- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
Çok güzel maşallah ama yapmaz gelişim geriliği korkma eğitici şeyler açıp izlettir arada istersen sürekli ona maruz kalmak başka arada eğitici şarkılar klipler izlemesi başka ben büyük çocuklarında da izletirdim maşallah ikisi de tanılı raporlu üstün yetenekli çok faydasını gördüm hatta ingilizce şarkılar klipler var çok güzel normal tv den değil you tube dan seçip açıyorumBiz hiç evde tv acmiyoruz.dr çok uyardı.12 ay hiç tv maruz bırakmama kararı aldık.dikkat dağınıklığı asabiyet otizm ve geç konuşma gibi bilişsel zihinsel gelişim geriliği yapıyor dedi.oyuncak yerine çoraplarını ver önüne bir su dolu şişe koy içine renkli boncukları ben neredeyse hiç oyuncak almadım.parmak kuklalar aktivite masamız renkli toplar ve cingirak var..renkli topları banyo yaparken suya atıyorum oynuyor.kuklalarla masal anlatıyorum.kahkahalarla vakit geçiriyor.en son da aktivite masasını yere koyuyorum tek onunla oynuyor.balkondan bakıyoruz.gordugumuz her şeyi anlatıyorum.mama sandalyesi ni mutfağa koyuyorum
Mutfağı temizliyorum.beni izliyor sonra müzik aciyorum dans ediyoruz akşamı ediyoruz.fikir olur size diye paylaştım