2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah size👏itap okurken alip agzina koymak istemiyormu.okutmuyor bana almak yemek istiyor.benimki emeklemeden yuruyecek heralde.hala dönmuyor karın ustu durmayı sevmiyor cok kisa duruyor.tutup yurutuyoruz yurumek istiyor.ona da bel dayanmiyor
Hoppala onerdi Dr bize 😁 bir de yerde beraber dönün yere uzanın ...karın üstü koyunca ben topları döküyorum etrafına daha uzun süre kalıyor.

Nasılsın canım devammı ek gıdaya 4. Haftada misin ben dana eti de verdim bi kaç kez az az köfte kiyma felan yani yumurta sarısı yoğurt denedim hep iyi gittik sütlü kaşık maması denedim onu da geçtik tepkisiz sebzelerinde epeyini denedik sanki artık yediğim herşeyden az az verebilirim tuzsuz pişirip
Süper canım maşallah
Bende dana eti deneyecegim yarın
Gün içinde neler veriyorsn benimki emmesi azaldı ya.

Kahvaltida neler veriyorsunuz.hep ayni seyler .fikir olsun.bugün oglen havuc patates kabak ispanak kerevize kuzu kiyma 1 tatli kas princ 1 tatli kas bulgur koydum cok lezzetli oldu.yedi

Kızlar bebek çorbası tarifi alayım yaaa şaşırıyorum ne yapcm bugün diye

Kahvaltida neler veriyorsunuz.hep ayni seyler .fikir olsun.bugün oglen havuc patates kabak ispanak kerevize kuzu kiyma 1 tatli kas princ 1 tatli kas bulgur koydum cok lezzetli oldu.yedi
Kahvaltı da labne, peynir, yumurta sarısı bebe bisküvi si, yogurt, üzüm pekmez, henüz fazla türetemedim acele side yok zaten büyüdükçe artırırız

Kızlar bebek çorbası tarifi alayım yaaa şaşırıyorum ne yapcm bugün diye
Canım not aldığım birkaç çorba tarifi belki yapmışsındır aynılarını ama yine de paylaşmak istedim

Eklentiler

• 20210522_130356.jpg
    20210522_130356.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 55
  • 20210522_130323.jpg
    20210522_130323.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 59
Bende bugün tarhana yaptim icine 1 buyuk misket kadar kuzu kiyma birazda ıspanak koydum.yedi

X