Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim doktorumuz da bugün önerdi ama fazla konuşamadık yaptıran varmı yan etki yaptımı ve fiyatı nedir acabaMenenjit aşısı yaptıracak varmı
la onerdi Dr bize bir de yerde beraber dönün yere uzanın ...karın üstü koyunca ben topları döküyorum etrafına daha uzun süre kalıyor.Maşallah sizeitap okurken alip agzina koymak istemiyormu.okutmuyor bana almak yemek istiyor.benimki emeklemeden yuruyecek heralde.hala dönmuyor karın ustu durmayı sevmiyor cok kisa duruyor.tutup yurutuyoruz yurumek istiyor.ona da bel dayanmiyor
Ben yaptirdim cnm yan etki olmadi 370tl ye kendi dr umuz yaptiBizim doktorumuz da bugün önerdi ama fazla konuşamadık yaptıran varmı yan etki yaptımı ve fiyatı nedir acaba
Süper canım maşallahNasılsın canım devammı ek gıdaya 4. Haftada misin ben dana eti de verdim bi kaç kez az az köfte kiyma felan yani yumurta sarısı yoğurt denedim hep iyi gittik sütlü kaşık maması denedim onu da geçtik tepkisiz sebzelerinde epeyini denedik sanki artık yediğim herşeyden az az verebilirim tuzsuz pişirip
Uyumuyor bir gün iki saat toplamda diğer gün uyumuyorBebekleriniz gündüz kaç uyku uyuyor kaçar saat
Bzim 4 uyku yarımsaat anca delirecem ya
Bizim doktorumuz 7,9,13 ve 21. Aylarda dedi. Henüz yaptırmadım ama birinin fiyatı 550.civarı idiBizim doktorumuz da bugün önerdi ama fazla konuşamadık yaptıran varmı yan etki yaptımı ve fiyatı nedir acaba
Cnm benim sabah 7 uyanıyor.10;30 ilk uykusu 14 de 2. Uykusu 18;00 de 3.uykusu 21;00 gece uykusuBebekleriniz gündüz kaç uyku uyuyor kaçar saat
Bzim 4 uyku yarımsaat anca delirecem ya
Hangisini yaptı 370 e canim, uygun geldi fiyatı. Indirim falan mi var di canimBen yaptirdim cnm yan etki olmadi 370tl ye kendi dr umuz yapti
Vermiyorum çünkü karnı doyunca emmiyor yani anne sütünü ek gibi olmuyor birşey yedirince memeyi istemiyor bende emziriyorum minik minik yediklerimizden veriyorum çok az azSüper canım maşallah
Bende dana eti deneyecegim yarın
Gün içinde neler veriyorsn benimki emmesi azaldı ya.
Kahvaltı da labne, peynir, yumurta sarısı bebe bisküvi si, yogurt, üzüm pekmez, henüz fazla türetemedim acele side yok zaten büyüdükçe artırırızKahvaltida neler veriyorsunuz.hep ayni seyler .fikir olsun.bugün oglen havuc patates kabak ispanak kerevize kuzu kiyma 1 tatli kas princ 1 tatli kas bulgur koydum cok lezzetli oldu.yedi
Cnm ben bugün balkabagi çorbası vereceğim.havuc çorbası,yogurtlu çorba,şehriyeli corba,sebze çorbasıKızlar bebek çorbası tarifi alayım yaaa şaşırıyorum ne yapcm bugün diye
Canım not aldığım birkaç çorba tarifi belki yapmışsındır aynılarını ama yine de paylaşmak istedimKızlar bebek çorbası tarifi alayım yaaa şaşırıyorum ne yapcm bugün diye
Kaç ay kÇ günlük sabah 7 den 10.30 a iyi dayanıyoe ya bxmki uyanıyor 7 de 8.30-9 hemen uykusu geliyorCnm benim sabah 7 uyanıyor.10;30 ilk uykusu 14 de 2. Uykusu 18;00 de 3.uykusu 21;00 gece uykusu
AzaldıKızlar ek gıda ya başlayınca emme durumları nasıl oldu benim oğlanın azaldı
Çok teşekkür ederim canımCanım not aldığım birkaç çorba tarifi belki yapmışsındır aynılarını ama yine de paylaşmak istedim