- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
Aaaa evet o da sebep olabilir canım inşallah öyledir
İnşallah öyledir canım. Ne büyüklüğündeydi kesen doktor bişey dedimi benim ki çok minikti daha2900 da gördüm ben canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa evet o da sebep olabilir canım inşallah öyledir
İnşallah öyledir canım. Ne büyüklüğündeydi kesen doktor bişey dedimi benim ki çok minikti daha2900 da gördüm ben canım
Ya ben hiç haftasını sormadım canım boyutu epey küçüktü.İnşallah öyledir canım. Ne büyüklüğündeydi kesen doktor bişey dedimi benim ki çok minikti daha
Hayırlı sağlıklı bebe olsun inşallah bakalım ben de bu hafta gidip baktırcam keseme tekrardanYa ben hiç haftasını sormadım canım boyutu epey küçüktü.
Dün de büyümüş kese hamdolsun 10 mmdi dün. Beta 5000 küsür çıktı.
Amin kuzum hepimiz sağlıcakla kavuşalım meleklerimize İnşallahHayırlı sağlıklı bebe olsun inşallah bakalım ben de bu hafta gidip baktırcam keseme tekrardan
Hoşgeldin canımm Hayırlı olsunnmerhaba kizlar bende sizdenim insallah.hamile yim muhtemelen insallah netlesecek..3 .bebegim olacak 2 oglum var.Allah nasip ederse burda da bilgi alisverisi yapariz
Hoş geldin canım son adet tarihin neydimerhaba kizlar bende sizdenim insallah.hamile yim muhtemelen insallah netlesecek..3 .bebegim olacak 2 oglum var.Allah nasip ederse burda da bilgi alisverisi yapariz
Amin kuzum hepimiz sağlıcakla kavuşalım meleklerimize İnşallah
Yarın gideceğim.yine gidiyor...biliyorum.koyu sarı akıntım başladı.ağrım var.sinirlerim alt üst oldu.çok üzgünüm...Kuzum hiç doktora gittin mi? Artış az olmuş İnşallah her şey yolundadır keşke bilgim olsa da yardımcı olabilsem
hosbulduk cnm sat 8 subatti. .4 gun once kan da 37 idi değer daha da baktırmadım.bugun adet olmadim hersey hayirla güzelce ilerler insallahHoş geldin canım son adet tarihin neydi
o gunlerde gelir insallah..Biz cinsiyet tahmini yapacağımız günlere ışınlanamıyor muyuz ya
Canım hemen yarın git doktora ve insallah güzel haberlerle gel Allah yardımcın olsun dua edeceğim senin içinYarın gideceğim.yine gidiyor...biliyorum.koyu sarı akıntım başladı.ağrım var.sinirlerim alt üst oldu.çok üzgünüm...
Şu an değerin 150-200 olmuşturhosbulduk cnm sat 8 subatti. .4 gun once kan da 37 idi değer daha da baktırmadım.bugun adet olmadim hersey hayirla güzelce ilerler insallah
Üzülme üzülme sarı akıntı iyidir ben hamileliğimi öğrendiğim ay sarı akıntılarım vardı korkma canım içini rahat tut istersen şimdi git özele bi daha kan tahlili yapYarın gideceğim.yine gidiyor...biliyorum.koyu sarı akıntım başladı.ağrım var.sinirlerim alt üst oldu.çok üzgünüm...
Yarın gideceğim.yine gidiyor...biliyorum.koyu sarı akıntım başladı.ağrım var.sinirlerim alt üst oldu.çok üzgünüm...
Biz cinsiyet tahmini yapacağımız günlere ışınlanamıyor muyuz ya
Sağol canım ama çok üzgünüm hiç umudum yok ...ben yine bunları yaşıyorum ve kuzum kardeşi olanlara bakıyor öyle,bebekleri çok seviyor sanki kendi kocamanmış gibi...benim niye yok kardeşim diyor...geçen yıl da aynı şey oldu...kendimi tutamıyorum artık çok üzgünümCanım hemen yarın git doktora ve insallah güzel haberlerle gel Allah yardımcın olsun dua edeceğim senin için
Zaten özelde yaptırıyorum canım ben bunu biliyorum bu o değil...yani içini ferah tut durumlarından değil niye anlamıyorum neden... bu okul mahvetti beni...stres stres çöktüm mahvetti...Üzülme üzülme sarı akıntı iyidir ben hamileliğimi öğrendiğim ay sarı akıntılarım vardı korkma canım içini rahat tut istersen şimdi git özele bi daha kan tahlili yap
Evet hep özel hastanede yaptırıyorum canım benCanım aynı yerde mi yaptırdın testi