2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah size canm . Kaç ayliksiniz tam . Kızım hala oturmuyor donmede sıkıntı yok ben donderiyorum o karnının üstünde duramayip popoyu kaldırıp atıyor kendini dönüyor 😂 ah bu çabası ni emeklemeye kullansa ayak tutma Bayadır var bizde bagirmalari o kadar fazla ki hani biri kapıyı çalıp işkence mi ediyorsunuz diyecek diye korkuyorum . Dönmüyor ama yatirdigim yerden uzakta buluyoruz çoğu zaman kaya kaya gidiyo.bude bazen kendini arkaya atıyor kucağıma almayınca yada başka bişey olunca normal mi bu
Normal cnm merak etme 6 ay 21 gunluguz.cok kucağa aliniyor mu bu yüzden biraz tembel olabilirlermis.yere bırak sürekli etrafına sevdiği oyuncak nesne koy yanından uzaklas otur kenara hızlanır donmesi

Normal cnm merak etme 6 ay 21 gunluguz.cok kucağa aliniyor mu bu yüzden biraz tembel olabilirlermis.yere bırak sürekli etrafına sevdiği oyuncak nesne koy yanından uzaklas otur kenara hızlanır donmesi
Siz bizden 20 gün ondesiniz o zaman cnm . Kucak bebeği derler ya öyle hele bu aralar dibinde goremezse beni basıyor çığlığı ağlıyor . Gece de benle uyuyor .oyuncaklar ilgisini hiç çekmiyor ki . maşa ve koca ayı ya sardı arada bir açıp baktiriyorum öyle sakinliyor

Kızlar biz kilo vermişiz ya az biraz da değil. 7buçuk kilodan 7 kıloya düşmüşüz. Moralim bozuldu.
Doktorda mi tarttiınız canim.. sanki benim bebek de kilo alımı durdu gibi.. ben evdeki tartiyla tartiyorum da oradan tahminen yaklaşık cikiyor kilo. Bayadır aynı hatta bazen 100 gr düşük geliyor. Doktorda tartildiysaniz doktor bir şey önerdi mi

Siz bizden 20 gün ondesiniz o zaman cnm . Kucak bebeği derler ya öyle hele bu aralar dibinde goremezse beni basıyor çığlığı ağlıyor . Gece de benle uyuyor .oyuncaklar ilgisini hiç çekmiyor ki . maşa ve koca ayı ya sardı arada bir açıp baktiriyorum öyle sakinliyor
Biz hiç evde tv acmiyoruz.dr çok uyardı.12 ay hiç tv maruz bırakmama kararı aldık.dikkat dağınıklığı asabiyet otizm ve geç konuşma gibi bilişsel zihinsel gelişim geriliği yapıyor dedi.oyuncak yerine çoraplarını ver önüne bir su dolu şişe koy içine renkli boncukları ben neredeyse hiç oyuncak almadım.parmak kuklalar aktivite masamız renkli toplar ve cingirak var..renkli topları banyo yaparken suya atıyorum oynuyor.kuklalarla masal anlatıyorum.kahkahalarla vakit geçiriyor.en son da aktivite masasını yere koyuyorum tek onunla oynuyor.balkondan bakıyoruz.gordugumuz her şeyi anlatıyorum.mama sandalyesi ni mutfağa koyuyorum
Mutfağı temizliyorum.beni izliyor sonra müzik aciyorum dans ediyoruz akşamı ediyoruz.fikir olur size diye paylaştım

