Evet maalesef yaAhahah bu işler de hep sabırsızlık hakim ama evet ilk gebelikte her sey hakim oluyır
Dış gebelikte değer normal katlanmıyor değil mi
2 tane kalp durması sonucu kürtajım oldu onlar da hiç midem bulanmamıştı ne kalp atımını duymadan önce ne duyduktan sonra. O nedenle acaba midem bulanmıyor bu da mı sağlıksız gebelik diye düşünmeden edemiyorumBulantı bende 8. hafta sonrasında basladı 12.haftalarda bitmişti...
Hiç olmaya da bilir ben insaallah bu gebeliiğimde olmaz diye dua ediyorum...
Muhtemelen öyle çıkar canım bu kez ii çıkar sen içini ferah tutEvet maalesef ya
Evet canım mesela benim o zaman adet zamanı 107 çıkmıştı 2 gün sonra 196 falan çıktı normalde 220 falan olması gerekiyordu. Şimdi gözükmeyince acaba yine mi dedim. 612 değerim doktorum 1400 1500 çıkması lazım dedi bekliyorum sonucu bakalım.
Ayy aminn aminnn inşallah canımm ya Rabbim bu sefer nasp etsin sağlıkla kucağıma almayı inşallahMuhtemelen öyle çıkar canım bu kez ii çıkar sen içini ferah tut
Annem 5gebelik geçirmiş birinde bile midesi bulanmamıs2 tane kalp durması sonucu kürtajım oldu onlar da hiç midem bulanmamıştı ne kalp atımını duymadan önce ne duyduktan sonra. O nedenle acaba midem bulanmıyor bu da mı sağlıksız gebelik diye düşünmeden edemiyorum
İnşallahMerhaba herkese,
Ben de kasım annesi olmayı ümit ediyorum..Bat 9 mart ama hala regl olmadım..Mide bulantım ve kokulara hassasiyetim var.Sırt ağrım ve kasık ağrım da var..Adet belirtisi gibi her şey..Bir kızım var 8 yaşında çok istiyoruz kardeşi olsun..Kızım da kasım 2011 doğumlu..Ne olur bana da dua edin de hamile olayım..Her şeyin hayırlısı Allahtan tabi..
İlk hamileliğimde kalbi durmuştu mecburen kürtaj olmuştum..Kızımda 8 ay sonrasında geldi..İnşallah bu da boş ümit olmaz..
Amin hepimizin inşallah çok sağolun..İnşallahallah gönlünüze göre versin
Maşallahhh çok güzell. Benimde yarın 14.30da kontrol var kese için gideceğim kanda veririm bakalım çook heyecanlıyımÇıktı canım tamda yazacaktım topik e yorumunu gördüm
2060.91 çıktı
Canım selam Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin beta kaç çıkmıştı birde kaçıncı hafta da öğrendin?Maşallahhh çok güzell. Benimde yarın 14.30da kontrol var kese için gideceğim kanda veririm bakalım çook heyecanlıyım
Hoşgeldin canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Gördün mü keseyi? Benim tek derdim o şuan da da:))Merhaba anneler bende kasım annesi olacağım inşallah
Bende 20sine aldım canım... 7nin sonu 8in bası olsun diye... Git gel olmasın dedimkizlar ben ayin 25 ine aldim randevuyu ,sizler ilk kontrol icin ne zaman gidiyorsunuz?
aynen bende oyle düşündüm o zaman a 7 olmus olurum bende kese kalp atımı vs hepsini duyar geliruz insallah..ama su donemde hi bi ilac vs kulanmiyirum .sen bisey kullaniyir musun?Bende 20sine aldım canım... 7nin sonu 8in bası olsun diye... Git gel olmasın dedimgitmişken tek seferde halledeyim istedim