyuyakaliyorum sabah da 6bucuk gibi uyaniyorum o zaman topluyorum evi filan :):) 9 da iş başı 12bucukta çıkıyorum. Şöyle oturup rahat okuyabildiğim zaman yazabiliyorum ben de. Şu an yoldayız. Oğlum uyudu o yuzden rahatca yazabiliyorum :):)

Kemirsizdemir Kemirsizdemir Bu başlığı mayıs annelerinin neden bulamadığını buldum. Başlığın yeri farklı yerde.
Grubu Gebelik/Hamilelik/KadınDoğumun altından alıp, onun bir alt grubu olan MAYIS ANNELERİ başlığının altına taşımak lazım. Site yöneticilerinden biri yapabiliyor bildiğim kadarıyla.

A Alisinannesi gecmis olsun canım. Hic sıkma canını. Gebelik mudehale edemedigin kapalı bir kutu yapılabilecekleri yapip tevekkul etmekten baska bir sey gelmiyor elden. Arkadasim hamileliginde 2 3 kez musluktan akar gibi kanama yaşadı. Bebekten gectim artık kendime bir sey olacak sandim o kadar cok geldi diyordu. Ama cok sukur bir sey olmadi simdi 7 aylik bile oldu. Yani alacak nefesi varsa Rabbim kucagimiza almayi nasip ediyor. Guzel düşünelim güzel olsun :)
Allah razi olsun o kadar haklısınız ki oglumda parca parca kan geliyordu benden erken dogdu ama su am yanimda cok şükür

Eklentiler

• 6EEDE9E0-30DB-4C28-8057-8F5C7AD6B6E0.png
    6EEDE9E0-30DB-4C28-8057-8F5C7AD6B6E0.png
    326,3 KB · Görüntüleme: 26
Hayırlı olsun hoşgeldin. Uykum yok ama çok halsizim bende. Mecburen ayakta kalıyorum oğlum var
aslında hiç pozitif değilim de bakma. yine adet döngüsünden midir nedir ben günleri birbirine gene karıştırdığım için maşallah ıslak ıslak geziyorum, tuvalete koşuyorum,kasıklarımda ağrılar,dün ve bugün ara ara mide bulantısı yokluyor beni onu da anlamış değilim.. üff ve en büyük derdim, Pazartesi'ye daha çok var :kızgın:
bulantı harici hepsi bende de mevcut:mad:

X