Biz hiç evde tv acmiyoruz.dr çok uyardı.12 ay hiç tv maruz bırakmama kararı aldık.dikkat dağınıklığı asabiyet otizm ve geç konuşma gibi bilişsel zihinsel gelişim geriliği yapıyor dedi.oyuncak yerine çoraplarını ver önüne bir su dolu şişe koy içine renkli boncukları ben neredeyse hiç oyuncak almadım.parmak kuklalar aktivite masamız renkli toplar ve cingirak var..renkli topları banyo yaparken suya atıyorum oynuyor.kuklalarla masal anlatıyorum.kahkahalarla vakit geçiriyor.en son da aktivite masasını yere koyuyorum tek onunla oynuyor.balkondan bakıyoruz.gordugumuz her şeyi anlatıyorum.mama sandalyesi ni mutfağa koyuyorum
Mutfağı temizliyorum.beni izliyor sonra müzik aciyorum dans ediyoruz akşamı ediyoruz.fikir olur size diye paylaştım
Çok guz l. Aktiveleriniz ya bayıldım . Bende mutfağı toplarken aynısı ni yapıyorum beş dk sonra ağlıyor . TV olan oda ısısı iyi bizdede hep açık . Pek ilgisini çekmiyor ama masa koca ayı ingilizce dille izletiyorum .yedinci ayda başlayın dil eğitimine diyolar .ne kadar doğru bilemem . Çok istiyorum iki üç dil bilsin . Onunla bende geliştiriyorum .kızım için ikinci dile baslicam .oyuncak bende sınırlı aldım çıngırak hediye geldi birsuru . Kitap daha çok alıyorum

Çok guz l. Aktiveleriniz ya bayıldım . Bende mutfağı toplarken aynısı ni yapıyorum beş dk sonra ağlıyor . TV olan oda ısısı iyi bizdede hep açık . Pek ilgisini çekmiyor ama masa koca ayı ingilizce dille izletiyorum .yedinci ayda başlayın dil eğitimine diyolar .ne kadar doğru bilemem . Çok istiyorum iki üç dil bilsin . Onunla bende geliştiriyorum .kızım için ikinci dile baslicam .oyuncak bende sınırlı aldım çıngırak hediye geldi birsuru . Kitap daha çok alıyorum
Agladigi an dikkat çekmek istiyor ya ben hemen salatalık verdim havuç verdim.su şişesini verdim. Artık alisti.dil öğrenimini araştırıyorum bende.hergun 10 dakika hafıza kartlari varya İngilizce olarak söylüyoruz.hafizasina kaydediyor.resmi gösterip soyluyoru.bir de ing şarkı açıyorum.beraber söylüyoruz.ekran a hiç bıktırmadan.telefondan aciyorum kenara koyuyorum.sadece dinliyoruz.

Doktorda mi tarttiınız canim.. sanki benim bebek de kilo alımı durdu gibi.. ben evdeki tartiyla tartiyorum da oradan tahminen yaklaşık cikiyor kilo. Bayadır aynı hatta bazen 100 gr düşük geliyor. Doktorda tartildiysaniz doktor bir şey önerdi mi
Bugün 6 aylık aşılarımız vardı. Sağlık ocağında tarttılar. Daha önce doktorda tartılmıştık. Birşey demediler zaten pek de ilgili değiller. Haftaya doktora gidecektik zaten bakalım doktorumuz ne diyecek bilmiyorum.

Bugün 6 aylık aşılarımız vardı. Sağlık ocağında tarttılar. Daha önce doktorda tartılmıştık. Birşey demediler zaten pek de ilgili değiller. Haftaya doktora gidecektik zaten bakalım doktorumuz ne diyecek bilmiyorum.
Canım biraz da tartı farkı vardır. Biri sağlık ocağı biri doktor olunca bizim kızın da boyunu ölçemiyorlar bi türlü bazen kısalmış gibi oluyor.. belki de tartıyı kalibre bile etmediler. Yarım kilo verse sen de farkedeedin.. sıkma canını inşallah bizim Benin’ler de gürbüz gürbüz olurlar..

Ben bizimkini yine alerji doktoruna götüreceğim sanırım.. boynunun altındaki dokuntuler bi geciyor bi hafta sonra yine dokuyor.. ve elleri hep gozlerinde deli.gibi kaşınıyor.. yedirdiklerime bağlı olduğunu hiç düşünüyorum. Zaten daha sadece balkabağı kabak patates tatli patates soğan denedik.. denediğim günlerden tamamen bağımsız benim yediklerimden de.. dokuntu oldu yine boğazında ve bugün huysuzlasti gözünü kasıyor surekli.. ne yapacağımı şaşırdım. Mahmut dogru yu biliyor musunuz kizlar bir de ona mı götürsem. Bulent bey test yapmamıştı ama o zamanlar boyun dokuntusu olmuyordu..

