2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok güzel maşallah ama yapmaz gelişim geriliği korkma eğitici şeyler açıp izlettir arada istersen sürekli ona maruz kalmak başka arada eğitici şarkılar klipler izlemesi başka ben büyük çocuklarında da izletirdim maşallah ikisi de tanılı raporlu üstün yetenekli çok faydasını gördüm hatta ingilizce şarkılar klipler var çok güzel normal tv den değil you tube dan seçip açıyorum

Maşallah canım nasılsınız güzeller güzeli ne yapıyor popişi biraz düzeldi mi
Sen nasılsın moralin halin nasıl

Pırasa
Yeşil fasulye
Soğan
Sarımsak
Karnabahar
Brokoli
Bunlardan sonra kuzu eti
Avakado
Nasılsın canım devammı ek gıdaya 4. Haftada misin ben dana eti de verdim bi kaç kez az az köfte kiyma felan yani yumurta sarısı yoğurt denedim hep iyi gittik sütlü kaşık maması denedim onu da geçtik tepkisiz sebzelerinde epeyini denedik sanki artık yediğim herşeyden az az verebilirim tuzsuz pişirip

Hiç bir fark olmadı herhangi birgunden farksızdı hiç kaygı yapma

Bizde bugün 6 aylık aşıları olduk çok şükür ateşsiz calpol süz atlattık ben tartırmadım geçen hafta dr da tartmışlardı tartıdan tartıy çok farklı oluyor kafan bulansın istemedim
Iyi yapmışsın tartmamakla kafa karışıklığı oluyor değişik tartılarda
Asınızda geçmiş olsun şifa olsun bizimde aşı hiç bir şey degistirmemisti günlük rutinimizden çok kolay gecti

Maşallah canım nasılsınız güzeller güzeli ne yapıyor popişi biraz düzeldi mi
Sen nasılsın moralin halin nasıl
İyiyiz cnm teşekkürler napsin kanguru yavrusu gibi bana yapışık geziyor. Bu aralar gezmeye meraklı yapışıyor dışarı çıkar diye .kendimi süt veren inek taşıma aracı kanguru gibi hissediyorum biraz düzeldi şükürler olsun. Moralim ah ah ne sen sor ne ben söyleyeyim .yazsam destan yani o derece bitik durumdayım ev iş koca çocuk ve ben tek başımayim lohusalikliktan beri .bu saate bile ev işi yapıyorum .ay çok yazmışım yine sen nasılsın bebeğin nasıl

Iyiyiz bizde ben 3 aydan sonra topladım kafamı biraz kız bir de beni düşün 2 oğlum daha var bazen öyle yoğun koşturuyor oluyorum ki ama ben mutlu oluyorum az evvel yatağına bırakamadım küçüğü kucağımda beni koklayarak uyumak istiyor kahvaltı masası öylece dağınık duruyor ama an dedim dursun sarıldım bende onu kokladım kısa yoldan hallet gitsin işleri bulunmaz geri dönülmez güzel günlerini yaşıyoruz bebeklerimizin

Ne çok soru sormuşsunuz kafam karıştı.
Alerjimiz yok. Evet antibiyotik kullandık ama epey geçti üzerinden daha sonra da iki kere tahlilleri yapıldı. Tartı aynı değil daha önce doktorumuzda tartıldık dün aşı için gittiğimiz sağlık ocağında tartıldı.

düşünemiyorum canım ablamında çocukları küçük iyi dayanıyorsun diyorum herseferinde ben hiç gelemiyorum sese benimde mutfak öyle uyuttum ama bırakıp gidemiyorum . Demi bu günler guzel günlerimiz daha büyüyecek ler okul ergenlik .hayırlı evlat olsun her biri

Yine ilave olarak ek gıda tarif kitabı var Bu çocuk aç adı tarif sıkıntısı çeken varsa özelden pdf halini paylaşabilirim.
Cnm banada yollayabilir misin rica etsem
Kızlar biz kilo vermişiz ya az biraz da değil. 7buçuk kilodan 7 kıloya düşmüşüz. Moralim bozuldu.
Bizumde bu ay kilo kaybi oldu cnm sebebinden emin olamiyorum cunku 2 aydir faln hep 1er kilo aldigi icin dr cok besleme dedi bende azalttim ama bu seferde kilo verdi idrar tahlili istedi dr enf cikti ve asiri hareketlendi sebebi hangisi hic bilmiyorum

Cnm biz bir sorun yasmadik asi sonrasi cok sukur arkadasinin bebegi dis cikariyor falan olabilir mis bazen ust uste geliyor atak dis asi falan hangisinden oldugunu bilemiyor insan

Enfeksiyon olabilir sanırım. Enfeksiyon çok etkiliyor bebişleri. Geçmiş olsun çok.

Tamam canım alerjik bebek çok ya grupta o yüzden sordum kilo takibi önemli ya alerjik bebeklerde öyle ise mamayla desteklemek gerekir diye o yüzden farklı tartılarda tartılmışsınız zaten bazı aylar kilo alımı durabilir bile boy baş çevresi ölçümü ne durumda ona bakılır bence siz farklı tartidan kaynaklı eksik geldiniz doktor tartınızda tam kilo belli olur

Sürekli 1 alarak gitmez zaten bozmayın moralinizi bebek 1 yaşında doğum kilosunu 3 e katlar boyu da 75 80 cm e ulaşır bunu istediği şekilde yayarak alabilir bazı aylar mental gelişim hızlı olur bazı aylar fiziksel gelişim bazen almaz bazen 200 300 alır ama 6 aydan sonra bebek çok kilo alarak giderse 1 yaşında 15 16 kiloyu geçer oysa 16 kilo 4 yaş ortalamasıdır 6 aylik bebek de doğum kilosunu ikiye katlamışsa normaldir kilolu bebek sağlıklı bebek değildir tekrarlamış olacağım ama 6 aydan sonra kilosu güzel olan bebek bazı ay hic kilo almasa bile normaldir

Enfeksiyon olabilir sanırım. Enfeksiyon çok etkiliyor bebişleri. Geçmiş olsun çok.
Sagol canim benim
Ben kilo vermesine takilmam zaten fazlasi vardi esitlemis oldu cnm dr colyak.vs olmasin dedi yeterki iyi oksun saglik once gelir benim icinde ben birsey olmasindan korktugum icin kilo kaybina uzuldum

Maşallah sizeitap okurken alip agzina koymak istemiyormu.okutmuyor bana almak yemek istiyor.benimki emeklemeden yuruyecek heralde.hala dönmuyor karın ustu durmayı sevmiyor cok kisa duruyor.tutup yurutuyoruz yurumek istiyor.ona da bel dayanmiyor

B
Bizim hic yan etkisi olmadi aglamadi bile sonrasindada hic aşı olmamış gibiydik ilk defa bu aşı böyle rahat gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…