2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar herkese merhabalar..
benim de ikinci bebegim olacak allah izin verirse sat 4 haziran :) bir oglum var surprız oldu bize cokplanlamıyorduk ikinciyi ama simdi heyecanla beklıyoruz. :KK76:
hepimiz saglıkla kucaklarız insallah. vaginal baktırmak ıstemedıgım için haftaya pzt randevu aldım ben de.
Ay bian ben yazdım sandım herşeyimizle aynıyız .bizde planlamadık oglum da 23 aylık suan birde pazartesi gününe randevu aldık. Bir yerlerde birileri benimle ayni hayatı yaşıyor 😆😘

Tamam canım tam da aksi gibi çarşıya kızkardeşimin düğünü için elbise almaya çıkmıştık oturayım bari bi yerlerde biraz 😔
Çok yürüyüp zorladıysan ondan olmış olabilir canım yavaş yavaş yürü ve bir yarım saat falan mola var iyice dinlen su iç birde bol bol. Allahın izniyle birşey olmaz.

Herkese merhaba aranızda yeniyim inşallah 3.bebişim olcak tabi 10 yıl aradan sonra kafam çok karışık son adetim 3 haziran 25 günde bir oluyor hiç aksamazdı testte ikinci çizgi belirdi yarın sağlık ocağına gitcem inşallah sonucu yazarım folik asit kullanmaya başladınız mı kızlar
Hadi hayırlı uğurlu olsun . sagsaglim kavuşun. Ben folik asit başladım kafama göre. Zaten hamileligi planlamaya başlayınca direk içmemiz gerekiyorya. Doktora sormadim hiç

Herkese merhaba aranızda yeniyim inşallah 3.bebişim olcak tabi 10 yıl aradan sonra kafam çok karışık son adetim 3 haziran 25 günde bir oluyor hiç aksamazdı testte ikinci çizgi belirdi yarın sağlık ocağına gitcem inşallah sonucu yazarım folik asit kullanmaya başladınız mı kızlar
ben yarın baslayacagım. aslında ilk 4 hafta için cok onemlı folic asit ama yien de ilk 3 ay kullanalım bakalım.

Tamam canım tam da aksi gibi çarşıya kızkardeşimin düğünü için elbise almaya çıkmıştık oturayım bari bi yerlerde biraz 😔
cok yorma canım kendini.. ilk haftalarda fazla yorulmamak kosturmamak daha ıyı tabii butun gun yatmaktan bahsetmıyorum ama fiziksel olarak cok da yormamak da fayda var. gecmiş olsun. allaha emanet :emir_bebek:

Ay bian ben yazdım sandım herşeyimizle aynıyız .bizde planlamadık oglum da 23 aylık suan birde pazartesi gününe randevu aldık. Bir yerlerde birileri benimle ayni hayatı yaşıyor 😆😘
selam canım :) benim oglan biraz fazla buyuk 7,5 yaşında.. ben artık bu sayfayı kapattık herhalde dıye dusunurken surprız. kaç dogumlusun

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaklah ☺️ Ben başladım folik asite.

Çok yürüyüp zorladıysan ondan olmış olabilir canım yavaş yavaş yürü ve bir yarım saat falan mola var iyice dinlen su iç birde bol bol. Allahın izniyle birşey olmaz.
İnşallah canım şimdi geldim eve uzattım ayaklarımı,inşallah bişey olmaz. Ben yerleşme kanaması yaşamamıştım hiç daha belki kese yerleştiyse ondan olabilir mi acaba?
Sat:29 mayıs bat:26haziran canım. Senin tarihlerin ne canım?
Benim de sat:30 mayıs bat:28-29 hazirandı canım hemen hemen denk olcaz biz seninle galiba

cok yorma canım kendini.. ilk haftalarda fazla yorulmamak kosturmamak daha ıyı tabii butun gun yatmaktan bahsetmıyorum ama fiziksel olarak cok da yormamak da fayda var. gecmiş olsun. allaha emanet :emir_bebek:
Allah razı olsun canım benim bugün bir acemilik yaptım ama inşallah artık çok dikkat ederim

Ben hiç bilmiyorum doktorum o tarz birşey olursa kan gibiyse haber ver demişti duyduklarım göre yerleşme kanaması da olabilir ama yine de bir doktora danışmakta fayda var
Devam ederse bir doktora sorarım canım benim, kırmızı değil ama insan ilk olunca acemi oluyor işte

ederim tabiki inşallah sağlıklı artar değerlerin sağlıkla alırsın kucağına gönlünü ferah tut :anneadayı:

Merhaba canım benim de 3. Bebiş ben folik asiti 3 ay önce kullanmaya başladım şu an testte bir cizgi digerine göre daha açık ben de saglik ocagina gidecegim emin olmak için

Hadi hayırlı uğurlu olsun . sagsaglim kavuşun. Ben folik asit başladım kafama göre. Zaten hamileligi planlamaya başlayınca direk içmemiz gerekiyorya. Doktora sormadim hiç
Sağol canım Ne zaman başladın valla Dr hemen gitmek istemiyorum 16 sına randevu altım 6+1olcak ozaman cuma günü kan vereyim diyorum ona göre başlıyım artık inşallah hayırlısı ile gelirler

X