2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah öyledir canım. Ne büyüklüğündeydi kesen doktor bişey dedimi benim ki çok minikti daha
Ya ben hiç haftasını sormadım canım boyutu epey küçüktü.
Dün de büyümüş kese hamdolsun 10 mmdi dün. Beta 5000 küsür çıktı.

Biz cinsiyet tahmini yapacağımız günlere ışınlanamıyor muyuz ya

Yarın gideceğim.yine gidiyor...biliyorum.koyu sarı akıntım başladı.ağrım var.sinirlerim alt üst oldu.çok üzgünüm...
Üzülme üzülme sarı akıntı iyidir ben hamileliğimi öğrendiğim ay sarı akıntılarım vardı korkma canım içini rahat tut istersen şimdi git özele bi daha kan tahlili yap

Canım hemen yarın git doktora ve insallah güzel haberlerle gel Allah yardımcın olsun dua edeceğim senin için 🙏
Sağol canım ama çok üzgünüm hiç umudum yok ...ben yine bunları yaşıyorum ve kuzum kardeşi olanlara bakıyor öyle,bebekleri çok seviyor sanki kendi kocamanmış gibi...benim niye yok kardeşim diyor...geçen yıl da aynı şey oldu...kendimi tutamıyorum artık çok üzgünüm

Üzülme üzülme sarı akıntı iyidir ben hamileliğimi öğrendiğim ay sarı akıntılarım vardı korkma canım içini rahat tut istersen şimdi git özele bi daha kan tahlili yap
Zaten özelde yaptırıyorum canım :KK43: ben bunu biliyorum :KK43: bu o değil...yani içini ferah tut durumlarından değil :KK43: niye anlamıyorum neden... :KK43: bu okul mahvetti beni...stres stres çöktüm mahvetti...

X