- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 33
Bende bulantı değil de nasıl anlatsam donukluk mu mide kazınması mı içi su dolu gibi bısey mi anlamadımgünaydın kızlarr, bulantısı olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bulantı değil de nasıl anlatsam donukluk mu mide kazınması mı içi su dolu gibi bısey mi anlamadımgünaydın kızlarr, bulantısı olan var mı ?
Canım çok sevindim darısı başımızaŞimdi keseyi gördüm çok mutluyumm normalde 5 haftalıktım yarın. Ama doktor 5+3 dedi. Kesenin boyutu 7mm miş
Evet aynı gün transfer olmuşuz tek embriyor,çok sevindim maşallah inşallah bende cuma görebilirim biraz daha derin nefes alabilirimTek kese var canım zaten tek embriyo transfer olmuştum ikiz olsa da tek yumurta ikizi olur. Karından baktı net bir şekilde gözüktü
Keşke yardımcı olabilsem, ama Ankaradaki doktorları hiç bilmiyorum. Benim biraz karışık tek doktorum olamayacak. Öğretmenim yaz tarili diye kayınvalidemlere geldik biraz kalcaz burada öğrendim bebeğimi, haftaya cuma günü memleketime gitcem Eylül’de döncem görev yerime mecburen nasıl olcak böyle bilmiyorumHenüz Dr belirlemedim. İlk dogumum riskli gebelik Di erken doğum olmuştu . Şimdi normal doğum destekleyen iyi bi Dr bulmalıyım. Ankara için tavsiye alabilirm
Merhaba evet Mantıklı olan da senin doktorunun yaptığı ben yine de cuma gidiyim bakalım inşallah gözükür içime kurt düşürdü pis kadınMerhaba benim de sat 30 mayıstı, doktor cuma keseyi görme ihtimalimiz var ama biz yine de pazartesini bekleyelim dedi
Keşke yardımcı olabilsem, ama Ankaradaki doktorları hiç bilmiyorum. Benim biraz karışık tek doktorum olamayacak. Öğretmenim yaz tarili diye kayınvalidemlere geldik biraz kalcaz burada öğrendim bebeğimi, haftaya cuma günü memleketime gitcem Eylül’de döncem görev yerime mecburen nasıl olcak böyle bilmiyorum
Evet canım ilk gebelik. 26 yaşındayım 2 ay sonra 3 yıl olacak evleneli sen? Keseyi pazartesi vajinal ultrasonda gördüm çok şükür minicikti sen görmüşmüydün?Aynen canım takip edelim beraber öğreniriz birşeyler benim bir de ilk gebelik senin de öyle mi ☺ Keseni görebildin mi canım sen
Canım çok sevindim darısı başımıza
canım sakın doktorlardan etkilenip kendini üzme, sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimiz bizeMerhaba evet Mantıklı olan da senin doktorunun yaptığı ben yine de cuma gidiyim bakalım inşallah gözükür içime kurt düşürdü pis kadın
Amin hepimize canım benim, bunda da bir hayır vardır öyle düşünmek lazımRabbim kolaylık verir inşallah.
Bende atanmak için uğraşırken 2.nasip olduartik ev hanımı olmam tescillendi gibi .
Rabbim hayırlı kapı açsın inşallah
Canım bana da 2 gün sonra 2 sene olacak evleneli ben de 27 yaşındayım sayılır ekimde 28 olcam Ben keseyi henüz görmedim doktor hiç vajinal ultrason demedi ben de sormadım değerler artıyor cuma görebiliriz ama biz yine de pazartesi bakalım dedi o zaman görcem kısmetseEvet canım ilk gebelik. 26 yaşındayım 2 ay sonra 3 yıl olacak evleneli sen? Keseyi pazartesi vajinal ultrasonda gördüm çok şükür minicikti ☺ sen görmüşmüydün?
Benimde 2011 doğumlu oğlum var bu da 2. olacak inşallah. Durumlar aynı gibikızım yok oglum var benım 7,5 yasında 2011 de dogum yapmıstım ekimde. sat 4 hazıran cok minik daha..
hadi hayırlısıyla gelsin minikler. biz cok planlamıyorduk aslında herkes umidi kesmisti benden ikinci konusunda . ay nasıl olucak bilmiyorum valla.. çalışıyor musunuzBenimde 2011 doğumlu oğlum var bu da 2. olacak inşallah. Durumlar aynı gibi
Hadi bakalım sende gör miniğini insan çok duygulanıyor gerçekten Bende göreüm ama zaman geçmek bilmiyor 2 hafta nssıl geçicek bakalım kalp atışını duymak için :))Canım bana da 2 gün sonra 2 sene olacak evleneli ben de 27 yaşındayım sayılır ekimde 28 olcam☺ Ben keseyi henüz görmedim doktor hiç vajinal ultrason demedi ben de sormadım değerler artıyor cuma görebiliriz ama biz yine de pazartesi bakalım dedi o zaman görcem kısmetse☺
Kalp atışı kaçıncı haftaya denk gelcez seninkininHadi bakalım sende gör miniğini insan çok duygulanıyor gerçekten Bende göreüm ama zaman geçmek bilmiyor 2 hafta nssıl geçicek bakalım kalp atışını duymak için :))
6+6 ya randevu verdi doktor canım. 16 temmuz'a bakalım :))Kalp atışı kaçıncı haftaya denk gelcez seninkinin☺
Hadi inşallah sağlıcakla duy kuzum bebeğinin kalp atışını, benim iş biraz karışık olacak bakalım 12 temmuzda uçağım var annemlere gitcem muhtemelen orada duycam kalp atışını inşallah kısmet olur6+6 ya randevu verdi doktor canım. 16 temmuz'a bakalım :))
Evet çalışıyorum öğretmenim.bende de aynı durum vardı.2.yi çok planlamıyorduk ama artık bir kaç aydır istemeye başlamıştık.hadi hayırlısıyla gelsin minikler. biz cok planlamıyorduk aslında herkes umidi kesmisti benden ikinci konusunda . ay nasıl olucak bilmiyorum valla.. çalışıyor musunuz
İnşallah sende sağlıcakla duyarsın canımHadi inşallah sağlıcakla duy kuzum bebeğinin kalp atışını, benim iş biraz karışık olacak bakalım 12 temmuzda uçağım var annemlere gitcem muhtemelen orada duycam kalp atışını inşallah kısmet olur