2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ilk sayfada tablo için beni etiketleyerek bilgileri verirseniz doldurayım 🥰

Benim cuma randevum var inşallah güzel haberler alırım okadar badire atlattı kuzucuk inşallah güçlü bir şekilde tutunur.... Süpriz de olsa istenmeden de gelse bi anda hayatıma alıştırdı kendine
🤗🤗🤗
Senin de mi sürpriz canım. Bende hiç beklemiyordum ve düşünmüyordum da şu anda. Hatta diyetteydim nisan sonu kuzenimin düğünü var. İlk zaman ki şokumu atlattım ama hazırlıksız gebelik olduğu için pek rahat değilim. Folik asit kan sulandırkcı falan kullanmadım. Bakalım herşeyin hayırlısı.

Bende randevu alabildim bugün sonunda banada 20 marta randevu verdi. Ama alttan muayene yapmıyolarmış ultrasınada 12. Hafta bakıyolarmış. Ne yapacaklar nasıl bakacaklar merak ediyorum doğrusu 😄
Senden de oranın bilgisini alalım o zamann canım benim 💕 haberdar et 😊randevu içinn de gözün aydın

Herkese merhabalar güzel anneler :KK25:
Kasım ayına kadar hep birlikte gün sayacağız inşallah :KK55:
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, hepimizin hamileliği güzel geçsin inşallah :KK36:
Listeye ismini yazdırmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip bilgilerini yazarsa sevinirim ❤
Üye Adı
YaşMuhtemel doğum tarihiBaşlangıç kiloCinsiyetKaçıncı çocuk
R Rainbow3461 2211.16.202060?2
P pdrc 3618.11.2020??2
M mvmv 3607.11.2020??2
Canom 30 yasındayım.. 08.11.20 doğum... Kilom 55.... 2.çocuk

Kuzum bendede ara ara ağrı var ama normalmiş rahim bebeğe alışıyor büyüyor geriliyor oyuzden ağrı oluyormuş bende çok korkuyordum ama korkma içini ferah tut ölüm düşünmemiz lazım ❤🌹🤗
Saol canm icimi rahatlattinz braz . Gece boyuncada dewam edince korktm braz

Canım maalesef 3 ü benimle biri inşallah sağlıklı olur karnımda şuan bir bebeğimi kaybettim oyüzden sıkıntı gebeliğim Allah bidaha yaşatmasın zor günlerdi

Sağlıkla sorunsuz gelsin inşallah kuzum 🙏🏻🙏🏻

X