2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ahahah bu işler de hep sabırsızlık hakim ama evet ilk gebelikte her sey hakim oluyır
Dış gebelikte değer normal katlanmıyor değil mi
Evet maalesef ya
Evet canım mesela benim o zaman adet zamanı 107 çıkmıştı 2 gün sonra 196 falan çıktı normalde 220 falan olması gerekiyordu. Şimdi gözükmeyince acaba yine mi dedim. 612 değerim doktorum 1400 1500 çıkması lazım dedi bekliyorum sonucu bakalım.

Bulantı bende 8. hafta sonrasında basladı 12.haftalarda bitmişti...
Hiç olmaya da bilir ben insaallah bu gebeliiğimde olmaz diye dua ediyorum...
2 tane kalp durması sonucu kürtajım oldu onlar da hiç midem bulanmamıştı ne kalp atımını duymadan önce ne duyduktan sonra. O nedenle acaba midem bulanmıyor bu da mı sağlıksız gebelik diye düşünmeden edemiyorum

Muhtemelen öyle çıkar canım bu kez ii çıkar sen içini ferah tut

Annem 5gebelik geçirmiş birinde bile midesi bulanmamıs benimde misal çok bulanmıstı.. Ama ben bunda hiç istemiyorum...
Gebeliğin sağlıklı veya sağlıksız olması ile alakası yok canım benim mide bulantılarının..

Merhaba herkese,

Ben de kasım annesi olmayı ümit ediyorum..Bat 9 mart ama hala regl olmadım..Mide bulantım ve kokulara hassasiyetim var.Sırt ağrım ve kasık ağrım da var..Adet belirtisi gibi her şey..Bir kızım var 8 yaşında çok istiyoruz kardeşi olsun..Kızım da kasım 2011 doğumlu..Ne olur bana da dua edin de hamile olayım..Her şeyin hayırlısı Allahtan tabi..
İlk hamileliğimde kalbi durmuştu mecburen kürtaj olmuştum..Kızımda 8 ay sonrasında geldi..İnşallah bu da boş ümit olmaz..

İnşallah allah gönlünüze göre versin

kizlar benim de henuz hic bi belirtim yok adet agrisi givi bi agri var baska bisey yok.dun soganli tavuk vardi cok fena oldu midem kokusundan.ama bugun hic bisey yok..erken bence benim de ilk 2 gebelikte 8 haftadan sonra olmustu 12 haftada bitmişti cok zor degildi zaten

Maşallahhh çok güzell. Benimde yarın 14.30da kontrol var kese için gideceğim kanda veririm bakalım çook heyecanlıyım
Canım selam Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin beta kaç çıkmıştı birde kaçıncı hafta da öğrendin?

kizlar ben ayin 25 ine aldim randevuyu ,sizler ilk kontrol icin ne zaman gidiyorsunuz?

kizlar ben ayin 25 ine aldim randevuyu ,sizler ilk kontrol icin ne zaman gidiyorsunuz?
Bende 20sine aldım canım... 7nin sonu 8in bası olsun diye... Git gel olmasın dedim gitmişken tek seferde halledeyim istedim

Bende 20sine aldım canım... 7nin sonu 8in bası olsun diye... Git gel olmasın dedim gitmişken tek seferde halledeyim istedim
aynen bende oyle düşündüm o zaman a 7 olmus olurum bende kese kalp atımı vs hepsini duyar geliruz insallah..ama su donemde hi bi ilac vs kulanmiyirum .sen bisey kullaniyir musun?

kizlar bizim eski tipiklerde herkesin ismi sat hangi sehir kiz veya erkek hersry vardi sayfanin basinda ..bunda nasil olacak cok kisi var masallah ama karışıyor hersey gibi ..oyle takip daha guzel oluyordu

Kızlar ben çok kötüyüm çok üzgünüm,
Cumartesi 613 olan değerim bugn 500 çıktı. Çok kötüyüm. neden böyle oldu. tutunamadı mı? dayanamıyorum iş yerindeyim ağlayamıyorum içime atıyorum napacapımı şaşırdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…