Kızlar bir şey soracaktım şimdi ben oğlanda yoğurt kabak havuç bezelye denedim patates denemek istemiyorum biraz kabızlık var balkabağı bu mevsimde yok başka ne tattıranilrim sebzelerden sıııştım kaldım
Pırasa
Yeşil fasulye
Soğan
Sarımsak
Karnabahar
Brokoli
Bunlardan sonra kuzu eti
Avakado

Canım biraz da tartı farkı vardır. Biri sağlık ocağı biri doktor olunca bizim kızın da boyunu ölçemiyorlar bi türlü bazen kısalmış gibi oluyor.. belki de tartıyı kalibre bile etmediler. Yarım kilo verse sen de farkedeedin.. sıkma canını inşallah bizim Benin’ler de gürbüz gürbüz olurlar..
Ya bilmiyorum artık. 400 gr vermiş sağlık ocağına bakarsak. Ya sağlık yerinde olsun da kılo boy genetik biraz da. Ben doğduğumda benim bebişten nerdeyse bir kılo azmışım.🤭

Bizimde tv olan odanın sıcaklığı iyi ve nerdeyse hep açık ben arada kapatıyorum açıkçası zaten pandemi var birde o kapalı kalırsa iyice sıkılırım diyorum en azından ses oluyor ama anakucapında falansa görmeyecek şekilde koyuyorum bazen boynunu arkaya çevirip bakmay çalışıyor

Bizde bugün 6 aylık aşıları olduk çok şükür ateşsiz calpol süz atlattık ben tartırmadım geçen hafta dr da tartmışlardı tartıdan tartıy çok farklı oluyor kafan bulansın istemedim

Bizimde tv olan odanın sıcaklığı iyi ve nerdeyse hep açık ben arada kapatıyorum açıkçası zaten pandemi var birde o kapalı kalırsa iyice sıkılırım diyorum en azından ses oluyor ama anakucapında falansa görmeyecek şekilde koyuyorum bazen boynunu arkaya çevirip bakmay çalışıyor
Aynen ses oluyor kapatınca ev çok sessiz kalıyor .

Evet sadede mama ile besleniyor
Biz bastan beri mama destekli.gidiyoruz da ondan sordum canim. Biz ek gıdaya geçeli nerdeyse 1.5 Ay olucak. Gün de 2 ya da 3 ogün veriyorum. 2 sefer de mama gerisi meme den geliyor canim.

Kızlar Dr geldim.8850 kilo 68.5 cm boyumuz.desteksiz oturuyoruz.tam tur dönüyoruz.objeleri el değiştiriyoruz.ayaklarini yakalıyor. Kitap okuyoruz hafızasına kaydediyorum..bagira bağıra ses cikariyor.bu ay daha çok konuşun dedi.
Maşallah 🧿

6 Ay aşısını yaptıranlar, çocukları çok etkiledi mi acaba ? Biz bu ay asiya biraz geç kaldık
Doktoruna sordum, biraz gecikmesinde sıkıntı olmaz dedi. Cuma yaptıracağım ins ben de. Bi arkadaş 6 ay aşısı yaptırmış da aşıdan beri çok fena acayip değişti huysuz bisi oldu çıktı dedi de.merak ettim.ben de

Kızlar Dr geldim.8850 kilo 68.5 cm boyumuz.desteksiz oturuyoruz.tam tur dönüyoruz.objeleri el değiştiriyoruz.ayaklarini yakalıyor. Kitap okuyoruz hafızasına kaydediyorum..bagira bağıra ses cikariyor.bu ay daha çok konuşun dedi.
Maşallah harika Allah nazardan saklasin hepsini de bende daha çok konuşuyorum bu aralar Bnmki de kendi sesini çok seviyor galiba bağırıyor konusuyor agu bugu kendi kendini dinliyor

Kızlar biz kilo vermişiz ya az biraz da değil. 7buçuk kilodan 7 kıloya düşmüşüz. Moralim bozuldu.
Alerjiniz var mıydı
Alerjik mama yazdirin öyle ise ve ek gıdayı arttırın nerede tartıldı
her iki tartilmasinda da çıplak miydi
aynı tartıda mi tartıldı
Boy uzaması nasıl
Genel kan idrar tahlili tekrar bakıldı mi
Siz antibiyotik kullanmıştınız ilk 6 ay antibiyotik kullanımı florayı bozuyor malesef probiyotik kullanıyor musunuz

X