2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim sol göğsüm bat dan on gün önce şişmeye ağrımaya başladı hala da ağrıyo sağ göğsümün de ucu ağrıyo ama biri bana yanlışlıkla çarpsa özellikle sol göğsüme ağlarım öyle çok ağrıyo
Benimde sol göğsüm sağa göre daha şiş canım ama öyle bir ağrı yok şimdi sağ kasığımda batmalar oluyor ara ara. Hayırlısı artık

Kızlar peçeteye çok açık pempe akıntı geldi :KK43::KK43:
Dikkat et takip et bakalım belki de yerleşme kanaması dır bide önceki aylarla mukayese et öncekilerde ilk geldiğinde hamgi renk nasıl yoğun mu durağan mı geliyo

Benimde sol göğsüm sağa göre daha şiş canım ama öyle bir ağrı yok şimdi sağ kasığımda batmalar oluyor ara ara. Hayırlısı artık
Amin hayırlısı canım herkeste aynı belirtiler olmaz zaten

Progestan veriliyor bu durumlarda canım zararı yok tutunmaya yardımcı olsun diye. Arkadaşımdan biliyorum ben de. Hiç doktora gitmemiştin değil mi?
Maisiyah345 Maisiyah345 canım sen nasıl oldun?
Kuzum en son kendimi temizlediğimde yani yarım saat önce lekelenmem yoktu inşallah bitmiştir canım

Evet büyük ihtimalle ay doğumdaş olurlar inşallah😍 aynen bende çok merak ediyorum o durumu ondan sordum canım tecrübeli olan arkadaşlarımız yazar🙏🏻

İnş canım ya tecrübeli arkadaşlar aydınlatın bizi😍 bazen korkmuyor değilim hani sanki hiç hamile değil gibiyim o kadar belirtisizim yani

Dikkat et takip et bakalım belki de yerleşme kanaması dır bide önceki aylarla mukayese et öncekilerde ilk geldiğinde hamgi renk nasıl yoğun mu durağan mı geliyo

Yok peçeteye çok açık pempe akıntı geldi. Devamı yok şuan için
Progestan veriliyor bu durumlarda canım zararı yok tutunmaya yardımcı olsun diye. Arkadaşımdan biliyorum ben de. Hiç doktora gitmemiştin değil mi?
Maisiyah345 Maisiyah345 canım sen nasıl oldun?

1 defa kan verdim işte cuma. Yarın vericem yine.
İnşallah herşey yolundadır.

Arkadaşlar nasipse 2.çocuğum ve yaş 37..biraz geç kaldık.ama nasip bu zamanaymış..çok korkuyorum sevinemiyorum bile..allah korusun yaşımdan dolayı bir sorun çıkar mı diye

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım :dua:

İnş canım ya tecrübeli arkadaşlar aydınlatın bizi😍 bazen korkmuyor değilim hani sanki hiç hamile değil gibiyim o kadar belirtisizim yani
Valla ben de aynı senin gibiyim arkadaşım evhamlaniyorum bazen. İnşallah her şey yolundadır

Kızlar perşembe verdiğim kanda 1130 çoktan değerim bugün yani 3.gün 2496 çıktı.çok az geldi bu yükseliş.endişeliyim.yine mi aynı şey oluyor:KK43:
Kuzum hiç doktora gittin mi? Artış az olmuş İnşallah her şey yolundadır keşke bilgim olsa da yardımcı olabilsem 🙁

Keseyi görebilmek için betahcg değerinin en az kaç olması gerekiyo ben dün gördüm de merak ettim acaba hcg kaç aacaba diye

X