2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sağol canım ama çok üzgünüm hiç umudum yok ...ben yine bunları yaşıyorum ve kuzum kardeşi olanlara bakıyor öyle,bebekleri çok seviyor sanki kendi kocamanmış gibi...benim niye yok kardeşim diyor...geçen yıl da aynı şey oldu...kendimi tutamıyorum artık çok üzgünüm
canım önce sen sağlıklı olmalısın hem bedenen hem psikolojik olarak. Bir evladın var ve onun kardeşten önce anneye ihtiyacı var. Lütfen ihmal etme erkenden git doktora

canım önce sen sağlıklı olmalısın hem bedenen hem psikolojik olarak. Bir evladın var ve onun kardeşten önce anneye ihtiyacı var. Lütfen ihmal etme erkenden git doktora
Sabah gideceğim canım.sanırım bekle diyecek.sorun ne anlamıyorum :KK43: hayal kırıklığı yaşıyorum ama asla kızıma anneliğimi arka plana atmam hiç bir durumda.

Zaten özelde yaptırıyorum canım :KK43: ben bunu biliyorum :KK43: bu o değil...yani içini ferah tut durumlarından değil :KK43: niye anlamıyorum neden... :KK43: bu okul mahvetti beni...stres stres çöktüm mahvetti...
Öncelikle kafanı rahat tut stresle olmuyo bu işler ben kendimi rahat bıraktığı ay tuttu bebeğim ❤️

Şu riskli haftaları geçirelim de doyasıya tadını çıkarcam şu zamanların

Hele minnoşların içerde balık gibi oynadığı o dönem ❣️
Ben ilk hamileleğim bittiğinde doyamadım diye ağladım.
Bebe kucağıma geleli 2 gün olmamış ben karnım inecek artık içinde olmayacak diye ağlamıştım :)
Şimdi 2. Den sonra düşünmüyoruz da.
O yüzden Allah nasip ederse devam ederse sorunsuz her saniyenin tadını çıkarıyorum şimdiden.
Açılın ben hamileyim diye geziyorum evde :anneadayı::KK54:

Hele minnoşların içerde balık gibi oynadığı o dönem ❣️
Ben ilk hamileleğim bittiğinde doyamadım diye ağladım.
Bebe kucağıma geleli 2 gün olmamış ben karnım inecek artık içinde olmayacak diye ağlamıştım :)
Şimdi 2. Den sonra düşünmüyoruz da.
O yüzden Allah nasip ederse devam ederse sorunsuz her saniyenin tadını çıkarıyorum şimdiden.
Açılın ben hamileyim diye geziyorum evde :anneadayı::KK54:
İlk hamilelik tecrübesizlik deneyimsizlik endişe korku sevgi mutluluk huzur bütün duyguları yaşadığım için duygu karmaşası içerisindeyim

Arkadaşlar nasipse 2.çocuğum ve yaş 37..biraz geç kaldık.ama nasip bu zamanaymış..çok korkuyorum sevinemiyorum bile..allah korusun yaşımdan dolayı bir sorun çıkar mı diye
Çıkmaz inşallah öyle düşünme canım benim... Rabbim sağlık versin.. Sağlıkla ilerlesin ❤️

Canim grip oldum o beni şüpheye düşürdü ben yıllardır hasta olmuyordum bidecasiri bel agrim var yumurtlama dan 1 hafya sonra basladi bide migdem bulanıyordu kolayda kusmam bi kaç gün önce aniden küstüm burnumdan cıktı öyle anı oldu bende test yaptım 6 sında baya silikti sonra 7 sinde yaptim daha belirgindi hemen kan verdim 71.01 cikti dun kuzum 🥰
Baya belirti vermiş o zmn sana göre :) maşallah diyelim
27 Ocak son adet 26 şubatta olmam gerekiyordu 6 Mart’ta kan testinde 807 çoktu değerim iyi mi acaba bilemedim
Anladm cnm normal bnce bnm daha geçti ama senin yarn kadardı kan değerim maşallah

X