2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba canım benim de 3. Bebiş ben folik asiti 3 ay önce kullanmaya başladım şu an testte bir cizgi digerine göre daha açık ben de saglik ocagina gidecegim emin olmak için
Mrb canım çok sevindim valla 3 olunca tedirginim günümüzde çok yakın hayırlısı bakalım benim kuzular kızım 12 oğlum 10 yasında bende 35 seninkiler nasıl bende sağlık ocağına cuma gideceğim

İnşallah canım şimdi geldim eve uzattım ayaklarımı,inşallah bişey olmaz. Ben yerleşme kanaması yaşamamıştım hiç daha belki kese yerleştiyse ondan olabilir mi acaba?

Benim de sat:30 mayıs bat:28-29 hazirandı canım hemen hemen denk olcaz biz seninle galiba
Yerleşme kanaması mıdır bilmyiorum canım ben yaşamadım. Evet aynıyız birbirimizi takip edelim :)

Mrb canım çok sevindim valla 3 olunca tedirginim günümüzde çok yakın hayırlısı bakalım benim kuzular kızım 12 oğlum 10 yasında bende 35 seninkiler nasıl bende sağlık ocağına cuma gideceğim
Benim 2 oğlum var biri 10 biri 5 yaşında ben 34 yaşındayım eşim de ben de kız istiyoruz tabi Rabbimden önce hayırlısını diliyoruz 😊 ben de cumayı iple çekiyorum

Sağol canım Ne zaman başladın valla Dr hemen gitmek istemiyorum 16 sına randevu altım 6+1olcak ozaman cuma günü kan vereyim diyorum ona göre başlıyım artık inşallah hayırlısı ile gelirler
Ben 3 haftalikken öğrendim hemen ogun başladım. Çünkü doktrlae direk veriyor

89 doğumluyum sen?. Bizimki küçüktü fakat Rabbim nasip etti mi boynumuz kıldan ince .Sagsaglim kavusalim insallah.
Ben de 82 liyim 36 ... 30 üstü annelerimiz çok galiba :)) ay hadi biz de görelim keseleri hayırlısıyla😃 beynim göbek birden çıktı ya aslında zayıfım da ama birden bir doluluk geldı tüm vücuda sanki, dikkat etmezsem istikbal parlak olacak gibi 😃😃

Bende de leke oldu pembemsi bişiy olmaz inşl.
İki idrar testi bir kan testi.. 26sında 258 çıktı bat 28i sat 31 mayıs

Ben de 82 liyim 36 ... 30 üstü annelerimiz çok galiba :)) ay hadi biz de görelim keseleri hayırlısıyla😃 beynim göbek birden çıktı ya aslında zayıfım da ama birden bir doluluk geldı tüm vücuda sanki, dikkat etmezsem istikbal parlak olacak gibi 😃😃
Benimde direk göbek çıktı. Ben zaten kilolu hamile kaldım. Hic kilo almamam lazim. Dikkat ediyorum elimden geldiğince.

Herkese merhaba güzel anneler :) ben de an itibari. İle 5+0 oldum. 2. Gebeliğim. Kızım tüp bebekle olmuştu şuan 11,5 aylık. Allah isteyen herkrse nasip etsin. Sağlıklı gebelikler inşallah hepimize

Merhabalar
Bende bugün ikinci çizgi gördüm.
Sat 30 Mayıs
2015 annesi olduktan sonra
2020 annesi olmak nasipmiş.
Rabbim hayırlı eylesin.
Kızım eylül de doğacak iken ağustos da doğdu şimdi de şubat annesi olacagim gibi ama yine kendi takvimini takip edeyim.
Henüz Dr gitmedim bi iki haftaya giderim inşallah / Ankara dan selamlar

Merhabalar
Bende bugün ikinci çizgi gördüm.
Sat 30 Mayıs
2015 annesi olduktan sonra
2020 annesi olmak nasipmiş.
Rabbim hayırlı eylesin.
Kızım eylül de doğacak iken ağustos da doğdu şimdi de şubat annesi olacagim gibi ama yine kendi takvimini takip edeyim.
Henüz Dr gitmedim bi iki haftaya giderim inşallah / Ankara dan selamlar
Benim de sat 30 mayıs.. ama tüp bebek. Transfer tarihim 18 haziran

X