2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tek kese var canım zaten tek embriyo transfer olmuştum ikiz olsa da tek yumurta ikizi olur. Karından baktı net bir şekilde gözüktü
Evet aynı gün transfer olmuşuz tek embriyor,çok sevindim maşallah inşallah bende cuma görebilirim biraz daha derin nefes alabilirim

Henüz Dr belirlemedim. İlk dogumum riskli gebelik Di erken doğum olmuştu . Şimdi normal doğum destekleyen iyi bi Dr bulmalıyım. Ankara için tavsiye alabilirm
Keşke yardımcı olabilsem, ama Ankaradaki doktorları hiç bilmiyorum. Benim biraz karışık tek doktorum olamayacak. Öğretmenim yaz tarili diye kayınvalidemlere geldik biraz kalcaz burada öğrendim bebeğimi, haftaya cuma günü memleketime gitcem Eylül’de döncem görev yerime mecburen nasıl olcak böyle bilmiyorum

Rabbim sağlık versin herkese inşallah.
Ben kendi yapıma göre kilolu hamile kaldım o yüzden dikkat etmeliyim . Sabah 2 yumurta yedim salatalık domates .
İlk hamilelik de çay kokusundan tiksinmistim uzun süre çay icmemistim.
Bakalım bu gebelikte bizi neler bekliyor

Keşke yardımcı olabilsem, ama Ankaradaki doktorları hiç bilmiyorum. Benim biraz karışık tek doktorum olamayacak. Öğretmenim yaz tarili diye kayınvalidemlere geldik biraz kalcaz burada öğrendim bebeğimi, haftaya cuma günü memleketime gitcem Eylül’de döncem görev yerime mecburen nasıl olcak böyle bilmiyorum

Rabbim kolaylık verir inşallah.
Bende atanmak için uğraşırken 2.nasip olduartik ev hanımı olmam tescillendi gibi .
Rabbim hayırlı kapı açsın inşallah

Aynen canım takip edelim beraber öğreniriz birşeyler benim bir de ilk gebelik senin de öyle mi ☺ Keseni görebildin mi canım sen
Evet canım ilk gebelik. 26 yaşındayım 2 ay sonra 3 yıl olacak evleneli sen? 😊 Keseyi pazartesi vajinal ultrasonda gördüm çok şükür minicikti ☺️ sen görmüşmüydün?

Evet canım ilk gebelik. 26 yaşındayım 2 ay sonra 3 yıl olacak evleneli sen? 😊 Keseyi pazartesi vajinal ultrasonda gördüm çok şükür minicikti ☺ sen görmüşmüydün?
Canım bana da 2 gün sonra 2 sene olacak evleneli ben de 27 yaşındayım sayılır ekimde 28 olcam☺️ Ben keseyi henüz görmedim doktor hiç vajinal ultrason demedi ben de sormadım değerler artıyor cuma görebiliriz ama biz yine de pazartesi bakalım dedi o zaman görcem kısmetse☺️

Canım bana da 2 gün sonra 2 sene olacak evleneli ben de 27 yaşındayım sayılır ekimde 28 olcam☺ Ben keseyi henüz görmedim doktor hiç vajinal ultrason demedi ben de sormadım değerler artıyor cuma görebiliriz ama biz yine de pazartesi bakalım dedi o zaman görcem kısmetse☺
Hadi bakalım sende gör miniğini insan çok duygulanıyor gerçekten 😊 Bende göreüm ama zaman geçmek bilmiyor 2 hafta nssıl geçicek bakalım kalp atışını duymak için :))

hadi hayırlısıyla gelsin minikler. biz cok planlamıyorduk aslında herkes umidi kesmisti benden ikinci konusunda . ay nasıl olucak bilmiyorum valla.. çalışıyor musunuz
Evet çalışıyorum öğretmenim.bende de aynı durum vardı.2.yi çok planlamıyorduk ama artık bir kaç aydır istemeye başlamıştık.

X