2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bülent bey bunları önemsemiyor malesef anne ne çekiyor bebek ne çekiyor demiyor huzursuzluğu dikkate almıyor böyle zaman geçer mi insan ne kadar dayanabilir ki kaşıntılara huzursuzluğa mahmut doğru yu da gruplarda çok okuyorum bir de ona git istersen canım kaçırdığın birşey vardır mutlaka mesela vücuda alerjen giriyor ki çocuk kaşınıyor birde grupta 10 gün daha sabredin geçmezse yeniden değerlendirin dediler çünkü polen bahar alerjisi olabilirmiş hala bu göz kaşıntısı bahar bitmiş sayılmaz dediler şöyle bir hafta 10 gün daha dur gözlemle çok kötü değilse bende 7. Ay bitiminde gideceğim
Canimm cok sağol ya iyi ki varsınız..ben de polenleri dusundum ama yine de gideceğim mahmut beye içim rahat etmiyor artık surekli yediğimi içtiğimi sorguluyorum.. zaten bizim gitmemiz de bi 10 günü bulur. Yurtdisindayiz ya biz .. asi icin gelecegiz turkiyeye o zaman gideyim bakalim sana sonuçları yazarım..

Kızlar güneş kremi ne aldınız incia diye bir marka var yorumları iyi ama bilemedim. Bide bu yoğurt suz tarhanayi nerden alcam ben ya alerjisi var yoğurtlu olanları kullansam sıkıntı olur mu
hayal alemi hayal alemi banada gönderir misin
Cnm ben trendyoldan aldim.asu dan diye bi marka.hem yogurtlu hem yoğurtsuz olani aldim

Eklentiler

• 20210517_135711.jpg
    20210517_135711.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba bayriamda bizde ek gıdaya geçtik sebzelerden başladık sonrasında yumurta sarısı denedim ama bu seferde mama yemiyor ve zayıfladı benim bebeğim mama yediren arkadaşlar nasıl yapıyor ek gıda işini
Sadece mama ile mi besleniyordu canim? Anne sütü + mama mi ?

Arkadaşlar burada yoğurt tutturamayan arkadaşlar vardı kimler olduğunu bilmiyorum ama arzum bebbe diye yoğurt yapma makinesi var piyasa fiyatı 500 TL gibi bir rakam. Dolap uygulamasından çok temiz ikinci elini 65 TLye aldım. Yoğurtlarım taş gibi oluyor. Çokça tavsiye ederim. Bende burada bir arkadaştan duymuştum markayı ve ikinci el edinebileceğimi o arkadaşa da çok teşekkür ediyorum 🌺
Süper canim, ever ben yazmıştım sen benden daha da uygun almışsın.. 👍👏

Buradan pdf dosya yüklenmiyor yüklense direk eklerdim. İsteyen arkadaşlar bana numaralarını mesaj atarsa iletebilirim. Büyük bir dosy olduğu için mail de atamıyorum

3. Yumurta günümüz de başarı ile geçti şükür gene 4 de bir yumurta sarısından azını verdim kahvaltıda azıcık zeytin böldüm verdim bisküvi verdim yedi akşam biraz patates verdim fırında sade pişmiş biraz köfte öğlen ilk kez sütlü pirinçli kaşık maması verdim bi deneyelim dedim çok sevdi çok şükür ya seviniyorum bugün iyi kötü biseyler gitti ama onları yiyince emmesi azalıyor ben böyle olacağını biliyordum ortanca oğlumdan. eğer yedirmezsem daha bi randımanlı sütüm oluyor daha çok emiyor çok az emdi şimdi uykuda zorlayacağım bakalım

Ben elime geçen sebzelerden corba yapıyorum canım, tadını hayal ediyorum 😀 mesela bugün karnabahar havuç bal kabağı ince bulgur peynir altı suyu ve normal su koyup epey hasladim sonra az blender yaptim yedirdim bayildi , bende baktim tadına efsane olmuş yoğurtlu tarator yapıp ben yedim kalanını 🙃 dun de ıspanak havuç normal kabak az soğan minicik sarimsak ince bulgur et suyunda pisirmistim onu ben sevmedim ama bebis sevdi. Hepsine ılıyınca az zeytinyağı koyuyorum. Ispanak, kabak ve balkabagini derin dondurucuya koydum birer parca alıp kullaniyorum. Karnabahar da koymuştum buzluga rengi değişti kullanmadım attim.
Gecen gün de evde kesme corba yaptim et suyu havuç rendesi ile uzun uzun pisirdim baya lezzetli olmustu.
Tarhana zaten 2 3 gune bir yapıyorum.
Bizim yemekler tuzsuz oluyor zaten arada biz yerken pilav da veriyorum.
Ne güzel arada böyle ne verdigimizi yazalim fikir olur.Bende bugün kendimize yaptigimiz sehriye çorbasindan verdim tuz atmadan once ayirdim bebise.yedi.Bunlarida denicem.tesekurler

Bülent bey bunları önemsemiyor malesef anne ne çekiyor bebek ne çekiyor demiyor huzursuzluğu dikkate almıyor böyle zaman geçer mi insan ne kadar dayanabilir ki kaşıntılara huzursuzluğa mahmut doğru yu da gruplarda çok okuyorum bir de ona git istersen canım kaçırdığın birşey vardır mutlaka mesela vücuda alerjen giriyor ki çocuk kaşınıyor birde grupta 10 gün daha sabredin geçmezse yeniden değerlendirin dediler çünkü polen bahar alerjisi olabilirmiş hala bu göz kaşıntısı bahar bitmiş sayılmaz dediler şöyle bir hafta 10 gün daha dur gözlemle çok kötü değilse bende 7. Ay bitiminde gideceğim

Yine ilave olarak ek gıda tarif kitabı var Bu çocuk aç adı tarif sıkıntısı çeken varsa özelden pdf halini paylaşabilirim.
Banada gönderebilirmisin
Kızlar güneş kremi ne aldınız incia diye bir marka var yorumları iyi ama bilemedim. Bide bu yoğurt suz tarhanayi nerden alcam ben ya alerjisi var yoğurtlu olanları kullansam sıkıntı olur mu
hayal alemi hayal alemi banada gönderir misin
Aşçı anne nin sitesine bak alerjik bebekler icin tarhana vs.birsuru urun var

Kızlar Dr geldim.8850 kilo 68.5 cm boyumuz.desteksiz oturuyoruz.tam tur dönüyoruz.objeleri el değiştiriyoruz.ayaklarini yakalıyor. Kitap okuyoruz hafızasına kaydediyorum..bagira bağıra ses cikariyor.bu ay daha çok konuşun dedi.
Maşallah size canm . Kaç ayliksiniz tam . Kızım hala oturmuyor donmede sıkıntı yok ben donderiyorum o karnının üstünde duramayip popoyu kaldırıp atıyor kendini dönüyor 😂 ah bu çabası ni emeklemeye kullansa ayak tutma Bayadır var bizde bagirmalari o kadar fazla ki hani biri kapıyı çalıp işkence mi ediyorsunuz diyecek diye korkuyorum . Dönmüyor ama yatirdigim yerden uzakta buluyoruz çoğu zaman kaya kaya gidiyo.bude bazen kendini arkaya atıyor kucağıma almayınca yada başka bişey olunca normal mi bu

X